Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 36 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, които давате авокадо, колко често давате?
Аз давам всяка седмица, че и по няколко пъти. С банан, с морков, с тиква.
Мрм, Бонболина - гуш на малките душички и да им се разминава бързо.
Аз пък съм вече на лятна вълна (вече минахме и на лятно часово време) и снощи до 8 часа в парка, ех че кеф. Да има как няма да се прибираме, но Рая само вкъщи спи.
Браво на Зори, че пребори обривчетата. Буби да ти кажа и Рая има чат-пат около устата, но тя какво ли не лапа. Като бяхме на плажа си облизва пръста, топи го в пясъка и с такъв кеф го осмуква...за ужас на майка и... а след това се опитва и мен да захрани по същия начин. Mr. Green

# 121
Какче, аз в неделя, понеделник и вторник ще съм на Рич, Велинград. Айде идвайте Mr. Green
Без деца и то

Люба, завидЕх и за Марбеа, и за езиковите умения на Лия. Мартин нищо не говори Tired

# 122
ех, мацки и ние се разболяхме, за първи път Ема има температура  Sick Ходихме на док, няма нищо на гърлото и не кашля, ама вдигна 39  #Crazy Сега натрупахме разни сиропи, ама много ми е трудно да и ги давам, не отваря устата за лъжица, а ако и давам със спринцовка се дави.
Незнам през ноща да я будя ли, ако пак е много гореща? пфуу, нещо съм в стрес

# 123
  • Велико Търново
Inka, ако през нощта вдигне висока температура - над 38,5, аз бих сложила свещичка ефералган 150 мл. И по-леко завивам, че като почне да сваля температурата, и се изпотява. Насън, лекичко я слагам, почти никога не са се събуждали от това. Докато ако е сиропче през устата, няма как да не се събуди.

# 124
  • sofia
Рала, Рала, Рич викаш. Много ясно, че без деца. Идва ми се много и на мен.
Ами нали Марти е мъж, уж по-късно проговаряли. Поне ти е тихо. На мен ми се нарежда- Айди Нени- да ходила при Ирен и ме дърпа.

# 125
Мацки, ако искате може да си организираме Спа по женски. Ние ходим в Панчарево на басейн Корали, басейна е външен, минерален и топъл. Ходили сме дори в големите студове, отделно има и спа център, малък е, но е чист и водата е минерална.
После ходим и ядем миди в мидената ферма в Панчарево и пием бяло вино, та исках да кажа, че се чуствам почти като на почивка, а всъщност съм си в СФ

Отделно ходим в един фитнес/JK/ на  басейн, парна баня, сауна, джакузи и масаж и съм като преродена. Взимаме си по една дневна карта и релакс няколко часа, използваме да си говорим с мъжо, че то вкъщи време не остава

Люба, за тихо не е много тихо, но не е много членоразделно Laughing

# 126
  • sofia
Казвай кога, аз за СПА винаги съм за   

# 127
  • София
Инка, много гадно. Аз го будех да го разсъблека, да го охладя колкото мога с вода (крака, ръце...) и да дам сироп, което беше кошмар с посиняване, повръщане и т.н. Но Боян изкара 5-6 денонощия с 39-40 градуса, а сиропите му действаха след 40 минути и затова се бях побъркала. Дано при вас е нещо еднократно!

# 128
Инка - аз през нощта не я будех като имаше темп. Все си мисля, че ако не се чувства добре сама ще се буди и ще реве (както и става). Аз всъщност никога не съм я будила, за нищо, освен неволно.
Дано да се оправи Еми, но ми намирисва на нашия случай. Прегледаха ли и ушичките? Защото и на Рая нищо и нямаше нито на гърдите, нито кашляше, само темп. 2 дена.
Не я завивай, ако е много топла. И с боси крачета. Hug Hug

И аз да се оплача. Кърмя нон стоп, т.е и денем и нощем и не съм намалявала, даже покрай боледуването и по-често и през седмица-две съм с мастит. Правя топли компреси и минава за 2-3 дни, но аман вече. И си ги редувам  Mr. Green
Нощни - давай съвет please  Praynig

# 129
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile

Ще се връщам че имам много за четене влизам само да се разпиша и да благодаря на мамите които се инересуваха за Калоян той е добре ларингита го изкарахме само с преграхналия глас около 3-4 дни Simple Smile
отивам да чета

# 130
Добро утро smile3507
Да сложа кафенце

От 2 часа дребния ме дърпа да суче през 10 минути , та реших поне да стана да пия кафенце, че и без това не мога да спя ... естествено той си спи  Mr. Green

# 131
Добро утро  Hug

Тази нощ като че ли поспахме... Дано така да продължи  Praynig

Пепинка, не съм Нощни, но да ти кажа и аз от опит- пия Лецитин, и правя компрес от зелеви листа на гърдата- без ареолата. Най- удобни ми са еластичните потници. А когато съм без компрес- без никакви сутиени и по-стегнати дрехи. Силна струя гореща вода отблизо на бучката в банята, масаж с бебешко олио от бучката към ареолата.  Peace
Ако се сетя още нещо ще пиша- и аз от време на време съм с буци- ама то при мен от травми  Confused  Някое бебе като ме ритне по-силничко/да речем когато сменям памперс или си играем/ и за минути и съм с буца  Sad

Аз днес съм на чай Simple Smile

Реших да поспра с кафето/да видим до кога/.

На всички болни-  Hug Hug Hug и бързо оправяне.

Ще си изпратя каката на ДГ и после пак ще се включа  Sunglasses

# 132
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!
Благодаря за кафенцето и чая ,и аз съм наспана Grinning
Таня е по добре,капките подействаха моментално,даже като я заведох на лекар(за всеки случай)джипи ме попита какво съм и дала,че е подействало толкова бързо.В този ред намисли,ще направя консултация с хомеопат и за Нели.
Инка ,аз останах много доволна от лепенките за сваляне на Тhttp://apteka.framar.bg/30006730/%D0%BA%D1%83%D1%83%D0%BB-%D0%BF … D1%83%D1%80%D0%B0
Без да травирам детето и лепнах лепенката -в 3ч.имаше 38,5,в 3ч.30мин.беше38гр.,в4ч.37,6гр.и в 5ч.вече нямаше помен от Т
P.S. Има охлаждащо и температуро-понижаващо действие, но не лекува първоизточника за температурата
Ходих да подавам молба за яслата на Нели,оказа се ,че няма места и могат да ни приемат чак април2013г. ooooh!,така е като си правя сметка без кръчмар.Направо ми потънаха гемиите,днес ще ходя до друга ясла та да видим.Стискайте палци.
Пепинка,Люба завидях ви Embarassed

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 08:16 от tuty1

# 133
мерси мили мои, изкарахме вечерта, сега няма темперетура, така се надявам да е било нещо моментно.
Пепинка и аз се сетих за Райчето и ушичките, ама Ема няма никви признаци нещо да я боли.

КакоРали не бях чувала за тая мидена ферма В Панчарево, а такаааааа обичам мидички и спа разбира се Wink направо ми светна пред очите

# 134
Добро утро, момичета!

Светослава, Джанче, мерси за ободряващите напитки!

Гери, радвам се, че Калоян е по-добре вече и бързо му мина!

Инка, дано да се разминете само с тази Т!

Пепинка, на мен много ми помогна резенче суров картоф, сложен на мястото на бучката. Бях го сложила в еластичния сутиен. Но и масажа под душа (аз го правих със сапун по съвет на майка ми) много ми помогна. И цедене с помпата или съответно много сучене, защото това допълнително спомага.  Peace  Как са ушенцата на Райче, мина ли зорът?

Тути, стискам палци за другата ясла! Аз нищо не предприемам за момента, понеже идеята е догодина да я гледа майка ми, но за детската градина още нищо не съм подела... newsm78 Макар че като слушам майки на дечица в тази възраст навсякъде около нас им казват "няма шанс, не се надявайте"... 

Ох, тази сутрин в 6:20 беше вече на крак, в следствие на което вече е супер вкисната и мрънка...
Днес се очертава много хубав ден и съм надъхана да го изкараме навън.  Party

Общи условия

Активация на акаунт