"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 087
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 065
# 1 066
Какво е подреждането по точки досега за тази седмица?

# 1 067
Аз само Елена Бозова не знам коя е. От снимките като гледам Луканов в кухнята на На кафе ще готви.
Гого ми е симпатичен още от времето на Огледала. За разлика от Цецо Елвиса, които ако мълчи е поносим, но отвори ли устата си магията свършва.
Но да не казвам голяма дума, че тази седмица заека излезе от най-неочакваната шапка.

# 1 068
Следващата седмица залагам на Карла Рахал. Но тази седмица заложих на Камелия, а то  ooooh!

# 1 069
  • На земята, която е всъщност звезда.
Следващата седмица „Черешката на тортата” ще поднесе богато меню, включващо рокендрол, аристократични ястия и кръшно хоро. Виновни за това ще бъдат актрисата от Народния театър Карла Рахал, радиоводещата Елена Бозова, най-добрият двойник на Краля – Цецо Елвиса, коафьорът Григори Кюлев – Гого и човекът „Сделка или не” Румен Луканов.

Цецо Елвиса не ми е от най- приятните. А Елена Бозова и Гого не съм ги и чувала.

Дано само не ни поднесат номера като тези от настоящата седмица, защото аз се разочаровах и не знам дали ще гледам толкова редовно и с желание.

Иначе, мисля че съперничеството ще бъде между Цецо и Румен. Simple Smile

# 1 070
  • Враца
камелия тодорова си каза на няколко пъти, че няма работа, и си търси- веднъж каза, че й се иска пак най-после да я снимат във филм, и после, като готвеше, разправяше, че като няма къде да пее, ще пее в кухнята Grinning
незнам дали това предаване ще й вдегне рейтинга, обаче, каквато е била явно идеята й.
не стига, че тя се държи студено и се дистанцира от другите, итова ясно си личи за зрителите, ами при това и другите на масата явно я недолюбват.
кофти за нея.

а за сани и десерта- като е искала още, защо домакинята не й е сложила, като гледах, беше доста голям сладкиша newsm78
друг е въпроса, че явно им е надула главите тия вечери какво не яде, къде поради необичане, къде поради диета, къде поради колит Laughing, и сигурно нарочно, от яд, не са й дали десерт.
така й се пада! Laughing

# 1 071
Начина им на готвене не искам да го коментирам , по скоро тази седмица освен ястията, на зрителя
( визирам мен ) прави впечетление какви характери имат тези хора и как се отнасят с останалите
 ( и не ми харесват )  Wink Напълно несъвместими , понякога лицемерни и изкуствени . Изключение според мен прави Андрей , който учудващо за мен се държи най-възспитано и спазва етикета на добрия тон ( сега дали му допадат останалите участници не знам , но се държи на ниво ) Peace

# 1 072
  • На земята, която е всъщност звезда.

а за сани и десерта- като е искала още, защо домакинята не й е сложила, като гледах, беше доста голям сладкиша newsm78
друг е въпроса, че явно им е надула главите тия вечери какво не яде, къде поради необичане, къде поради диета, къде поради колит Laughing, и сигурно нарочно, от яд, не са й дали десерт.
така й се пада! Laughing

Не, Сани се закачаше ту с Андрей, ту с Ангел.

# 1 073
Може, може за очилата Peace Просто, като знам как все протягат ръце далекогледите, реших, че нещата на плота трябва да вижда добре.

Не съм разбрала, че бобът е за някакви други приятели. Мислех, че е за нашите тиквеници Mr. Green

Имам една малка книжка с испански рецепти. Там се мешат и боб, и скариди, и тикви в най-различни варианти. Така че комбинации, които на нас ни изглеждат от странни до ненормални, някъде другаде са си съвсем ОК.

Участниците другата седмица са ми непознати, освен Румен Луканов, на когото залагам. Това, дали ни е симпатичен или не, няма нищо общо с представянето в кухнята, както се видя.
За Карла Рахал освен, че се съблича смело в името на изкуството (а дали наистина в негово име Rolling Eyes) и си мени имената и пристрастията като дрехите, друго не знам. Ще ми е интересна.
Редакция - Аййй, явно нищо не знам Embarassed Напълно съм се объркала. Дано ме извини истинската Карла! Нея вече ще я гледам наистина с интерес.

Сервирането на гола маса дали не е някакъв нов писък в етикета?

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 12:09 от птица

# 1 074
  • Има много детски смях.

Да не я бъркаш с една друга артистична личност, която си смени името на супер изчанчено такова, с еврейска нотка така да се каже, не мога да го цитирам дори в момента. Същата се и събличаше. Преди де. Вече поовехтя и май не се е разголвала напоследък.  Thinking

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 12:09 от Umma

# 1 075
Определено. Друго момиче ми излиза в Гугъл, отивам да си редактирам горния пост Peace

# 1 076
  • София
Да, и аз не съм чувала такива неща за Карла Рахал. По-скоро това бих казала за Касиел Ноа Ашер, преди известна като Деса Красова - съблича се с нужда и без.

# 1 077
  • Има много детски смях.
Ще се опитам да се сетя кого имам предвид.

Беше чест гост в "Сблъсък" навремето... Ама пусто как искаше да се казва, не помня...

Да, Да! Писали сме едновременно. Същата визирам аз.

# 1 078
  • София
Карла Рахал на мен ми е сипматична, имаше навремето много хубава песен с Руши, ама как се казваше ...  newsm78 И е сестра на Башар Рахал, който обожаваааамммм  Heart Eyes

# 1 079
Карла Рахал на мен ми е сипматична, имаше навремето много хубава песен с Руши, ама как се казваше ...  newsm78 И е сестра на Башар Рахал, който обожаваааамммм  Heart Eyes

Лъжи ме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт