"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 133
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 005
Направи ми много добро впечатление, че нахраниха Астор. Не си спомням друг гост-изненада да е бил поканван да хапне като част от компанията, дори и в първия сезон.

Аз пък обичам миш-маш, даже с печени чушки ми е по-вкусен.  Rolling Eyes И на Камелия манджите не ми се видяха чак толкова лоши. Може би само супата с тиква и скариди бих пропуснала, както и соса за слатата. Но наистина очаквах повече от нея. Rolling Eyes

# 1 006
  • На земята, която е всъщност звезда.

Вселена, какво имаш предвид като казваш, че така е започнал упадъкът на "перфектната вечеря"?

Имам предвид, че със започването на оценки и критика не по същество, а по симпатия, дрязги или за да подлееш вода на по- силния участник, зрителите започват да губят интерес и желание да гледат предаването.

# 1 007
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Привърженик съм на тематични вечери,не обичам смесване на видове месо с рибни(пример Нона Йотова и менюто бъркоч : кисело зеле със свинско,пиле по шопски,тайландско скариди в сос,италиански десерт),но менюто на Камелия ми хареса и не мога да разбера откъде толкова негативност у вашите коментари.Една не харесва и давай задружно да плюем,да не страним от стадото.Постара се да представи оригинално меню в нетипични вкусови комбинации.
Проблемът на тази групичка е абсолютна несъвместимост между характерите и интересите,а не толкова подбраните менюта.
В очакване на Джамбазки...пред камерите с големи претенции,това не било хубаво,онова било смехотворно,а яде и му плющят ушите. Naughty

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:15 от Coquelicot*

# 1 008
Според мен Камелия се справи най-добре от тази седмица. Не беше перфектна,но се справи. Не заслужаваше 4 ка. Сани и даде висока оценка, Андрей също. Другите двама не бяха честни. Камелия ми изглежда по възрастна от 58 години, нещо се е сдухала.
От къде го измислихте това за самолетните чинии. В самолета всяко нещо е в отделен контейнер и има не пластмасови чинии само в първа класа и те не са такива. Чиниите си бяха идеални за предястие.

# 1 009
  • София
Трябваше сигурно да изпие една бутилка ракия и да се метне на масата, тогава може би щеше да поучи поне 5 от Славчо Пеев Crazy
Иначе изглеждаше притеснена, напрегната.Факта,че се опита да угоди и успя на Сани, въпреки, че не я харесва говори, че се старае да останат доволни гостите. Уцели и изненадата.
 Астор не го харесвам (от изявата си в същото предаване).

Астор колко злоба изля миналия сезон, когато разбра че не е на първо място ooooh! Оттогава си промених мнението за него, просто ми падна в очите.
А Камелия си вкара автогол с големите приказки, които изговори, какво ще сготви, и че щяло да бъде шедьовър. Според мен, далеч беше от шедьовър, особено с месото в тенджерата под налягане.

# 1 010
за мое голямо съжаление и аз трябва да призная че на Камелия нещо не и се получи вечерта като цяло

# 1 011
...
От къде го измислихте това за самолетните чинии. В самолета всяко нещо е в отделен контейнер и има не пластмасови чинии само в първа класа и те не са такива. Чиниите си бяха идеални за предястие.

Понеже не успях да видя в началото чиниите и мъжа ми ми подхвърли, че били като чинии в стол, където минаваш и ти сипват.. като в затвора.

Не мога да повярвам, че познах като гласувах за Андрей тази седмица  Crazy Хареса ми държанието като не се прави на опосум.

# 1 012
Здравейте!
Първо да кажа, че вечерта на Камелия беше лек провал. Не разбирам само защо смятате, че е имала големи пратенции в предните вечери. Какво трябваше да каже за сърчицата на Сани, или за изгорелите сарми на Славчо? Да ги хвали ли? Тя просто беше обективна. За мен сравнението между нейната вечеря и тези на Славчо и Сани е като моя вечеря и на Иван Манчев - и на него може нещо да не се получи, случва се, но не значи, че не може да готви. А относно атмосферата - ами с такава компания не може да се получи. Тя си каза, че не се чувства на мястото си още предната вечер.
  Сега разбрах защо така самотно живее Пеев - защото е едно злобно старче, което никой не може да изтърпи, живеещо със спомените си за комунистическото си благополучие. Вече вярвам на това, което вчера някой беше писал за него  и агентурното минало на Ангел Георгиев. Язък, че гласувах за него!

# 1 013
............. ирина чете темата, момичета, внимавайте какво казвате...  hahaha
И?
Някой да е излъгал нещо?    Laughing
Вярно, досадиха на цяла България с техните простотии.И аз продължавам да мисля, че Иван хич не е толкова влюбен, колкото се опитва да убеди целокупния Бг народ.Напротив, изглежда отчаян, омърлушен, тъжен, депресиран.Чак пък толкоз да му липсва дъщеря му , не вярвам хич да не я вижда.
На тази нова "звездна" двойка й давам не повече от 2-3 години .....

Довечера май няма да гледам...още на анонса снощи ми зойзоха в повече песните и танците.....Ще видя в началото менюто му и "приятно изкарване" на групата...    Laughing

# 1 014
Цитат
ирина чете темата, момичета, внимавайте какво казвате...  hahaha

Peace Не само чете , а и пише. Но защо трябва да внимаваме?
А Краси ме е изпреварила... Даже много и даваш на двойката.

# 1 015
оо и И.С. ли .... Sick тия са се порестарали в стремежа си да имат рейтинг...
ми що не ги сложиха един след друг ....те решиха , че ще играят на системата И.А.И. = Лош-Добър-Лош=на супер рейтинг hahaha

# 1 016
Малко over ми идват непрекъснатите участия на хора от Станция Нова. Мислех, че са свършили като бройка, но явно има такива, които още не са дефилирали.
Довечера и следващата седмица ще ги пропусна.

# 1 017
Славчо ми е най-симпатичен. Абсолютно точни са коментарите му дотук, особено тези по отношение "състоянието" на вчерашната домакиня. Камелия ТодороУ демонстрира явно презрение към останалите участници /според мен и към целия свят/ и това е осезаемо дори за зрителя.
Комбинацията от скариди и боб не ми е любима, но и натрошени бисквити да им беше добавила, все тая. Гостите си тръгнаха с горчив вкус в устата и с попарена душа, единствено заради високомерното й поведение, колкото и някои да не смеят да си го признаят.

# 1 018
Наистина прекалиха със "звездите" на Нова  #Cussing out
Славчо се изложи. Доста злобни коментари.
От Камелия очаквах повече, хубава вечеря, но на Андрей доста по-добре му се получи. Жалко, че не гласувах за него.

# 1 019

На тази нова "звездна" двойка й давам не повече от 2-3 години .....

Много даваш.
Това непрекъснато афиширане на лични чувства, не е признак на искрена и съкровена любов. Обичащия човек не се вълнува как изглежда в очите на околните и не ги занимава с душевността си.

Общи условия

Активация на акаунт