Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 36 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Какче, не само не са го затворили, а си е много хубаво. Тия поръчкови репортажи от нелоялна конкуренция, амън. А  този дето им прави чакалъци ако му влезеш в кухнята ти гарантирам, че доста дълго няма да ядеш в обществено заведение

Ние толкова пъти сме ходили и то все сме с компания с мъже с чувствителни кореми/ да не употребя една друга дума  hahaha/, проблеми не е имало Peace Има и рибка, ако знаеш какво хубаво барбунче правят, мммм

# 151
  • ул. "Мечтание"
Люба, честит рожден ден!   bouquet

Пепинка, Джанчето ти е дала чудесни идеи. Не помня дали пи Лицетин предния път, но може би е добра идея да започнеш и профилактично да го пиеш, щом толкова често получаваш мастит и бучки. Хубаво е да се свържеш с местната група на ЛЛЛ да те насочат към лекар, който може да те консултира. Би трябвало да имат списък с лекари, които работят с кърмачки и отношението им е адекватно. Също така биха могли да ти дадът и те хубави идеи как да третираш положението.
Извинявам се, че толкова постно ти пиша, но съм много изморена. Снощи почти не съм спала.  Tired Ако се сетя още нещо, ще ти пиша пак. Ще се радвам да ни държиш в течение как сте!  Hug

Моите и двамата продължават да са болни - Искрен вдигна температура през нощта, изпотих го и сега е добра. Божидар го боли ухо.  ooooh! Днес сме при ЛЛ и при хомеопата.

# 152
Жоржи, Мишанка, вие къде ходите на плуване с бебетата

Аз вече не водя Ели, много ми идват 50лв. всяка седмица  Crazy Но мисля Мишел водеше Стефчо, някъде на България към Околовръстното  Peace

# 153
Жоржи, Мишанка, вие къде ходите на плуване с бебетата
Аз вече не водя Ели, много ми идват 50лв. всяка седмица  Crazy Но мисля Мишел водеше Стефчо, някъде на България към Околовръстното  Peace

Малеее 50 лв Shocked че аз ще си купя басейн за 300 лв и ще си го сложа на двора, ауууу тоя народ парите за нищо ги нямат вече. Отказах се

# 154
  • София
Като се заговорихме за люлки, то на една детска площадка в Заимов има люлки за най-малките. Мисля да взема за двора, но не съм виждала да се продават. Някой да е мяркал такава или подобна?

# 155
Днес няма да се отървете лесно от мен, та малко off:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4645591
Винаги съм виждала как тези господа ходят по официални срещи и събития, но се чудех ако в Бг беше -20 градуса дали пак щеше да дойде по джапанки

и още нещо: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4645611 То човек никога не трябва да съди, ама и това е Sick Да имаш дете и внуче на почти една и съща възраст. А какви се падат детето на дъщеря му и неговото дете, че се замотах

# 156
КакоРали това за внук и дете на една възраст, аз го видях, така да се каже на живо  Wink Една позната имаше чичо по-малък от нея  Wink абе лошо нема
А за мидената бях учудена, щото ММ работи в бранша и си мислех, че знам почти всички ресторанти и магазини за риба, нооо кефя се на откритието ти  Joy

Да се оплача само на кратко Ема пак ми вдигна 39, но сега като я гледам ква е весела, явно я посвалихме пак  Crazy

ах, Любее, ЧРДъъъъъ и от мен!!!!!

# 157
Люба, честит рожден ден   bouquet Много здраве и любов на теб и всички около теб
(Всъщност днес ли е денят да не честитим предварително?)
С тези зажадняли за слънце душици как всички ти завиждаме за Марбеа. Шефката на ММ имаше огромна къща там и ни беше поканила на гости за медения ни месец (това още докато бяхме гаджета и не сме си и мислили за сватба). Та докато се наканим да се оженим, жената се разболя и си останахме само със снимките дето гледахме

Нашата люлка е такава. Миналото лято две по-големи дечица се опитаха да седнат и двете се заклещиха

# 158
  • София

Привет на всички!

