Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 556
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Пазарджик
Ох аз от сутринта съм  afwitch
Вън е много топло,нямам угодия Embarassed
Нелката плака сега час и половина,не можах да я успокоя ooooh!какво ли не правих и къде ли не я заведох,не та не.Мина и времето за ядене и спане и стана още по кисела,накрая и забърках едно АМ и заспа,а на мене още ми играе всичко.

За ходенето на вън е като отвързана,но се сеща от време на време да спре и да се огледа,като види ,че е много далеч от мене си идва.В Пз имаме голям площад с пейки,заграден е от всякъде,та там я водя и ми е спокойно.За сега само камачета и листа събираме,отдавна ги опита и видя,че не стават за ядене.Днес и купих една пластмасова буталка(която вече даде фира)опита и нея  Grinning

И пак забравих да питам,има ли мами които ще пробиват ушенцата на малките госпожици  на 25.03

От утре почвам един курс и аз не знам колко ще съм активна,че бая четене ще падне.

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 14:53 от tuty1

# 391
  • София
Фасове, мухлясали филии и неща от кошчетата за боклук са целите на Боян по площадките. Обожава да го пусна в пясъчника и да си хвърля с лопатка по главата.
От вчера казва "мама" и го повтаря непрекъснато с един дебел глас - много е смешен. Освен това се е научил да хапе зверски Shocked
Зън и на мен ми писва от разходки - с каката бях по цял ден навън, но сега с двамата нямам сили, а и не мога да стигна много далече. Гледам все по гадните квартални площадки или с 300 зора с метрото до баба ми в Люлин, но и това ми е трудно. Май е от ЕГН-то при мен Simple Smile

# 392

От вчера казва "мама" и го повтаря непрекъснато с един дебел глас - много е смешен. Освен това се е научил да хапе зверски Shocked
Joy Joy Joy  Браво на Боян!

Тути, защо така се разстроила Нелката?  Sad И при нас понякога като се събуди кисела и докато не се нареве да й мине, не ме оставя.. А ти какъв курс си захванала?

Бонболина, да кажеш утре как е минал прегледа. Дано се оправя вече детето!

За парчетата, Зори е универсална мелачка! Не само, че яде всичко под всякаква форма, но вече даже не си правя труда да й наситнявам парчетата. Освен всичко останало яде сама банан и ябълка, прилича на хамстер като надуе бузите.  Crazy

А за разходките, ние излизаме всеки ден, но и ние не висим цял ден навън... Ако сме с компания седим по няколко часа, но за спането си се прибираме задължително, понеже мойто слухарче трябва да спи на тихо, иначе спи 20 мин и се събужда...

Днес е топло, обаче навън един силен вятър носи такива прахоляци, че...  Sick

# 393
ехоо привет и от нас Simple Smile

възползвам се да драсна 2 реда, доакто Ади спи и после пак навън  Peace

обувки: досега носехме ЕКО кожени, много съм доволна... минахме на пролетни кецки и също имаме и маратонки Аддидас от по широките, че и ние голям и широк крак извадихме  Wink

ние излизаме всеки ден по 2 пъти...сутрин към 11 до към 14:00, прибираме се за сън и към 16 - 16:30 пак сме или в парка или в някоя квартална, но около нас са малко кварталните площадки, тъй че може да се каже, че сме абонирани в южния парк Simple Smile

и аз се уморявам, но пък вкъщи не ми се стои, ако Ади спеше навън нямаше и да се прибирам...утре мисля да го пробвам, че трябва да тренираме за лятото  Laughing

Ади също е изключително активен и енергичен, истиснки 100% козирошки упорит инат и каквото си набележи, го постига.... щом го сваля от количката хуква, мнго обича да си играе със всякакъв вид топки, топчета....минахме през боклуците, пробва че не стават за ядене и се отказа от тях...любимо занимание за момента е бутане на търкалце...кви километри навърта евала....така си позволявам да приседна и да не го гоня  Peace иначе се заиграва  и с по-големи дечица, много му е интересно какво правят големите....отделно каквото си хареса чуждо без проблем отива и си го взима  Embarassed   

абе като цяло от нищо не се оплаквам, много ми е сладичък и му се радвам....само не мога да понасям да ми киселее и да не иска да го качвам в количката, но и с това се справяме  Peace (укротяване на опърничавите  Joy - то е голяма борба да го "навра" в количката, когато реша да сменя площадката или да си затръгваме)

стана малко дълго, но пък отдавна не съм досаждала  Sunglasses

хубав ден на всички и приятни разходки иликаквото обичате да правите през пролетта  Peace

# 394
Тути, какво му е по-специалното на 25-ти март за пробиване на ушенца?

# 395
Катеее метай го на триколката! Калин даже вече не се побира в количката  Crazy
Ние взехме ей такава супер китайска  Laughing

Ама нема лабаво! Счупваме я от употреба, падахме към 7 пъти с нея още е здрава...и аз я карах  Mr. Green

# 396
Тути, какво му е по-специалното на 25-ти март за пробиване на ушенца?

Поверието е, че на Благовещение не боли Simple Smile

Заек, от къде я взе тази триколка много е яка?

