Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 522
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
И Зори си беше утроила теглото на 1г, че и бая отгоре. Роди се 2590гр, на 1г беше 9600гр.

Тути, успех с курса!  Peace

Ох, май по-добре да лягам, че утре в 6:30 купонът започва... Mr. Green

Тони_барабони, по принцип с контрол и z се връща една стъпка назад и обикновено, ако си изтрила някакъв текст се връща. Забелязах обаче, че откакто смениха визията на форума  не може да се пише на латиница, а освен това всякакви действия контрол + съответната буква не ми ги отразява изобщо, а ми изписва само буквата...  newsm78 Предполагам е, заради езиковата настройка...

# 421
Вчера бяхте зачекнали темата със сутиените чашка Д, Е... Оплаквате се вие, ама и в другата крайност е кофти. След като спрях да кърмя моите буквално изчезнаха...  Shocked В момента съм с апетитните извивки на дъска за гладене...  ooooh! Старите сутиени не просто ми стават, ами мога да ги напълня с минимум по един чифт чорапи...  Tired 
Буби - разсмя ме, ама и аз съм в твоята категория "залепени за гърба".... поне не ми пречат Mr. Green Но за нищо на света не се подлагам доброволно на болка.
А за ранното ставане - Рая става 6, че и по-ранко понякога. Какви ти завеси, то навън е тъмно още  Mr. Green
Аз и ти -  Hug да почива в мир дядо ти и да го запомниш в най-хубавата му светлина. Аз обожавах моите, често си спомням с усмивка (и с много тъга, че вече ги няма), но се чувствам щастлива, че са били част от съзнателният ми живот. Страдам за детето си, че не расте покрай баба си и дядо си.
Вярно, че поизчезнаха софийските мами - завръщайте се отвреме на време, че ви мислим.
Елч - и Рая е родена в "злия" ден, ама аз пък хич не му се връзвам  Mr. Green А за яденето на всичко, ами ... яде си каквото намери, мога ли непрекъснато да и гледам в ръцете и устата... беше размазала един охлюв и почти налапала един червей, ама аз така писнах, че я изплаших и не успя да замези.
Гърнето е играчка - нулев успех, хили се, сяда и на секундата става. Като я питам има ли ако вика "да", сяда за секунди и една мин. след като сложа памперса се е изакала. А се хилим много,защото имитира напъване чак със звук.....
Ви Фреш - липсваше...а дано да е от много разходки. Нашата количка от 2 месеца и изпрана и прибрана. Онзи ден като нареждах шкафа я изкарах и не беше катерене, не беше радост и двамата с котака се настаниха удобно.

# 422
  • София
Инка, мерси за идеята, трябва да проуча въпроса  Hug

# 423
  • някъде
Къде го четете това за добрите и лошите дни?Дайте линк,плийс

# 424
  • в Надежда-та
Добро утроооо   food010

Пепинка, аз май се събудих от зимния сън Laughing, а днес ми едно такова хубавоооо Party, без повод Rolling Eyes

Рал, те не могат да се кажат до колко са им удобни, но пък Ники ми беше точно на 1г.6м. лятото и тогава даже модела беше - между пръстите, от тогава такъв модел не е излизал и въпреки, че иглеждат още по-неудобни не ги свали цяло лято Rolling Eyes Уникално леки Peace

Кг. - роди се 3.320кг, на 1г. 10.500кг., аз съм доволна, като се има в предвид, че декември месец го изкара само на кърма, кисело мляко и хляб Mr. Green

# 425
Бонджорно, мамми! Simple Smile

Лятото на караваната пия кафенцето така :

Искам да идва лятотоооо! А пък слушам прогнозата за времето, че накрая на седмицата щял да вали дъжд, който на места щял да премине в сняг?!??!?  Shocked Пак ли?!?? Пфу!  Sick

Жекова, ето го линка: http://sanovnik.bg/n4-3510-%D0%9A%D0%BE%D0%B9_%D0%B4%D0%B5%D0%BD … D0%B0%D1%87%D0%B8
Обаче едно на ум, че всичко е ала-бала и дето вика Елч, то тогава половината хора трябва да са перманентно прокълнати...  Crazy

Гърнето е играчка - нулев успех, хили се, сяда и на секундата става. Като я питам има ли ако вика "да", сяда за секунди и една мин. след като сложа памперса се е изакала. А се хилим много,защото имитира напъване чак със звук.....

Пепинка, Рая има артистични заложби, още отсега е ясно!  Mr. Green

# 426
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!
Бързам да драсна някой ред,докато Нели спи(заспа преди 10мин Shocked)
За памперс гащите да кажа,че ми бяха много удобни с Таня,в началото ползвах на Либеро и на Хъджис,а като свикна да си казва и слагах едни много тънички ето такива колкото да я предпазват,когато сме на вън
Буби Hug
Снощи се замислих за утрояването на кг.Кое е по правилно да се гледа рождното тегло или най ниското след раждането,Нелката падна много ,роди се 3900кг.и докато разбера ,че кърмата не и стигна беше станала 3540кг.

# 427
Добро утро!

Рал, мила, не съм те забравила, опитах се снощи да влезна във форума, но веднага бях привикана за нещо...Капките са цилоксан, те са антибиотични капки за очи, но масларски ги е предписал за слагане в нослето, когато имаха този проблем, малката беше на 5-6месеца някъде. Интересно е, че на марти пък, УНГ му ги беше предписал декември месец за слагане в ухото, явно са широкоспектърни капки  Simple Smile А, хремичката как е, попремина ли или си стои все още? Аз не съм лекар, но мисля, че трябва да се приложи нещо, това все пак си е бактериална инфекция  Hug
За обувки, вчера купих, сърцето ме заболя колко пари дадох, но Ивайла много ходи през деня, ние не ползваме количка от преди нова година и затова реших да се доверя на мнението на Алексиев, че ако трябва да има нещо скъпо в облеклото на детето, то това трябва да са обувките. със висока пета са, но те всички моделчета са с такава.

ние излизаме сутрин към 10:30-11ч. първо минаваме през една площадка с такива нови съоръжения и от този тип бебешки люлки, после отиваме за храната, и към 13ч. се прибираме. хапва и ляга, и към 15:30 вече се е наспала, закусила и отново навън. минаваме пак през въпросната площадка, към 17ч. взимаме марти и отиваме на друго място, където се събираме с майки с деца на неговата възраст и така до към 19ч. хубавото е, че Ивайла ходи за ръка, не иска да я нося и понякога като се приберем едва гледа милата от умора. то и аз така де. лошото е, че от както е хубаво времето, нямам много време да си погледна къщата...

Ох улях се, малко...хубав ден ви пожелвам!

само да допълня и аз за памперс- гащите, много са практични и удобни в периода в който детето се отучва от памперс и когато трябва да се приканва често да пишка.

# 428
Добро утро Hug
Кафенце  Flutter

ViFresh
Съгласна съм че са много леки,не се усещат просто Peace Нашия доки каза,че на тази възраст обувките задължително трябвало да обхващат глезена на крака,та затова реших да повдигна темата,че в момента съм харесала едни не много височки /май глезена става извън обувките,но все още не сме ги мерили/ та затова Hug

За кг. просто не ми се говори Cry Вярно че от два месеца не сме ходили на консултация,но на последната беше 8500,а като я гледам не е качила според мен много,много.... Роди се 2900. Rolling Eyes

Toni_baraboni
Благодаря ти за отговора за бактериите. Ние изследвахме секрета от нослето,защото имаше и хрема, и кашлица, и температура... Не исках да давам АБ. Когато му казах на доки,че резултата от изследванията показва наличието на тази бактерия,той ме попита как е детето в момента - дали има температура,кашля ли и понеже на нея вече й мина каза засега че няма нищо да даваме Rolling Eyes Лошото е, че от снощи пак ми хърка с носа Confused Та и аз не зная сега какво да правя. Да не говорим,че в момента три кътника наведнъж излизат.... Tired

Hug

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 09:15 от ral_r

# 429
Добро утро!
Бързам да се разпиша докато пия кафе, че ще излизаме.

За килограмите: Кали се роди 3,180, на годинката беше 8,800кг., а си хапва здраво.

За анкетата:Кали е родена в сряда, каката в неделя, а аз в четвъртък.

Буби, все се каня да питам, какво става с обривите на Зори

Хайде хубав ден!

# 430
Ей, Адис Hug тъкмо се канех да ти пиша на ЛС. Много ти благодаря за инфото  bouquet След като три дни носът й въобще забрави какво е това хрема,от снощи пак е запушен и хърка Confused Та затова щях да те питам,защото май наистина ще трябва с нещо да се лекуваме Rolling Eyes Сега ще погледна какво точно е съдържанието на тези капки,аз имам антибиограма към изследването та ще се ориентирам горе-долу дали ще ни помогнат в случая. По първоначално четене на антибиограмата разбрах,че се лекува с АБ от сорта на аугментин и т.н. производни от тази група Peace

Много,много благодаря newsm51

П.С. Искам да се стопли така,че да можем да обикаляме по цял ден Борисовата на воля и да се видим отново Hug Всичките Hug

# 431
tuty1 По принцип се гледа рожденното тегло /те всички деца в началото свалят грамчета/
но много е индивидуално Peace Моята като я гледам колко яде, а каква е кльоща..... Confused
Ама това е положението,здраве да е  Peace Hug

# 432
ало ало слънчице  sun

и аз да се разпиша, докато малкия ранобудник подремва, пак станахме в 6:00, добре че нашия тати става с момчето и остава мами да се "понаспи" (в кавички, защото то става такъв купон, смях, търчане, след това викане и тропане по вратите и "мами" мами" и т.н. - абе семейна идилия  Laughing )

Рал, мила, не съм те забравила, опитах се снощи да влезна във форума, но веднага бях привикана за нещо...Капките са цилоксан, те са антибиотични капки за очи, но масларски ги е предписал за слагане в нослето, когато имаха този проблем, малката беше на 5-6месеца някъде. Интересно е, че на марти пък, УНГ му ги беше предписал декември месец за слагане в ухото, явно са широкоспектърни капки  Simple Smile А, хремичката как е, попремина ли или си стои все още? Аз не съм лекар, но мисля, че трябва да се приложи нещо, това все пак си е бактериална инфекция  Hug

значи и аз да допълня за капките цилоксан - наистина са за уши, но понеже са антибиотични и по скоро съдържат ципрофлоксацин, доки ги изписват за носле или очи - (УНГ). Ние ги слагаме от 3 дни, че сополките тръгнаха да стават зелени и днес вече почти се е изчистил, действат  Peace  но много е важно преди да се сложат, нослето да бъде промито с физ. р-р и след 5 мин. след като се изтекат секретите се капвт капките, за да имат ефект и да попаднат навътре, иначе се стичат навън заедно със сополките  
Peace  

хубав и усмихнат ден  Sunglasses

# 433
Kate84  bouquet Hug Май ще звънна на доки, защото в нашата антибиограма е посочен Ципрофлоксацин /каквато е активната съставка на цилоксан/ но не е посочено че тази бактерия е чувствителна към него Rolling Eyes Confused Много странно, досега четох в нета и май на доста дечица е лекувана тази бактерия с Цилоксан - ще го тормозя днес доки Mr. Green Crazy

Бързо да се оправя нослето на сладък Ади Praynig Heart Eyes

# 434
  • София
Добро утро  Hug

Аз от 6 ч. съм в нета, обхванала ме е някаква " пазаруваща " мания, малката няма почти никакви дрешки за предстоящите сезони и сега я обзавеждам  Flutter

рал, миличката Буба, хайде вече да се оправя най-накрая  Hug

адис сподели моля те какви обувки взе  Hug Аз вчера в крайна сметка й купих някакви сандалки на chippo, 2 дена обикалям и други не можах да й нацеля като номер, в момента е 19, а маратонките, които пробвахме всички бяха от 20-ти нагоре и крачето й плуваше в тях, сега ще й поръчам онлайн, като пак няма гаранция, че ще оцеля  Rolling Eyes

Буби, и аз обожавам морето, ние си наемаме една къща-бунгало, която е " кацнала " на нос точно над морето, и сутрин докато си пия кафето гледката е същата уникална красота  Hug

Тия не си беше утроила теглото, роди се 3550, на годинка беше точно 10 кг, но не съм се притеснила изобщо за това, м-у другото, онзи ден бяхме при док. за ваксина, и ни вика чак края на май месец за следващата  и за мерене, не е ли много голямо разстоянието, за последно я мерихме края на януари?  newsm78

един поздрав с любима песничка на Тия  Hug

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 09:50 от madlen_81

Общи условия

Активация на акаунт