"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 056
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз не си представям миш-маш без чушки,ДОМАТИ (може и пюре) и яйца... Май май готвя по някаква различна рецепта от всички останали  Rolling Eyes

# 1 186
  • Варна
Мъжкият хор  Shocked Това пеене или грачене е? /не разбирам от музика/

# 1 187
  • Русе/София
, ми прави впечатление, че там слагат домати в миш-маша,,
newsm78 е тогава какъв е тоя миш-маш без домат.
Аз го правя така-чушки,домати,яйца,сирене.Съжалявам за отклонението.  bouquet

# 1 188
  • Варна
Аз не си представям миш-маш без чушки,ДОМАТИ (може и пюре) и яйца... Май май готвя по някаква различна рецепта от всички останали  Rolling Eyes
Спокойно. И моята е такава. Ако няма домати, не е миш-маш Simple Smile И пиперките ми в повечето случаи са пресни. Просто ме мързи да ги пека.  Mr. Green
А нали и това е смисълът на това блюдо - бързо, лесно и сезонно.
В моя миш-маш има и моркови, и тиквички, и чесън.

# 1 189
Мъжкият хор  Shocked Това пеене или грачене е? /не разбирам от музика/
Не бяха ОК, ама беше о сърце, а и кратко. Браво за организацията и идеята.
Александра и Камелия много ме дразнят. Сани няма да яде куче я hahaha нищо че месото е много по полезно от свинско ooooh!

# 1 190
Тя и народната певица хич не се справи, милата. Но...важното е да е от сърце.
Тя Камелия какво си мисли? Че самата тя би могла да изпее тези песни по-добре ли? Crazy
То това не е Summer time, да речеш.

# 1 191
И аз слагам домат, явно готвим по една и съща рецепта  Wink

Това с кокошките джуджета ме разби  hahaha

# 1 192
Моля, моля, моят миш-маш все пак не е гювеч с яйца.  Laughing
Всъщност нищо не ме учудва, след като една позната от Северна България ми готви пържен боб с яйца...

# 1 193
И зелената блузка Mr. Green
Днес с Рафи са пътували за Франкфурт и пак беше със нея ooooh!

Хахаха ..... "А защо са толкова малки яйцата?"  Joy
 Може би е попадала само на по- големи яйца , та затова се чуди че има и малки  Crazy
  Камелия към СаниТо - И това ли не ядеш  Mr. Green

# 1 194
  • # супернатурална #
Тази вечер все едно гледам друг Ангел. Гостоприемен и приветлив. Хареса ми как организира "четата".  Laughing Прилича ми на двама диктатори, както си държи свита дясната ръка  Mr. Green Но Камелия май беше права, като каза, че е силен характер.

# 1 195
Сашка, явно не знае колко е проста, иначе все в един момент щеше да спре да се хихика, да прекъсва хората, да блещи глупости #2gunfire
Чакам с нетърпение реакцията на Кеми като разбере, че само Сашето готви по-зле от нея Joy

# 1 196
Ангел беше нелеп с носия. Все едно някой от СС да облече потури.

# 1 197
Ох, най-много ме забавляват коментарите на гласа зад кадър. Яйцата били от кокошки джуджета  Joy

# 1 198
Ох, най-много ме забавляват коментарите на гласа зад кадър. Яйцата били от кокошки джуджета  Joy
+1
Мисля че гласът зад кадър е същият, като гласът в Господари на ефира  Thinking

# 1 199
  • Варна
Тая Сашка направо не се трае. Това не ям, онова не ям, махнете мечката, щото ще бягам. Като се е хванала на хорото ще го играе. Много харесвам предаването, а тя е първият човек, който се халосва така. Като е на диета, защо се е включила в кулинарно предаване.

Общи условия

Активация на акаунт