Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Адис Hug И аз съм ходила при Масларски за второ мнение,когато се закучат нещата Wink Много съм доволна от него Peace Досега с нашия доки винаги са били на едно мнение,ама аз съм си явно мноого недоверчива Embarassed обаче като става въпрос за дечковците и... Crazy Rolling Eyes На нас сега ни предстоят двете ваксини /от това всъщност допълнително се гъбясах/ които се слагат на година и година и един месец /не можахме да ги сложим,че все някой болен има в къщи Rolling Eyes/,но днес като говорих с доки той ми каза,че бактерията не пречела,та незнам Rolling Eyes Много ти благодаря Hug,ако можеш питай твоята позната с какво са се излекували Hug

# 361
Привет,мамчета!
Аз и Ти,съжалявам за дядо ти!Мир на праха му и светлина по пътя на душата му!Прегръщам те,миличка,и споделям болката ти...
Емилииии, Hugпо нашите градинки ходите,значи?!Нямам търпение да се появим и ние,та да ги видя нашете дечковци какви образи ще са.Дара много обича деца,пищи като ги види,тича да ги прегръща,но поголовно бягат от нея.... Simple Smile
Божидара вечер  заспива към 21.30ч. и сутрин не се буди по-рано от 09-09.30ч.През деня спи два пъти не повече от час.
Обувки купуваме от Геок,засега нямам забележки.

# 362

А кога се започва с носенето на памперс-гащите?
Памперс гащите ги ползвай само, ако държиш да удължиш агонията около отказването. Децата много ги харесват - хем като големите ходят с гащи, хем не трябва много да му мислят Simple Smile))

За бюста, обещават , че при плавно отбиване се възстановявал напълно, но плавно ... (железистата тъкан нали пак трябва да стане мастна, за което си е нужно време). Да видим дали е така Simple Smile.   

# 363
Изобщо не мога да схвана идеята с памперс-гащите! Каква им е ролята? Децата да си мислят, че носят гащи?  newsm78

# 364
Изобщо не мога да схвана идеята с памперс-гащите! Каква им е ролята? Децата да си мислят, че носят гащи?  newsm78
Аз лично намирам полза за навън ако свршат работата, че по-лесно ще се преобуят, отколкото обикновен памперс, че лепки да лепиш, а дечковци вече са големи и не седят на едно място. Друга полза не виждам сякаш.  Rolling Eyes

Аз и Ти, моите съболезнования! Да почива в мир дядо ти!

# 365
Елч, не им вярвай на тези писания!  Wink Не може такива сладури като вас с Лъч и Дара да сте малокъсметни! Определено ми се струвате много щастливи, така че не се тревожи...  Hug

Емили, какво ли се оплаквам аз... Много раннобуден този Сами!  ooooh!

Ще го видим ние този бюст какви ще ги свърши.. Ама дето вика Люба "а дано, а дано, ама надали..."  Mr. Green

Ние днес бяхме на гости на родителите ми. Изкарахме си прекрасно. Зори полудява от кеф с големите кучовци, то не са крясъци, то не е смях... А пък аз си бях покрай мама и тате и ми беше много, много хубаво.
Лека нощ на всички!

# 366
  • София

За бюста, обещават , че при плавно отбиване се възстановявал напълно, но плавно ... (железистата тъкан нали пак трябва да стане мастна, за което си е нужно време). Да видим дали е така Simple Smile.   

Ха дано! Аз отбивах бавно-бавно, т.е. кърмата ми сама намаля до минимум. Бюстът - и той Rolling Eyes Никакъв го нема вече. Сутиените за кърмачки ги носих около 2 месеца, после даже докато кърмех гърдите ми намаляха и не усещах нито подуване, нито твърдост.

Az i ti, моите съболезнования за дядо ти!

На малката днес й слагаха ре-то на Синфлорикса. Вечерта много плака преди да заспи, май я боли крачето. Досега не ни се беше случвало. Дадох й Панадол и заспа.

# 367
  • Пазарджик
Добро утро!

Друго е човек като се наспи Grinning
Вчера подадох документи в трета градина,май месец ще разбера какъв е резултата.
Цитат
Идеята според мене е,че с памперс гащите,детето може да бъде подканвано по често да пишка,без да бъде изнервяно със слагането на памперс с лепенки.
За гърдите,го докарах на желания размер,но виж формата ooooh!Но ме е страх от интервенции(имам опит),така ,че ще си ги нося такива

# 368
  • София
Добро утро,
аз скоро не съм писала, но това е защото няма нищо ново при нас, но ви чета де. Гледам говорите си за гърди, аз още кърмя и не мога да кажа нищо по въпроса, силно се надявам да не е трагично положението (в което се съмнявам)

днес няма да имаме ток (съответно и асансьора няма да работи) и ще се наложи да скипнем разходката, че не ми се мъкне количка 4 етажа пеша. Много ме е яд, че ще кукуваме цял ден вкъщи

Има ли бебоци, които все още ядат всичко гладко пасирано?

айде, лек ден и приятни разходки, довечера като дойде тока ще ви чета

# 369
  • sofia
Добро утро и от мен.
Аз вчера след уморителната разходка в парка реших да заведа Лия в един детски клуб до нас. Изглеждаше, че се забавлява много. Постоя час.

Да ви кажа, да тичаш след бебе не си е работа. Направо ми стопи лагерите, а се дърпа, пищи, ужас!

# 370
Хай Hug

bimbim Ние живеем на третия етаж,случвало ми се е да качвам количката по стълбите - не е толкова трагично положението Peace Обърни количката наобратно и с задните гуми я придърпвай - аз така я качвам лесно по стълбите - пробвай,ще видиш,че не е трудно Peace Днес временцето ще бъде хубаво за разходки Hug

tuty1 Мерси за кафенцето Hug И аз днес се събудих наспала се Party Друго си е Peace Flutter А ММ до 2 ч. през нощта люлял малката със шезлонга ooooh! пък аз разбрах на сутринта Whistling Laughing

Памперс-гащи с каката не съм ползвала,ще видим й сега дали ще ползвам. Ама и на мен много не ми е ясно каква е точно разликата между памперс и памперс - гащи Thinking

lyuba84 Hug Откакто Буба не седи вече само в количката навън и аз изплезвам език след нея. От къде таз енергия Crazy Crazy И естествено любимите й неща навън са - угарки от фасове,капачки на шишета,изхвърлени навсякъде малки бутилки от минерална вода...... Crazy
 Tired
 Hug

# 371
Добро утро и от мен!
 Тути, благодаря за кафенцето, имах нужда  Hug Детето ми спи като заклано нощем, даже вече и биберон не ставам да давам, тогава аз защо кукунах нощес от 1,30 до 4,50 без да мога да спя. Сега съм като цапната с мокър парцал.

Аз и ти, съболезнования  Flowers Rose

Не съм писала, но откакто времето се затопли не се спирам в къщи. А и Кали така хубаво се уморява, тя и майка й също де, и спи детето много. Веднъж навън в количката, и после и в къщи. Вече има тен на лицето.
Обувкете и са маратонки, по-тежички са от пантофите и е леко несигурна с тях в началото като слезе от количката, но после не мога да я спра, вече съм с мускулна треска. Фитнес не ми трябва  Mr. Green

Памперс-гащи не съм ползвала, и сега не знам дали ще ползвам. Мисля да я пусна на ясла от юли, та там ще я научат на гърне  Mr. Green

bimbim Ние живеем на третия етаж,случвало ми се е да качвам количката по стълбите - не е толкова трагично положението Peace Обърни количката наобратно и с задните гуми я придърпвай - аз така я качвам лесно по стълбите - пробвай,ще видиш,че не е трудно Peace Днес временцето ще бъде хубаво за разходки Hug

Аз съм на осмия и ми се е случвало и да се качвам и да слизам по описания от рал начин. Когато няма ток и съм сама е единствения начин.

Друго не помня какво щях да пиша. Оставям ви и изчезвам на разходка с моето дребосъче.
Хубав ден и приятни разходки!

# 372
  • ул. "Мечтание"

Когато тренирахме гърне с Божидар и той още носеше памперси, ми бяха по-удобни за обуване и събуване. И като цяло са ми по-удобни за обуване!  Peace
На Искрен многократните пелени си ги закопчавам първо и после му ги слагам, по-лесно и удобно ми е. Simple Smile

Честно да си кажа, не бих се лишила от разходка заради повреден асансьор.  Whistling

Днес планувам да отскокна до Варна за една хууууубава дълга разходка в Морската градина. Отдавна не съм ходила, залипсва ми. Crazy

# 373
Днес планувам да отскокна до Варна за една хууууубава дълга разходка в Морската градина. Отдавна не съм ходила, залипсва ми. Crazy

оххх и на мен  Crazy Laughing

# 374
Добро утро!

Ох, аз не съм от най-наспаните...малката пак стана в 6:20...  Tired

Люба, при нас разхождането на собствен ход навън е същото като при вас. Хуква нанякъде без цел и посока, аз я гоня, тя бяга от мен и като я стигна започва да се тръшка. Не дава ръка под никакъв предлог, само ако случайно има някакво препятствие като стъпало или нещо от сорта, дава за малко, колкото да го премине и пак се пуска...

Пепита, Рал,, Бимбим ,бая мускули ще направите с тези многобройни етажи... Ние сме на 4тия етаж и досега не ни е спирал тока, но в това яко време как да не излезе човек?! Бимбим, може да слезнете без количка евентуално. И това е вариант да потичате поне малко навън на въздух.

Мелона, горкото краченце надупчено! Дано да му е минало вече! Hug

И аз не съм много наясно с тези памперс-гащи и не знам има ли, няма ли смисъл...  newsm78

Днес пак я сложих на гърнето с надеждата да свърши нещо, тя много се радва, седи си с кеф, но хич не й идва на ума защо съм я сложила. Поседя около 20 минути (дупето се завари за гърнето направо), аз се отказах и я взех на отработената формула на голямата тоалетна. Сложих я и веднага свърши работата. Как ще го учим това гърне?!?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт