Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 530
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Да, да четох препоръки за купуване на бебешко-детски обувки. Ами, когато е сандал било с лента отпред или не пак ли да е леко голям?
А може ли да ходи бос, кат цигане?  Mr. Green

# 331
Елч Има и малки размери в този аутлейт аз взех Пума номер 19 и от почти всички модели имаше,също и в Найк харесах няколко и от тях имаше малки, мен дори после ме хвана яд че взех 19 , можеше 20 за да ги носи и лятото когато вали , но вече съм ги взела а не ми се ходи пак до там да ги сменявам.
аз видях само едни пума, но тяхната подметка седеше твърда като бетон...
Може да са ги получили след теб, някъде по горе в темата сам публикувала тези които съм взела на тях подметката не е толкова твърда,Ава ходи доста добре с тях.А за размера не знаех, че на Пума се маха стелката и се мерят първо по нея и чак като се прибрах видях.  

# 332
Мадлен, да и вторите обувчици са на Елефантен, но ги видях в техния официален сайт, може би от най-нова колекция да са и по-нататък да ги заредят и аз ще чакам, че много ми харесаха Simple Smile

# 333
Ей Аз и ти къде ходиш?
tuty1, благодаря че забеляза, за съжаление, по лош повод ме нямаше - загубихме дядо ми  Cry
В тази връзка, благодарности на ейприл3 за всички идеи, а и на вас за съчувствието, за съжаление изобщо не можахме да стигнем до София с него...  Cry
Бог да го прости, миличкия ми - в ръцето му съм израснала...

А за неходещите не питах от злорадство, чакам бебоците да проходят, за да постна едно невероятно стихотворение, на което попаднах случайно... Ама съм нетърпелива, а видях, че в мое отсъствие поне две бебочета са прощъпукали (Честито и от мен!)
Обаче това ме уби:
Моята сладуранка е още трамвай, не се откача от жицата.
  Joy
Дръжте се, мамчета, не остана... После ще си викате "Добре си бях, като още не ходеше сам/-а", доста ви е по-лесно сега, да знаете.
Някаква хитрост ще подскажете ли, че най-накрая ще правим прощъпулник, дочакахме хубавото време...

# 334
Добро утро!

Ето такова ми е тази сутрин:

въпреки събуждането в 6:30...  ooooh!

Аз и ти, много съжалявам за дядо ти!  Cry Много се надявах да успеете да му помогнете...

Тони барабони, много симпатични кецки си купила, много хубавки изглеждат. Аз на тази фирма съм й купувала пантофи, мисля, че са полски, нали? Ти от интернет ли ги поръча или ги мерихте?

Ама ние хубаво направихме анкетата с дните, Жоржи пусна мухата и повече така и не стана ясно какво значи.  Mr. Green
Ето какво намерих в нета:
http://sanovnik.bg/n4-3510-%D0%9A%D0%BE%D0%B9_%D0%B4%D0%B5%D0%BD … D0%B0%D1%87%D0%B8

# 335
  • sofia
Добро утро, ММ ме събуди и хич не ми се става още.
Аз и ти, съжалявам за преживяното.

Прекрасен, усмихнат ден за всички желая.

# 336
Добрютро мамита,

Буби и ние сме от ранобудните, ама няма как, вечер Ема заспива към 7.30- 8.00, опитвам се малко до по-късно да я задържа, ама не се получава.
Аз и Ти много съжалявам за дядо ти  Hug

аз вече съм готова за излизане  Party, айде лек ден

# 337
Да, да четох препоръки за купуване на бебешко-детски обувки. Ами, когато е сандал било с лента отпред или не пак ли да е леко голям?
А може ли да ходи бос, кат цигане?  Mr. Green
Бос е най-добре Simple Smile))).
Аз и сандалите взимам на каката с поне половин сантиметър отпред Simple Smile. Така ги носи от май до септември. По-добре е да имат лента (аз лично не съм взимала за нея с лента, де), защото след прохождането идва протичането Simple Smile, при това в стил "без да гледам".

Аз и Ти, моите съболезнования  Hug

# 338
  • ул. "Мечтание"
Аз и ти, съболезнования за дядо ти!  Flowers Rose Flowers Rose

Искрен продължава да е в отбора на неходещите. Не иска и з аръце да го държим, ама мен чудесно си ме устройва това!  Mr. Green
С Божидар буквално се родих, когато проходи, престана да ни използва за транспортно средство.  Joy Joy Joy

# 339
Вижда, че Буби ме е изпреварила  Simple Smile, ама ето и от мен един линк http://margaritta.dir.bg/0302rojden_den.htm

Аз много харесвам тълкуванията на Линда Гудман, ама нищо не намирам в нета.

Аз и ти, много съжалявам.

# 340
аз и ти,тъкмо днес мислих да се питам за дядо ти. Sad Много съжалявам Sad

# 341
Жоржи, мерси за линка, този е с калкулатор и може да изчислиш на близки хора по рождения ден.  Party

Инка, не знам как се наспива това нашто дете, щото преди 10ч вечерта не си е легнала никога, но за сметка на това с първите лъчи е станала... И колкото повече денят расте, толкова по-рано ставаме ние. Цяла зима бяхме след 7:30, после 7, сега и 6:30ч... Почвам да се замислям дали да си лягам изобщо... newsm78

Вчера бяхте зачекнали темата със сутиените чашка Д, Е... Оплаквате се вие, ама и в другата крайност е кофти. След като спрях да кърмя моите буквално изчезнаха...  Shocked В момента съм с апетитните извивки на дъска за гладене...  ooooh! Старите сутиени не просто ми стават, ами мога да ги напълня с минимум по един чифт чорапи...  Tired  Майка ми твърди, че и тя била така и постепенно си възвърнала бюста, но при мен засега индикации няма...

# 342
  • ул. "Мечтание"
Буби, дали е вариант при вас да пускате плътни пердета/щори, да затъмняват?
При нас работи успешно този вариант и при двамата, а и доста други майки споделят, че успешно си доспиват така, когато стаята е допълнително затъмнена.

# 343
  • Пазарджик
                        Честита Пролет,много слънце и усмивки ви желая!!!

Аз и ти  моите съболезнования,може ли човек да не забележи ,че те няма.Липсваш Hug

Буби,Жоржи беше ми интересно да прочета Hug
Мадлен нашите маратонки са черни

# 344
  • София
Добро утро, мамчета! И как няма да е добро, като е толкова слънчево навън!

Аз и ти, моите съболезнования за дядо ти!  Flowers Rose

За обувките да кажа. И аз исках много меки, но взехме маратонки, които са си с твърди подметки. Боби обаче ходи добре с тях, явно са му удобни.
За анкетата- роди се във вторник. Ще прочета какво значи. Аз съм в понеделник, ММ- в четвъртък.
И ние сме ранобудни, между 6 и 7, зависи дали е благосклонен към нас  Mr. Green
Не съм направила още прощъпулник, срам срам срам  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Тия дни ще гледам да поправя това.
Ох, това топло време ми е спихнало мозъка направо, не се сещам друго за момента. Приятен ден и хубави разходки Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт