"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 023
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 200
===.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 09:17 от Mama_Nana

# 1 201
  • Варна
Гласът зад кадър се казва Здравко Буйнов. http://liternet.bg/publish5/vtoncheva/radio2/zdravko_bujnov.htm
Цитат
млад, обезпаразитен и диспансеризиран младеж, подвижен момък с неподвижни имоти, изкарал нещастно детство без бинго и вафли “Мура”. Волнокрил, имунизиран и обезвъшен водещ, с фатален чар

Забележката на Камелия за сервирането беше много на място.

# 1 202
Здравко Буйнов също е кадър на Нова телевизия, помня го от предаването на Милен Цветков Здравей България.

# 1 203
Сашка - "защо са толкова малки тези яйца"  Joy Joy Нама такъв случай просто  Joy

# 1 204
  • somewhere near the sea
Здравко Буйнов ли? Преди много години той казваше прогнозата за времето по невероятно смешен начин. Липсва ми на живо. Naughty

# 1 205
  • София
Стига ми обиждахте името  и двете са Александри- коя Алекс, коя Сани Wink

# 1 206
Какви бяха оценките за Кеми? Mr. Green

# 1 207
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Жива да не бях, ама съм съгласна със СашитУ.....Няма да вкуся заек....Нито питомен,а за див да не говорим....(Заради гадна случка в детството Tired)
Хареса ми вечерта....За човек отдалечен на светлинни години от кухнята....Постара се колкото може...Даже ''рискува'' с тиквеник...Браво!!! Laughing
Чудя се защо не изядоха прекрасно изглеждащата питка... newsm78
Камелия не спря да критикува.....След бъркоча снощи....И само Санка е след нея.... hahaha
Здравко Буйнов е от Варна....Пробва се в местните медии,после в София....Явно си е намерил мястото. Готин е.... Hug

# 1 208
  • Sunshine state
Като цяло много ми хареса вечерята при Ангел-хубави ястия,които с кеф бих опитала.Много готина обстановка също.Направо като че ли гледам друг човек.
Забележката на Камелия,относно мъжкия хор,беше нелепа и не на място. Naughty След уажасната вечеря,която приготви,тази днес бе като манна небесна за небцето,а тя само кусури търсеше. Rolling Eyes
СаниТУ,както винаги се изцепваше не на място-уж свинско не ядяла,а като видя суджука в гювеча,направо ахна и вика "Оооо,суджуче!"  Rolling Eyes Преди това за яйцата с майонеза 'Аа,всичко ще си изям аз',а уж на диета го раздава. ooooh! Поредната поза от нейна страна.Накрая с точките се осра тотално-заради заека нямало да даде 10 точки.. Thinking То не стига,че е бедно на мазнини месо,ами и фасони придаваме. #2gunfire Как не я смени тая блуза цяла седмица,не знам.  #Crazy
Слачво и той даде 9.Хората го съжалиха и от уважение му дадоха 7-ци,а той ги поряза. Tired
Андрей наистина се държа най-адекватно и заслужено спечели. Peace

# 1 209
Денят ми започваше прекрасно, когато чуех прогнозата от Здравко Буйнов  Mr. Green

# 1 210
Ееееееей , Богиньо, благодаря Hug От три теми все питам кой гласа зад кадър, авсе забравям да прочета финалните надписи.

bouquet Жива да си!
Аз Джамбазки не го догледах до край.  Сани не се търпи. Не знам другите как я изтрайват? На всичкото отгоре само нейния глас се чува.  Twisted Evil

# 1 211
  • Варна
Ееееееей , Богиньо, благодаря Hug От три теми все питам кой гласа зад кадър, авсе забравям да прочета финалните надписи.

bouquet Жива да си!

Моля, моля  Flutter

# 1 212
  • София
Сашка, явно не знае колко е проста, иначе все в един момент щеше да спре да се хихика, да прекъсва хората, да блещи глупости #2gunfire
Тя е единствената, която не го знае това  Mr. Green

Вечерята беше добре замислена и тематична, издържана като стил до покривката и съдовете, обаче заек с наденица...  newsm78 Хорът на войводите беше точно пиянска дружинка, както и беше анонсирана.

# 1 213
Добре се представи Ангел. Основното може да не беше по правилна технология, но изглеждаше добре на вид. Постара се човекът, имаше мерак дето се казва.
Изненадите не ми харесаха много, не обичам такива многолюдни, една певица, ама да пее, повече щеше да ми хареса. Но пък в изпълнението на четниците се усещаше, че е от сърце... граченето. В своята вечер не беше толкова досаден по любимите си теми, за което му благодаря Simple Smile.

# 1 214
Изненадата на седмицата се оказа Джамбазки. И то приятна!  Не може да готви, но покани дружината и се справи момчето. Поднасяше храната и обясняваше, че не е приготвена от него, но пък с каква гордост го правеше само. Всичко се беше постарал да е домашно и качествено. Приятно ми стана от изненадата му с пеенето на момчетата. Вярно не беше от отбор певци, но въодушевени и истински. Личеше, че не се състезава за плакет.
За цялата седмица мога да кажа само:
Александра - простакеса. И като домакин и като гост.
Славчо Пеев - само като го видях с това китайско ножче за сирене как реже месото.... Не бих яла ни сърми, ни миш-маш, ни плодова салата. Какво прави в кулинарно предаване като явно само може да купи салам да го нареже и вероятно да стопли вода?
Камелия - от певица е станала даскалица.След като не хареса пеенето на момчетата да беше попяла, но не.  От всичко, което приготви само боба ставаше и десерта на мама.  
Заслужено спечели Андрей.  Като държание и като готвач.

Общи условия

Активация на акаунт