"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 164
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 960
  • град-държава
Не успях да изгледам цялата вечеря, но от видяното съм в пълен потрес от бон филето, тотално кулинарно недоразумение.
Очаквах наистина много от К.Тодорова, но напразно... много приказки, които са казвали едно голямо нищо. Очаквах и да избере по-качествени продукти. От технологична гледна точка, според мен тя е много далече от моженето да готвиш. Добре, че има самочувствие, което да компенсира реалните ѝ възможности и надявам се хора, които да ѝ харесват все пак манджите.
Сътвори един бъркоч.  Tired

# 961
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мъжът ми каза следното нещо след вечерята: защо се учудваш на Славчо, той е стар номенклатурен кадър и точно така се е научил да оцелява. Говори мило, тихо и благо, а после във финалния момент те храни зад гърба ти. Това е типично за всички стари номенклатури от театрите, радиото и телевизията, нали толкова години гледах колегите на майка ми, а виж и тя каква е. И наистина, тя  работеше дълги години в БНР и различни театри и е точно толкова усмихнато лицемерна.  Laughing

# 962
  • ВАРНА
Язък!Нито подредбата на масата ми допадна,нито структурирането на менюто.За мен е грозно това подаване на порционните чинии,вместо сервиране до рамо.Не и за толкова претенциозен човек.Супата бе твърде гъста,мязаше на кашичка.Аз ссъм я приготвяла,но с миди и е много вкусна.Грях е да давиш бонфиле в тенджера под налягане ,сякаш е шкембе.Но и двамата любимци на форума,как само страдаха с тез пусти вилици-ляво,дясно,ляво,дясно.Но пък Александра бе по на ниво и оцени личното отношение,за разлика от "Новият политик".

# 963
Камелия е 54 набор - на колко ли години е майка и? Десерта изглеждаше красив...

# 964
Ммммм другата седмица знае ли се кой ще участва?
Защото в сайта на Блясък има статия за Ирина и участието й в предаването...  newsm78

# 965
Ако  Ирина се появи ще е върха  Sick Сигурно ще извъртят цялата Нова и ще съсипят предаването.Ще продължим да го гледаме с надеждата да видим нещо ,което си заслужава и ще им вдигаме рейтинга.Типичната схема на тази телевизия.Дано ме опровергаят!!!

# 966
Защото в сайта на Блясък има статия за Ирина и участието й в предаването...  newsm78

Тя малко помага на Иван, да не би това да имат предвид? Иначе става леко неприлично просто... Joy

# 967
  • Край ''синьосиньото синьо море''
През 70-те години на Камелия й се носеше славато на ОБИЧАЩА артистичните купони....Може би там се крие някаква ''загадка'' между нея и Славчо....Лицемерничеха и двамата.....Тя изсъска относно дома му,той пък й даде 4 Thinking newsm78 Thinking

# 968
Тя малко помага на Иван, да не би това да имат предвид? Иначе става леко неприлично просто... Joy

Ммммм не, не става въпрос за това. Ето я статията Simple Smile
http://www.bliasak.bg/news/p3_15443_0.html

# 969

Да ето линка. На мен пък ще ми е интересно да я видя в тази светлина  Simple Smile.

Според мен Камелия си се справи добре, малко се настроиха срещу нея част от мъжете. Тъпото е че не ги покани у тях, но не е първата която го прави.

# 970
  • София
И на мен ще ми е интересно да видя Ирина, а после защо не и Вихра. А, най-добре да са в едно предаване.

# 971
И на мен ще ми е интересно да видя Ирина, а после защо не и Вихра. А, най-добре да са в едно предаване.

Хаха, и ще има не разваляйте боя със скандал  Joy.

# 972

Но без изненади ала Иван.

# 973

Да, да, да, дайте ги и двете, ние да преценим коя е по- подходяща за Иван.  Laughing

# 974
И аз искам да видя Вихра,може и да не е заедно с Ирина  Whistling но тя вече е в отбора  на тв 7

Общи условия

Активация на акаунт