Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • ул. "Мечтание"
Как ще го учим това гърне?!?  Rolling Eyes

Нужно ли е?  newsm78 Thinking Може спокойно от памперса да се мине направо на тоалетната чиния!  Peace Искрен напоследък започна да предпочита тоалетната чиния пред гърнето. За мен е по-лесно, защото не мия гърне.  Joy

Днес планувам да отскокна до Варна за една хууууубава дълга разходка в Морската градина. Отдавна не съм ходила, залипсва ми. Crazy

оххх и на мен  Crazy Laughing

Айде, чакаме ви на гости, като ви минат нещата!  Hug  bouquet

# 376
Калифорния, едва ли ще мога да ти обясня хубаво, но тръгнахме от Мола надолу по една уличка, има нещо като покрит пазар с едни зелени покривала, вижда се от центъра. Натам ме упъти една жена. Та в този покрит пазар имаше детски магазин за обувки - влязохме в него, имаше доста видове, но повечето малки номера. Предложи ни продавачката едни - и ги пробвахме и харесахме. 21 номер, български, ама на тях пише КАРРА.... newsm78 Ще се опитам да кача снимка във ФБ да ги видиш.

Рал Hug все по-малко време ми остава да влизам, и ми е кофти, ама това е...Вечер сега като е хубаво времето се качваме на вилата, а там нямаме нет.

Ейприл Hug и Сами много се радва на деца, вярвам че ще лудуват заедно с Дара. Heart Eyes

Сами яде и пасирано гладко и на парченца. Обича да гризе сухари, бисквита, правя му кифлички със сирене - ръфа сам и тъпче яко.

Тази сутрин Сами пак се събуди в 5,20, но изпи едно мляко и поспахме до 6,30... Simple Smile

Разхождането е същото и при нас Буби, Люба. Вчера като го свалих от количката да ходи, не ми дава да го водя, отива към едни стъпала надолу, ама без да ги отразява изобщо. Като го взема от там, почва да реве, като взехме пък да си тръгваме, не мога да го сложа в количката - изсулва се от нея и се тръшка, едвам го сложих...

Вчера се подредих май навън - топло, духа, и от снощи бухам и ме боли гърло...аман. #Cussing out

Не можах да прочета всичко, но на всички пожелавам днес приятни разходки и весело настроение!  bouquet

# 377
  • София

Пепита, Рал,, Бимбим ,бая мускули ще направите с тези многобройни етажи... Ние сме на 4тия етаж и досега не ни е спирал тока, но в това яко време как да не излезе човек?! Бимбим, може да слезнете без количка евентуално. И това е вариант да потичате поне малко навън на въздух.

Буби, какво ти тичане, той още не ходи (а така ми се иска да се движи на собствен ход). Но тока още не е спрял та ще успеем да излезнем

# 378
Бимбим, за ръчичка не движите ли?  Flutter

Нощни, така като се замисля права си.. По-лесно е, но е добре човек да има и двата варианта като че ли.  Wink

Емили, няма да се разболяваш, ей!  Hug

# 379
Емили, разбрах те! Мерси, много!  Hug

# 380
  • в Надежда-та
Нещо не мога да Ви разбера, защо Ви е толкова сложна разходката "на собствен ход" Rolling Eyes Embarassed
Ние с Мартин излизаме предимно без количка. Върви човека, аз след него.... Crazy мир и любов. Да си призная мн по-добре ми е от колкото с количката Laughing  А какви разстояние минава Shocked не съм и предполагала даже.

Памперси гащи с Ники ползвах 6м. мн бях доволна, най-вече за лесното им обличане Peace Мартин не го мъча на гърне. Мисля края на май да махна памперса от раз Rolling Eyes да видим какво ще стане....

Бягам, че съм почнала пролетното чистене, да до измия прозорците, че Човека като се събуди - пътищата са наши hahaha

Хубав ден и удобни обувки Ви желаем Hug

# 381
  • sofia
Аз като я пусна да си избира маршрута все ходи по бебешките колички да пипа, като я хвана за ръка да сменим посоката се надава писък, то не е нормално дете да разбере от дума. Все фасове и пръчки събира. Като падне с пръчка в ръка ще се набоде по лицето, как да я оставя да ходи сама, нама шанс.

# 382
вие навън тичате след сладурите, а аз се чудя как да направя така, че дара да не изяде всичко, което е на земята. някой друг с такъв проблем? като сме навън не вдига глава то земята, все нещо иска да си вземе да си хапне - то не са фасове, солети, листа, кучешки акита, каквото има. излишно е да казвам какво тръшкане пада като я махна от там. не забравя пустото диване, връща се пак там. упорита козирошка работа!

