Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Пазарджик
Добро утро

Бебеш ,много сладко филмче Hug
Жоржи,ужасно преживяване,надявам се никога повече да не го изживееш  PraynigИ ако позволиш ,един съвет от мен,в такива случаи не се оставай на паниката,тя е най големия ти враг в този момент Hug
Бонболина
Скрит текст:
с риск да стана досадна,да напомня за компреса с извара

И Нелката прави опити за пеене,но не издава никакъв звук,само си отваря устата.Имитира точно начина по който аз ги отварям,най и е любима Sadeness на Енигма http://vbox7.com/play:68bfa2e3

# 256
Добрютро!

Инка, по принцип ЛЛ сключват договор с някой Мед. Център и на вратата на кабинета му е сложена бележка кой е този център. Ако отидеш там прегледите ще са по ЗК. А и трябва да имат кожен лекар.

# 257
Еееееее,какво слънце е огряло като Бойко Борисов над детска градина!
Инка,предполагам,че в Кожно-венерическия ще има дежурни/бившето 29ДКЦ/,а и там са най-добрите.
Многоцветен ден!

# 258
Инка, на първо време, спокойно можеш да се довериш на педиатър, както и пепита е писала, може да я заведеш в медицинския център към който сте, предполагам може и в педиатрията на А. Гешов да я заведеш, като обясниш, че си се притеснила и не си знаела къде другаде да я заведеш(това защото там са малко грубички, понякога). Предполагам, че трябва нещо противоалергично да включите, аз лично бих спряла всичко докато не направя консултация.  Hug

# 259
  • София
Ейприл Joy
Инка, ако много се изрине, аз бих дала нещо антихистаминово (бих звъннала на ЛЛ) или на дежурен лекар, или в Педиатрията. Но аз съм си паника, а и каката ми е правила от нищо брутални обриви.
Аз вчера оставих мм с децата и излязох с другите ми отчетни, изкарах си супер и за пореден път се убедих, че 3-те години вкъщи са ми се отразили недобре, но се надявам да е обратимо.
Пожелавам на всички приятни разходки!

# 260
Добро утро!   Nature Sunny

Тути, супер закусчица си метнала.  Wink

Еееееее,какво слънце е огряло като Бойко Борисов над детска градина!
!

Joy Joy Joy  Това беше добро! Бива си го слънчицето, наистина!

Мрм, в какво точно намираш промяна в себе си за тези 3год? Интересно ми е да споделиш, аз също понякога имам чувството, че съм позатъпяла, но се надявам да е просто адаптация към ежедневието. Нали все пак основната ни задължение сега е отглеждането на малките човеци..  Wink

Днес ще има много разходки с това хубаво време и усещам, че форумът ще е пуст. Довечера с ММ сме замислили излизане, дано малката не ни саботира нещо..
Приятен ден на всички!

# 261
  • ул. "Мечтание"
Добрюютро,

бърз въпрос, Емата е с някъв зверски обрив, предполагам, че е от лекарствата, уж хомеопатични, ама сега гледам, че баш обриви са им едни от страничните ефекти, та въпроса е, ако нещата се влошат, къде можем да идем на лекар в събота или неделя? къде може да има детски кожен?

Ако ви го е изписал хомеопат - обади му се веднага!!!
Ако е предписано от ЛЛ... спри лекарството, до ден-два би трябвало да се изчисти обрива. Може да й дадеш и ментов чай, евентуално да антидотира.
Какво е лекарството и каква потенция? newsm78

# 262
мерси момичета, спрях разбира се веднаха тъпите лекарства. Мисля, че малко почнаха да поизбледняват зачервяванията, няма да бързам за лекар. Много е странно, не е обрив точно, нито пъпки, а странни зачервенявания по гърба, корема и гърдите, пфуу ще видя утре.

# 263
  • ул. "Мечтание"
Инка, какво е лекарството, което си давала?

# 264
Радвам се, че ви огря слънчице най-накрая. А при нас е мрачно и дъждовно  buria Ама един уикенд за цяла година - ще оцелеем. Blush
Жоржи - много страшно ми стана от разказа ти, дано никога да не се повтаря.
Нощни - купих лецитин на гранули, ама колко трябва да пия отникъде не разбрах. Пише 1 с/л като добавка....ама като е за лечение повече ли???

# 265
Адис, Зината го пих 5 дни, а ми беше изписан 10, но аз реших, че 5 дни ми е предостатъчно.
И трябваше, както ти казах и контролна урина да пусна ама вече 3ти месец не намирам време Laughing абе не ми се занимава с една дума

# 266
Днес беше един прекрасен ден  Heart Eyes Бяхме 1 пъти на вън. Веднъж преди обед, Тейка заспа на вън  Grinning в количката/ сефте да стои в количка/ . Прибрах я да поспи и после излизахме пак към 15 и се прибрахме в 17. Голяма игра, голямо нещо. По едно време даже бяхме по блузка  Laughing

едно ми е криво обаче тея дни.. чичо ми беше получил инфаркт по нова година, точно като се роди второто му дете  и сега са му казали че трябва да му направят байпас. Смотания му работодател / в Санкт Петербург работи в голяма строителна компания от дълги години/ го е съкратил и не може да се оперира там. И сега ми е едно свито и притеснено Sad

# 267
  • Пловдив
купих лецитин на гранули, ама колко трябва да пия отникъде не разбрах. Пише 1 с/л като добавка....ама като е за лечение повече ли???
Аз го пих по 4-5 капсули на ден.

# 268
  • ул. "Мечтание"
Нощни - купих лецитин на гранули, ама колко трябва да пия отникъде не разбрах. Пише 1 с/л като добавка....ама като е за лечение повече ли???

Препоръката е при запушване и мастит да се приемат 3600-4800mg дневно или 1 кaпсула (1200 милиграма) 3-4 пъти дневно. После следващата 1-2 седмици без запушване - 1 капсула по-малко. Ако няма запушване през следващите 2 седмици - 1 кaпсула по-малко и накрая 1-2 капсули дневно като превантивна мярка.
Трябва да го преизчислиш как идва като милиграми, когато е на гранули.

Лечение с лецитин при повтарящи се запушени канали

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 21:55 от Нощни очи

# 269

Общи условия

Активация на акаунт