# 397
зайкеее  нашата триколка много голяма и тежка за парка (в смисъл да я транспортирам с колата до парка) отделно като че ли е за малко по-големки деца, много се изхлузва Ади, няма такъв ограничител като вашата, ще си вчема май нова, а сегашната за Бл-град за баба и дядо да го разхождат  Peace

иначе си купих лятна количка и се родих, супер ми е  Heart Eyes

Жоржи  Hug как стеее? четох това за задавянето и много гадно ми стана  Hug

# 398
Заек, от къде я взе тази триколка много е яка?
От илиенци  Mr. Green И в Смолян ги има ...

От желязо е, гумите са големи от гума и пластмаса, и е адски лека!

Цък за онлайн магазина им страница 6 ! на триколки триколка триколка Kolino № Tr 10

музикална
родителски контрол
пластмасови гуми с гумено покритие
поставка за крачетата
удобна и безопасна седалка
сенник
мека седалка
амортисьор
възможност за регулиране височината на седалката
прозорче за наблюдение
за деца над 10 месеца
разглобяема - става колело за над 24 месечна възраст
тегло - 7,6 кг
д/ш/в - 80/47.5/108 см
цветове - синя, розова
цена - 66 лв

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 16:09 от мама зайка_

# 399
  • Пазарджик
Буби ,събраха се няколко неща на вън -първо се уплаши от един мъж,после ревна за една топка,за джип и завършихме с един балон ooooh!
А курса е "оперативен счетоводител"
Бенджи Благовец (Благовещение) – 25-ти Март, това по традиция е ден, в който се пробиват ушите на момичетата. Според народните вярвания на този „благ ден“ по-леко и бързо зарастват всички рани, затова най-често тогава се дупчат ушите на малките момиченца

# 400
Здравейте.
Ние също излизаме навън на 2 пъти, от 10 до към 12 и после след 16:30ч. Цял ден навън сигурно ще откача с двете, пък и каката си спи следобед, така че се прибираме за следобеден сън в къщи.
За пробиването на ушите - аз няма да ги пробивам на Карина, то и на каката още не съм. С ММ решихме, че като пораснат достатъчно, че сами да поискат, тогава.
За яденето - храната от кухнята я пасирам, но ако яде нещо от нашата храна си го дъвче без проблем. Боклуците навън не ги яде, но си играе с тях, ако успее да докопа някой  Crazy.
С возенето в количката проблем нямаме, слава богу. С каката имах и ви разбирам напълно.
Да ви питам аз нещо - вашите дечица утроиха ли си рожденното тегло на 1г.? Карина се роди 3400гр. и според това "правило" на 1г. трябваше да 10200гр., а тя беше 8500гр. Сега е 9кг. Категория фъстък отвсякъде. Навън непознати като я видят как ходи и много и се чудят, защото я мислят за по-малка  Mr. Green. Аз не, че нещо се притеснявам, просто ми е интересно дали има и други като нас.
Приятни разходки на всички, които ще излизат. То и ние след малко изчезваме.

# 401
Жоржи  Hug как стеее? четох това за задавянето и много гадно ми стана  Hug

Катенце, добре е Ел вече, може би е изяла нещо или и аз не знам, добре че мина.

Заек, много благодаря  Hug

# 402
  • София
Здравейте,
и ние преди малко се завърнахме от разходка и сега щурчо блаженно сни! Heart Eyes Все още спи два пъти на ден, сутрин към 11.30 ч.  за около час, час и половина и следобяд евентуално заспива към 16.30 ч. за около час.

И на мен ми писва да съм цял ден навън, а и се изморявам доволно, та може би ни се събират около 3 ч. на въздух.

Виктор събира доста неща от земята, първо ги лапа и после си ги вади от устата и прилежно ми ги дава. Идилия просто! Mr. Green

Иначе излизам с количка, че в противен случай няма да мога и 100 м. да измина с него. Ходи доста на посоки и не мога да го хвана. Снощи също излязохме с количката, но той не пожела да седне в нея, та баща му го носи. На връщане същото се повтори, та само си я бутах, но да не губя тренинг! Grinning

Яде и пасирано и големи частици, въобще добро прасенце е! Heart Eyes

На 1 г. точно утрои теглото си, а вчера като го мерих и беше 12 кг без 200 гр.  Whistling

Кате, и ние взехме лятна количка, но предпочитам да излизам с голямата, защото пъров ми е по-маневренна, и второ на Викчо му е по-удобна. Но като пътуваме ще взимаме лятната, че е доста по-компактна.

Зайке, къде се свиваш и ти в тези триколки. Пази малкото зайче,ей! Naughty Heart Eyes

mrm
, е няма такъв кеф да чуеш думичката МАМА,  Heart Eyes, ама сега Виктор я използва по 1000 пъти на ден и плаши хората с мен! Joy

# 403
Момичета споделете какви летни колички си взехте, че аз още съм в чуденка? 

# 404
Ние излизаме по веднъж на ден, преди обяд. Кали задължително спи в количката около час, час и нещо. Понякога и повече  Mr. Green Обядва навън. Когато се приберем пак отнася плувката. Днес спа от 14,00 до 17,15ч.

И аз мислех на Благовещение да пробиваме ушите, но се пада неделя и не знам в кой Мед. Център ще има лекар за да ги пробие, така че ще е или в петък, или в понеделник.

Кали хапва всичко на парченца, отдавна не пасирам. Даже днес от ДК имаше плодова пита, беше леко сухичка, но си я хапна.
Между другото само с храна мога да я прилъжа да седне отново в количката когато сме навън. Днес си играеше в пръстта и само като я питах иска ли да яде стана и тръгна към количката.

Общи условия

Активация на акаунт