"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 152
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 975
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ммммм другата седмица знае ли се кой ще участва?
Защото в сайта на Блясък има статия за Ирина и участието й в предаването...  newsm78

Преди две страници ги постнаха: Румен Луканов, Цецо Елвиса, коафъорът Гого, Карла Рахал и Елена Бозова.

# 976
  • София
Аз нямам против да минат и лицата на нова телевизия, като гледам всяка седмица слагат по един, не е да пълнят предаването само с тях.

# 977
Коя е Елена Бозова?Дори и от гугъл не ми стана ясно

# 978
Тази вечер освен в готвенето на Камелия имаше провал и в монтажа на предаването.
Много неща не ми станаха ясни...

ПП Върнете се две страници назад и четете! Няма да дъвчем едно и също!

# 979
И на мен ще ми е интересно да видя Ирина, а после защо не и Вихра. А, най-добре да са в едно предаване.

Да, да, да, дайте ги и двете, ние да преценим коя е по- подходяща за Иван.  Laughing

Няма  да стане  - кеча го пускат в по-късните часове  Mr. Green

# 980
Губи ми се нещо- Сани какво не ядеше- свинско, тиква, скариди, гъби, боб /заради колита/? Какво още имаше?

# 981
Губи ми се нещо- Сани какво не ядеше- свинско, тиква, скариди, гъби, боб /заради колита/? Какво още имаше?
За съжаление едва ли ще разбереш,тъй като и тя самата не е сигурна точно какво яде и какво не  Mr. Green

# 982
Ирина на снимката фондю ли прави в синия съд? Thinking

# 983

Сърца, пилешки

# 984
Е, поизложи се малко домакинята, но сравнение със Славчо и Сани е по-добре.

Трябваше сигурно да изпие една бутилка ракия и да се метне на масата, тогава може би щеше да поучи поне 5 от Славчо Пеев Crazy

Иначе изглеждаше притеснена, напрегната.Факта,че се опита да угоди и успя на Сани, въпреки, че не я харесва говори, че се старае да останат доволни гостите. Уцели и изненадата.
 Астор не го харесвам (от изявата си в същото предаване).

# 985
  • На земята, която е всъщност звезда.
За съжаление едва ли ще разбереш,тъй като и тя самата не е сигурна точно какво яде и какво не  Mr. Green

Пилешко имаше за нея, хареса го. Както и боба.

# 986
Много скучна вечеря, а от кулинарните умения на Кемито не съм впечатлена  Rolling Eyes Гостите ми се сториха сковани, сякаш им е неудобно да лицемерничат колко им е хубаво, че вечерят заедно.

# 987
  • Варна

Пилешко имаше за нея, хареса го. Както и боба.
Въпреки колита  hahaha

# 988
  • Испания
Госпожа Претенция пожъна това, което пося. Много приказки, много нещо и накрая - едно голямо нищо. Скариди като семки в манджурляк от тиква!

Ще взема да си направя тиквена супа със скариди, защото обожавам всичко, което трябва да съдържа.

Вечерта "Хвалете ме Уста!" - пълна скука.  Sad

# 989
  • град-държава
Всъщност проблема ми с тази вечеря е прекалено многото изговорени приказки преди същата.
Сама се постави в това положение и въпроса тука не е дали е била по-добра от С.Пеев, а в това, че заявката ѝ бе толкова категорична, че най - малко не очаквах да няма понятие от основни технологични прийоми.
Супата не беше супа, а пюре от тиква с коктейлни скариди изсипани от пликчето. Филето ясно и явно на Иван му е било вкусно, но тя просто уби това филе, при това няколко пъти. Морковите изглеждаха вкусни и какво още - картофено пюре, ордьовър като самолетна закуска.
Моите очаквания бяха за наистина впечатляващо представяне, бях сигурна, че ще видя нещо различно от това, което показа и не мога да я сравнявам с никой конкретен участник.
Не очаквах и такава маса. Нямаше атмосфера...

Не бих ѝ дала 10.

п.п.
А сладкиша на К.Тодорова в GoodFood изглежда е сладкиша на мама...

Общи условия

Активация на акаунт