Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
буби, пак се разчувствах като те четох. тази тема ми е много болна, защото много си ги обичам всички. а и като бях бременна с дара в 7-мия месец почина братовчедка ми, на 29 г. от рак. много ми беше мъчно и още ми е мъчно и не спирам да се питам дали нещо от нея не живее в дара, която се роди 2 месеца по-късно...

добре де, вие говорите за маратонки, аз се спуках да обикалям по марковите магазини за маратонки, ама те всичките са ааааадски твърди, подметките им не помръдват! то на мен биха ми били неудобни такива обувки, камо ли на дара...

забравих да ви кажа, че днес дара има имен ден Heart Eyes
ще празнува като на обяд ще й спестя мъката да й давам манджа, а ще яде кифла на теферич  Laughing Laughing Laughing

# 301
Здравейте Simple Smile Топчо вече е по-добре, но кака му вчера се подреди с един сладолед Simple Smile
Обувки напоследък купуваме само еко, взимаме ги с намаление и излизат понякога по-евтини и от българските, а качеството е отлично.
Хубав и слънчев ден на всички Simple Smile

# 302
Елч, честит имен ден на сладичката Дара! Да е жива и здрава сладкишка!  Heart Eyes
А ти не се натъжавай! Не мисли за тези неща, радвай се на моментите с близките хора! Гуш от мен!  hug

Ох, ние бая се изморихме, навън е уникална жега, заврях хем бях само по тънка памучна блузка. Зори я съблякох по боди и долнище, понеже зачерви бузите мощно и имах чувството, че ще гръмне. Видях се с една моя колежка, която има детенце на 1г10м и всеки момент ще роди второто. Зори тичаше подир баткото и мисля, че каталяса съвсем. След малко лягаме дружно.  Wink

Ако може да се вярва на синоптик.бг вън е 24 градуса...   Whistling

# 303
Честит имен ден на сладурката Дара! Много късмет и успехи пожелаваме!

Тея е родена в понеделник, а Явор в неделя.
И моите са така - баткото - в неделя, а малката - в понеделник Heart Eyes

Обувки напоследък купуваме само еко, взимаме ги с намаление и излизат понякога по-евтини и от българските, а качеството е отлично.
Ще споделиш ли от къде ги купувате?  Praynig

Момичета, има ли още непроходили гарджета?

# 304
Маратонки купих онзи ден от outlet center на Пума и съм много доволна на много добра цена бяха но нямат много модели ,но все пак намерих това дето търсех  ето това са маратонките,а иначе сега съм харесала едни в СпортДирект и смятам да ги поръчам които са за 4лири с които да си ходи по двора и на площадката.Гледах на Колев и Колев обувки но ми се струват много скъпи и като се сетих за буиките как и бяха все мокри краката и накрая започнаха да понамирисват.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 15:42 от krissia

# 305
  • Пазарджик
Елч,Честит Имен Ден на малката усмивка Дара,много здраве и късмет и желая!
букет за малката Дара
За сбогуването и на мене ми е много болна тема,научих се с времето да не мисля за следващата среща, а да се наслаждавам на моментната.Другия вариант е да им гостувате по често,а при твоята баба и дядо ли бяхте?
Сега проверих на Нелката маратонките(Найк-кецове)с мека подметка е.
Жоржи   Hug

И Таня и Нели са родени в петък,и двете имат седмица в датите.А като се замислих излезна нещо много интересно(поне за мене)Таня е родена на 27.09и имения ден е на 27 число,Нелката е родена на 07.01,а ИД и е на 07.07,аз съм роден на 06.11 и имения ми ден е на 6 число

Ей Аз и ти къде ходиш?

# 306
  • София
Здравейте, мамчета Simple Smile

Ние сме добре, радваме се на слънцето и детските площадки.

Малката от няколко дни заспива без биба и се чудя дали да й я скрия окончателно. Притеснява ме, че сме само с 4 зъба (2 от тях поникнаха преди дни) и дали няма да страда? Ще я видя кога ще се сети сама да си я потърси.

Ние имаме маратонки adidas и са много меки, с дишаща подметка. С тях й е най-удобно да ходи, даже с тях проходи. Знам го, защото иначе си криви крачетата, а с тия маратонки стъпва най-правилно. Обувчици още не съм купила.

Ди е родена в петък. Жоржи, я разтълкувай Wink

# 307
Всички сме родени в сряда. И Краси,аз, баща и също  Crazy

Ние имаме 2 чифта маратонки:

Само, че са с лепки и розови, но модела е такъв. Стъпва много уверено и стабилно с тях, но и се изпотяват краката .

Тези още не сме ги пробвали, но са и по-големички, та сигурно на есен.

http://www.sportsdirect.com/puma-soleil-bling-infants-023008

Аз за обувки направо се чудя дали да купувам изобщо, че месец ще ги носи и ще стане сигурно за сандали, а на есен вече ще са малки. Май ще инвестирам в сандалки направо, че ще ги носи малко по-дълго.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 16:07 от Бенджолина

# 308
Моята сладуранка е още трамвай, не се откача от жицата.
Тея е родена на 3ти и именния и ден в на 3ти, Явор е на 6ти роден но именния ми ден е всяка година в различен ден.

# 309
Честит имен ден на Дара! Да е здрава, умна и късметлийка   bouquet

Да почерпя и за нашия имен ден. Наздраве!

# 310
Az i ti, ние още не ходим. Като стане, вероятно ще го обявя по телевизията.  Wink

Добре и ние, като Крисиа ни се потят краката и понамирисват. Какви обувки да взема? Ала, таквиз дето мога да намеря У село Плевен. Може би нещо като сандали или по-отворенки обувки?

# 311

Ще споделиш ли от къде ги купувате?  Praynig

Момичета, има ли още непроходили гарджета?
Купуваме ги от магазина на Ecco в Outlet Center-а до Метро Младост. Хубавото е, че имат стока, която е намалена и отговаря на сезона. В останалите им магазини, например сега, ако има нещо на добра цена ще е ботуш.
Топчо не е проходил. Държи се за един пръст. Така обикаляме парка Simple Smile). Много го е страх горкия Simple Smile. До година и половина няма да се притеснявам за неговото ходене.
Той, обаче, както не може да ходи, така успява да кара кола от тези, които се избутват с крака Simple Smile. Явно му се вижда по-сигурен този транспорт Simple Smile))))).

# 312
Той и наш змейко не може да ходи, но рита топка и вика гооол.  Laughing

# 313
Хи-хи, същата работа Simple Smile Голяма любов е тая топка.
Аз седя и се чудя в кои дни от седмицата са родени децата и не мога да го измисля. Ще се почудя още малко преди да проверя в календара Simple Smile). Знам само, че каката се появи за следобедното кафе, а Топчо, след вечеря за вечерното кафе Simple Smile.

# 314
Berend Botje, аз в този аутлет гледах преди 2-3 седмици, но във всички магазини номерата започваха от 20, в някои дори и от 22...

аз и ти, и дара не ходи. аз направо в държавен вестник ще го публикувам като се пусне!

благодаря ви за честитките! честито и на дейзината дария! станишев и той черпил днес за неговата Wink

иначе дара е родена във вторник, аз  - в сряда, а мм - в четвъртък Simple Smile понеделник и петък са ни свободни още Laughing Laughing Laughing

аз изкарах 4 часа навън в тичане по магазините с количката в търсене на сутиен и аксесоари за роклята. джвъчките ги намерих, ама да видим дали ще отиват. вече взех и плата. сега да видим шивачката какво ще направи от него и ще показвам Simple Smile
само я ме светнете къде да търся пусто сутиен чашка Д, голям зор. добре си бях преди с Б-то Laughing Laughing Laughing изръчках няколко севън секъндса и триумфа и няма и няма за мен Sad

Общи условия

Активация на акаунт