буби, и аз си мисля, че то май на тоалетната чиния е по-добре от на гърне...

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 12:56 от Елч

# 383
  • София
Бимбим, за ръчичка не движите ли?  Flutter

не  Tired

# 384
  • София
Здравейте!

Аз малко се чудя на тези от вас, които пишат, че са по цял ден навън Simple Smile. Ние излизаме за час и половина сутрин и за 2 часа следобед и на мен ужасно ми писва, а и се изморявам. На Ади и Бобо също им омръзва.

Аз отскоро извеждам Ади без количка пред блока. Тя много слуша навън, мисля, че малко се страхува особено като има и други тичащи и викащи деца наоколо. Вчера си намери един спаружен миналогодишен кестен и 2 часа игра с него. Донесе си го вкъщи. Като си легна го изхвърлих, че ме е страх да не го налапа и да се задави. Навън също така много се радва на божите кравички, опитва се да ги хваща или да ги натиска с пръст Simple Smile.

Ади яде всичко гладко пасирано, от най-малкото парченце започва да й се гади. Даже и меки плодове като банана пасирам.

bouquet

# 385
Привет!
Аз и ти,мойте съболезнования!
Калина от около 8 месечна не яде пасирана храна,ако има по-големи парчета ги надребнявам.Дъвче си отдавна с венците,че с нейните зъби... Laughing
И аз не м о га по цял ден миткосвам-без крака оставам и като се приберем и трябва и домакинската работа да мятам и ми е ужас.Май съм се окалпазанила тая зима  Embarassed
Излизаме без количка само на детската площадка зад блока,иначе не мога без нея да си позволя,тъй като сме в краен квартал.Ако се измори и иска да я нося бая ще се озоря.С божите кравички и Кали е така-мноооооого са й интересни.
Вчера откри какво се прави на пързалката.е,няма такъв кеф.Естествено я придържам докато се спуска,че иначе ще хвръкне.Изрови и пясъчника,събира листа,но като се прибра може да беше мръсна,но спа час и половина-рекорд за нея.
Памперс-гащи не мисля да ползвам.На гърнето почти винаги свършва нещо,стига майка й да не забрави де  Whistling.

Вчера се подредих май навън - топло, духа, и от снощи бухам и ме боли гърло...аман. #Cussing out

И тук е такова никакво време и всички около нас са така.
Калина продължава да е с бронхита,утре сме на преглед.Обаче въпреки всичко си кашли подобаващо.  Sad
Спорен ден и тези,които са из вкъщи като нас,да излизат!

# 386
Бимбим, изправя ли се Дани в кошарата? Обикаля ли кошарата?

# 387
вие навън тичате след сладурите, а аз се чудя как да направя така, че дара да не изяде всичко, което е на земята. някой друг с такъв проблем? като сме навън не вдига глава то земята, все нещо иска да си вземе да си хапне - то не са фасове, солети, листа, кучешки акита, каквото има. излишно е да казвам какво тръшкане пада като я махна от там. не забравя пустото диване, връща се пак там. упорита козирошка работа!

Има, има  smile3521 ела да видиш адашката  hahaha

# 388
  • София
Бимбим, изправя ли се Дани в кошарата? Обикаля ли кошарата?

изправя се на колене, все още не стъпва. Той е доста мързелив и страхлив в същото време, по-късно от другите деца започна да седи, да се обръща, да лази... По едно време се бях притеснила и го заведох на ортопед, но той ме успокои, че всичко му е наред. Та така, ние ще сме последните проходили, сигурна съм  Simple Smile А сега се сещам, че до към 8-9 месец вървеше по-напред с килограмите и предполагам, че дупето му тежи  Laughing

# 389
  • София
Елч, споко, има и други  Peace

Вече няколко пъти изяжда по 1 шепа пясък, няколко фъстъка и обелки от семки ( изплюти на земята сигурно още миналата есен), камъчета, фасовете са задължителни ooooh! #Crazy, вече споменах за лугата...обаче определено са й вкусни тези гнусотийки  Crazy

Ние излизаме предимно без количката, най-вече, защото заспива в нея, вкл. и днес ходихме малко по-надалеч и бяхме с количката, откърти 30 мин. и това ще й е до довечера до 22-23 ч. спането... Rolling Eyes

Мелона, може да й направиш компресче с ре(и)ванол за успокояване на убоцканото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт