Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!

Пепинка, мерси за кафенцето!  Hug Спокойна и приятна нощ на вас!  Wink

Адис, Пепита, Рал
, да се оправят малките ви шушки бързичко!  Hug

Много му се радвам на прекрасното време, макар че малко ме смущава - все пак е края на март...  newsm78 Обикновено такива са температурите през май...

Момичетата от Бургас, знаете ли тази година кога се провежда Флората? Всяка година се каня да идвам и все нещо става. А и не знам какво е това проклятие, но винаги, когато съм идвала за нея, времето е било супер хладно или дъждовно. Дано тази година е хубаво, може да се юрнем катуна в такъв случай..  Laughing

# 481
  • sofia
На мен лекар ми го е изписвал, така че бих го давала.

# 482
Назик-а и на нас лекар ни го е изписвал, за Калина.

Буби, ще разуча кога е Флората и ще пиша.

# 483
  • в Надежда-та
Буби 25 април  -7 май  Peace

# 484
Мерси за бързата реакция!  Hug Супер ми звучи като дати! Представям си го много пролетно и топло, дано не ни мине котка път и да дойдем!  Wink

# 485
Буби, да не те притесняват температурите, следва захлаждане и дъждове. Какво ще го правя тогава малкия змей не знам.

# 486
Здравейте!
Вчера на прегледа доки установи че почти са изчистени гърдите,ще пием още 2-3 дни сиропите и спираме. Praynig
Капките за нос-и сребърна вода сме ползвали,и Куикс,и Ксилометазолин,и вит.Ц.Ми,от всичко съм видяла полза.Това все е предпсвано по време на боледуване на Калина,де.Като се разболя сега и педи каза само физ.р-р и вит.Ц да капя и много бързо секнаха сополките,но явно в началото ги хванахме.
И аз в отбора на търсещите лятна количка.Сегашната е комбинирана и вече ми тежи много като я мъкна,а и колелетата нещо издават фронта,когато я завъртя напред да греда и количката си тръгва в своя посока,без значение накъде я тикам  Laughing
Тегло-роди се 3400 кг,на годинката беше 8700кг.
Вчера се запозна с едно ново детенце на площадката-на година и половина,ама доста дребничко.Кали покрай него изглеждаше доста по-голяма.За пръв път вирнах и аз нос,че тя иначе е от малко по-дребните,де. Mr. Green
Изчезвам сега,имаше и още,като се сетя пак
Бързо възстановяване на всички   bouquet

# 487
  • София
Здравейте,

Адис, Пепита, Рал, бързо да се оправят дечицата! Hug

bonbolina, радвам се че Кали вече е добре! Hug

Памперси за басейн - ползвах миналото лято едни ДМ-ски. Основно ги ползвах, за да не стане някоя "голяма" беля Mr. Green. Иначе дупето на детето е мокро, та като излезем от водата му ги махах. И да си призная, макар че се водят за еднократна употреба аз ги използвах за многократна. Просто ги оставях на слънце да изсъхнат и после като влизахме във водата отново му ги слагах. Peace

Вчера закупих два ваучера за музикален английски за бебета! Mr. Green Взех ги защото мястото ми е супер удобно, на съседната пряка, а и защото Виктор умира да танцува. А и ще е развлечение и за двама ни, далеч съм от мисълта че ще научи английски. Mr. Green
Офертата е тази:
http://grabo.bg/sofia/za-mama-i-bebe-2-poseshteniia-na-angliiski … alen-klas-0sfzuz2

# 488
Момичета, още веднъж ви благодаря  Hug Почнах вече виброцил, ще видим дали ще има ефект.

Рал, те доста неща ги предписват и от по-ранна от посочената възраст, това от опита ми с Марти, като ме предупреждават, че на на листовката пише едно, ама аз да не се притеснявам...

Бонболина, радвам се, че сте по-добре  Hug

Ох, приготвила съм се да чистя докато малката спи, а така не ми се почва...

# 489
  • Пазарджик
На доста лекарства е записано от 2г.заради по лесната регистрация

# 490
  • sofia
Аз пък си взех ваучер за основно почистване- прозорци, печки, баня, пране на дивани и матраци и още разни неща за 40лв. Тая пролет няма да се моря.

# 491
Аз пък си взех ваучер за основно почистване- прозорци, печки, баня, пране на дивани и матраци и още разни неща за 40лв. Тая пролет няма да се моря.

Това ми хареса, дай линк  Praynig

# 492
  • София

Това ми хареса, дай линк  Praynig

Люба,
искам и аз такъв пролетен подарък Simple Smile

рал, според мен можеш да се довериш на док, но ако те притесняват бактериите, защо не направиш консултация и с друг специалист? Да не го мислиш просто Peace

бебеш, smile3501 Все така да си занапред!

Малката напоследък не ще да спи през деня, егати хлапето! Днес още не е заспивала и май няма и намерение. Има ли други сомнамбули?

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 15:42 от Мелона

# 493
  • София
Люба, звучи прекрасно  Laughing Искам и аз  Crazy

Какче и твоето изглежда попадение, ще се забавлявате много сигурно  Hug

Оф от една седмица намалих драстично сладкото, и днес пак ме прихвана нещо и не мога да се спра... Embarassed

Болничките сополиви сладурченца, оправяйте се бързо  Hug

# 494
  • sofia
http://greendeals.bg/offers/SOFIYa-Pochistvane-predi-Velikden-Tz … Refleks-2010.html

Изтекла е обаче. Звънете и се пазарете!

Общи условия

Активация на акаунт