Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Аз есента ползвах подобна оферта за почистване като основното ми беше да почистят прозорците, които при нас са в индустриални количества и с огромни неотваряеми части Close останалото го направиха малко през пръсти, но аз така или иначе всичко останало почиствам веднъж седмично основно и съм го отработила да го правя за 2 часа, докато Марти и татко му играят навън. А прохусмукачката и стирката ги яхам всекидневно

Даже в момента се опитвам да си изрина къщата, която след едномесечното ми отсъствие е заприличала на палестински бежански лагер.
Люба, мерси, че ме подсети за тези оферти. Ще дебна някоя за прозорците да гепна

# 496
Аз пък си взех ваучер за основно почистване- прозорци, печки, баня, пране на дивани и матраци и още разни неща за 40лв. Тая пролет няма да се моря.

Искам и аз такава офертааа.

# 497
Започна да ми писва вече, честно!
Прибира се мм с новина, че си играли с някакво момиченце, и накрая се разбрало че преди две седмици било с шарка. Преди седмица бяхме навън, люляхме се на една люлка с Тея и до нас подочух разговор на една майка с някаква бабичка, че дъщеря и и били избили пъпките на 8.03. Май едно време беше по-добре, с бележката на вратата и под карантина  Twisted Evil Сега дано не ни сполети и това, че ще чуете за двойно убийство по новините.  Laughing
Според педи нямало как да се заразим, а дано. Confused

# 498
  • Варна
На мен лекар ми го е изписвал, така че бих го давала.
Не, не, аз не казвам, че не става за деца. Става. То и Олинта има детски вариант. Те са супер ефикасни всички капки с Ксилометазолин, не са съвсем полезни, но определено отпушват носа. Но не лекуват, само облекчават. Към тях има пристрастяване ако се ползват дълго, и на теория съществува риск от оток и атрофия на лигавицата. Когато аз имам хрема обаче, не мога без тях...
Откакто са на хомеопатия децата, не можем да ги ползваме за тях обаче. Преди това съм пръскала на Диана, на малкия още не смея.

# 499
Детският Олинт става и за бебета, но се капе по- нарядко, преди нощния сън например, за да му е отпушено нослето, докато спи.

# 500
# 501
  • София
Какче, мерси, ще се възползвам.

# 502
Бебеш, доколкото съм чувала инкубационният период на шарките го дават 14дни, така че вероятно вече опасността е преминала... Стискам палци само да сте здрави! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 503

Добро утрооооооо Simple Smile

Пекна слънцето и аз духнах по улиците..Излизам рано, прибирам се по мръкнало, започва едно къпане на чавеета, обличане, вечеряне, приспиване...учудващо оцелявам...не знам докога  Laughing
Шушулките вече приличат на циганета, така ги е опекло слънцето  Laughing

За уикенда много ми се ходи на село, но мм нещо се дърпа...Че и гости ще имаме-свечка се затъжила  Mr. Green  Продължавам да съм бяла, нежна и добра   Blush

Хремата на Вяра мина от само себе си. Правих няколко пъти чай от живовлек и си отмина.
Първо и изписаха Ердомед/или нещо подобно, изобщо не гио купих/ после ми каза да давам Ен-ти-тус или нещо друго отхрачващо... Tired  така си и отмина.

За почистването- аз съм човека  Tired Tired Tired
  Проблемът на мен ми са камарите дрехи. Чисти, мръсни, носени, зимни, летни, преходни, малки, големи...защо имаме тонове парцали, а като стане време за излизане и въртя очите  Rolling Eyes какво да слагам.

Ставам, че хлебарките плъзнаха  Crazy

Красив уикенд на всички!  Peace

# 504
Мила, мерси за закуската!  Hug
Ставам, че хлебарките плъзнаха  Crazy
  Joy Joy Joy

Ти не си човек, а машина!   Mr. Green  
Оф, дай да не споменаваме свекитата, че вчера пак ме побъркаха и  afwitch ....

Днес съм на фризьор, малко да заприлиам на човек и аз  Wink

Приятен ден на всички!

# 505
Ох, мами, влязох само да ви надникна...аз се трупясах от тоя гаден грип с висока температура, на една купчина лекарства съм + АБ, от тази нощ Сами е с много висока Т. Днес го водихме при педи, не даде АБ, но написа флавамед, Панадол или Нурофен и Олинт-точно това гледам сте писали...аз не смея да го давам за носа обаче, че пише от 2 до 6 г....Да давам ли Нурофен при по-висока Т. - винаги съм давала само Панадол...

# 506
Емили, спокойно можеш да даваш нурофен, можеш да ги редуваш панадол, нурофен. Аз лично при висока Т, го предпочитам пред панадола, бързо оздравяване ви желая  Hug

# 507
адис  Hug, благодаря ти много!

# 508
Еми Cry Силно гуш от мен и за двама ви. Много е гаден тоя вирус - мойте и двечките го изкараха, а малката се сдоби с гадна бактерийка,която според педи сега няма да лекуваме,ама още си хърха от време на време с нослето,та незнам Tired Бързо оздравяване Praynig Praynig
Панадол,редувам с Нурофен,през 4 ч.,ако вдигне много висока темп. /над 40 градуса/ Хексалгин - на капки според телесното тегло се дава + чорапки с оцет и вода /повярвай ми при 41 град. температура въобще няма да се питаш бабини деветини ли са или не Peace/ Hug

Мелона - Hug Чакам хомеопатката ни да се върне / в момента е в чужбина/ и ще я питам нея дали мога да я изтребя тази гадинка по такъв начин Peace

# 509
Рали, благодаря ти! Hug Дадох преди 1 час Панадол и обух мокри чорапки, имаше 38,8. Сега спи, ще го следя, Т. поспадна.

Общи условия

Активация на акаунт