(или откакто съм се родила... май). Вече едното море е уредено и платено, другото още чакам да отворят резервациите, иначе е планувано. Отделно мисля всеки уикенд да сме някъде, както всяко лято
Нека да е лятооооооо, само да е лятоо-о-о

. Не че много съм се отделяла де, но последните 2 уикенда го оставях за по 3-4 часа на свеки и все ми беше едно такова некомфортно. Пък и като знам, че и той се дере и само повтаря "мама"
... има ли и други такива вмамени луди като мен?
и аз съм така, не се отделям от Ема, то първо няма на кой да я оставя, но повече от 4-5 часа и аз самата се изнервям и тя почва да се тръшка. Абе знам, че не е много хубаво и тва моета, ама ко да се прави 
Ние ще сме пак на Ахтопол, поне един-два пъти, иначе и аз като посвършим с обзавеждането и дай боже пренасянето, се надявам уикендите да не се задържаме в Сф.
и аз съм така, не се отделям от Ема, то първо няма на кой да я оставя, но повече от 4-5 часа и аз самата се изнервям и тя почва да се тръшка. Абе знам, че не е много хубаво и тва моета, ама ко да се прави 
, то си зависи от теб кое приемаш за хубаво
(като с всяко нещо)
. На мен не ми тежи. Като знам колко бързо растат и че докато се обърна и ще си е детенце... като гледам Пресиян
... - това от една страна.
. Просто минава от само себе си този лепкав период, детето си "взима" всичко от теб и си продължава като самостоятелно и уверено човече. Според психолозите това залепване е необходимо, за да се научи да се чувства хлапето самостоятелно и да си изгради доверие в света. Тук може би феновете на привързаното родителство ще имат още какво да добавят.
Не казвам, че ако си оставяш детето, ще го осакатиш
, оздравявайте бърже.
!

. Т.е. докато детето само започне да се отделя. Но пък трябва да се "хване" момента, че после настъпва другото залепване, което вече не е добре.
. След определена възраст, когато се осъзнаят, май към 3 год беше това, те губят интерес към майка си и се захласват по таткото - той са превръща основния авторитет, той е интересен, занимава се/ги с мъжки неща. А ММ в това отношение е супер. Затова и не му се втелясвам на Терв.

аз съм фенка на тази в Каварна и просто не мпга да повярвам, че не съм знаела, че имат и на Панчарево, а остави и за магазина на Гоце Делчев...тенксс, ще се възползваме задължително
)) а за този топлия басейн дето говориш се сещам къде е...ние много се разхождахме там из района докато бях бременна, та дори и миналата пролет с количката покрай езерото/язовира
а ти как си? къде си? у Софийско ли си? да знам, че напоследък водя Ади в училището до вас и се чудех дали да ти звъня? цунки 
Той по-скоро иска да ме вижда и да съм до него, а особено миличко ми става, когато съвсем спонтанно дойде да ме гушне....е няма такъв момент, незаменимммм 
. Не че много съм се отделяла де, но последните 2 уикенда го оставях за по 3-4 часа на свеки и все ми беше едно такова некомфортно. Пък и като знам, че и той се дере и само повтаря "мама"
... има ли и други такива вмамени луди като мен?
). Честито ви отбиване!
, дано това е края
, та поради тая причина не сме излизали и се чувствам ужасно.Но днес се надявам да поправим това. 

Иначе ми похвалиха от две места рибения р-т, който се намира до басейна Спартак, така че може и до там да се занесем някоя вечер.
А и за СПА съм навита, а бе много добре си го казала за лова на пеперуди!