Люба, хубав празник ти желая! bouquet

Berend, радвам се, че вече сте добре. Няма как да усетим нещо толкова бързо и безсимптомно развиващо се. Да не би да се получи след Приорикс-а? Любопитно ми е, защото същото стана с детето на моя приятелка седмица след ваксината, а според нея в болницата имало още дечица със същата диагноза пак след същата ваксина. НО лекарите казали, че няма връзка, да отбележа за протокола.

На мамолог се каня от 3 месеца вече да ида, но все не намирам време. Иначе мисля да ида при лекарката на Елч, записах си координатите. А и ме гони едно шубе, имам си фиброаденом и аз.

как@р@ла,
и аз за пръв път чувам за мидената в Панчарево. Иначе на Дълбока съм дълбок фен, така да се каже. Даже не толкова на мидите колкото на прясната им риба, ммм. За дневно спа не ставам, няма на кой да оставя малката. Завиждам ви за софийските баби, да знаете Wink

тути, и в ПЗ ли са кът яслите Sad Успех на Нелката.

какче, а бебешки бънджи-гащи не ти ли вършат работа? Как звучи само, бънджи-гащи Laughing

# 159
Той Тервел си е общителен, но... да съм му в полезрението  Laughing
Много добре си го казала, при нас е същото. А за "натискането" - все ми подхвърлят едни такива, че не я оставям на тях, но според мен тя още не е готова за по-дълги престои при бабите и дядовците, особено като дойде време за спане се изнервя много. Абе, имаме някои разминавания в представите за гледане, ама не ми се изпада в подробности, че само се ядосвам...  Confused

Беренд, много страшно звучи вашето изживяване, с тази липса на симптоми. Добре, че все пак бързо сте овладяли нещата!

Чови, надявам се, че сте здрави вече и без повече болести!

Како Рали, странни представи за дипломатически етикет имат арабите наистина... Но какво да кажем за нашия ББ с официални костюм и балтон и плетената бабаитска шапка на встъпването на новия президент?!?!

Ние бяхме на разходка, навън е страхотно - супер топло, чак разхвърлях малката, че щеше да заври. Само дето сега така ми се доспа, че направо зациклих... Айде, после пак.  Wink

# 160
  • София
Момичета, какво мислите за родителските кооперативи? Ще се радвам да споделите опит и мнения. Започвам сериозно да го обмислям, след като всеки път като вляза в системата за ДГ виждам как шансовете ни намаляват.

# 161
Аз не съм наясно с тези кооперативи, но Зайка ги беше проучвала доста подробно, дано да се включи.

Аз пък да питам, имаше един вариант да чета темата отзад напред / понеже аз я чета отзад напред/, та как беше тази настройка. Така, че като първа страница да ми излиза последната и като пръв пост последния

# 162
Хелоу!
Беренд,много гадна случка.Радвам се , че всичко вече е по-добре.
Ходихме и ние днес при педи,не чу нищо на слушалка,ходихме на снимка,оказа се малкия дявол-бронхит.Температурата продължава да я вдига,аз редувам нурофен със свещички.Изписа и сироп за кашлица и антибиотик Ксимебак.Някой да има отзиви за него?Мерси на всички за стиснатите палци   bouquet
Чудя се сега като е болна дали да си я разхождам навън  newsm78 преди като беше само настинала и с ларингит я разхождах,сега нзм. Embarassed

# 163
  • ул. "Мечтание"
Момичета, какво мислите за родителските кооперативи? Ще се радвам да споделите опит и мнения. Започвам сериозно да го обмислям, след като всеки път като вляза в системата за ДГ виждам как шансовете ни намаляват.

Супер са си, стига цената да не е безбожна.
Тук във Варна мислех да се присъединя към един, но щеше да ми идва към/над 300 лв на месец!  Stop

# 164
Е в такъв случай каква е разликата между кооператива и частната детска ясла/ градина Shocked
Ако остана още 1 година вкъщи направо мога да поема у нас още 1-2 тъкмо Марти да има компания, заплащането на око според клиента Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт