Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Емили, ужасно! Дано бързо се оправите и двамата! Давай си панадол и нурофен, то не пречи. Хексалгин наистина само, ако е много висока (над 39,5 ми е казала педи). И му предлагай по-честичко да пие течности. Стискам палци да мине бързо. Hug

Рал, сега се сетих, че прополисът има силно антибактериално действие. Бях чела някъде, че може да се направят капки с прополис или да се разреди клеева тинктура. Защо не се поровиш малко в нета, все ще излезе нещо, а пък е напълно природен продукт и няма да навреди...  Rolling Eyes

Ей с това яко време и в почивен ден страницата си седи една и съща цял ден.  Laughing

На нас днес ни донесоха 4 буркана домашно кисело мляко с висока масленост и съм много щастлива, че Зори ще хапва домашничко.  Wink

# 511
Буби - Благодаря ти за идеята Hug. Ще проуча въпроса Peace

# 512
Емили,мила,бързо да се оправяте! HugЗа лекарствата,нямам идея какво е подходящо.Страх ме е да го напиша,но Дара още не ми е боледувала/да чукна на дърво/.Обичам ви!
Оф,днес какво изпълнение имахме!Влизме с Дара в Orsay,разглеждаме си методично и изведнъж с писък Чудесията дърпа едни гердани,които моменталически се късат.На печалившите честито-20лева парчето!Вадя 60лв.да  оправя бакията,но момичето ми казва:"Няма проблем,ние ще си ги пишем брак".Благодарих с най-широката си усмивка и се изстрелях навън.Да е жива издрава тази продавачка,че все си бях олекнала със 60кинта.

# 513
  • sofia
Момичета, майка ми няма да ползва ваучера за почистване, продавам го. Щели да сменят дограми май месец.
Лия е с Т, водих я на дежурен лекар, червено гърло. Изписаха АБ, но ще изчакам- вирус и АБ не се връзва. Каката преди 15 дни беше с бактериална и я преборихме без АБ. Ети, жива и здрава да си( нищо, че си лоша домакиня)

# 514
Еми,бързо да се оправяте със Сами. Гуш, гуш, гуш. Идеи за лечение няма да давам, не съм компетентна. В къщи има само Панадол, Осцилококциум, Вит.С, Виброцил, Назик. Това са детските лекарства. Наскоро се замислих да взема Пантенол-спей, че идва лято и все някой ще изгори на слънцето.

Буби, дано да успеете да дойдете за Флората, че да се запознаем. Как е с новата прическа?

ейприл, случили сте на продавачка, имате късмет  Grinning

# 515
ехо! ку-ку! как стеее?

гледам говорите си за утрояване. вие с големите бебета сте добре. ми дара като се роди 2,840 кг., а на годинка беше 9,100 кг. и док рече, че е малко над, ама не било страшно. е, как да не е страшно. винаги е страшно, когато майката е луда Simple Smile та, сега хем се притеснявам, че пак не ще да яде на обяд, хем си викам "и без това е наднормена" Simple Smile)))

пак много болнички! моменталически да оздравяват!

аз имах готини дни с много излизания и щракане с пръсти Laughing Laughing Laughing друго си е да е лято! Mr. Green
в понеделник съм на генерална проба за роклята, да стискате палци! нямам търпение да видя как се е получила моята хрумка! Simple Smile

# 516
Айде малко да закусим, че на празен стомах пише ли се???

Вчера изкарахме много готин ден, бяхме на зоопарк, ама предимно се ровихме в пясъчниците де  Wink Единственото, което не ми хареса, като направихме снимки и се видях, малииии направо съм станала прасенце със звънче  Embarassed

Айде  лек ден от мен, заминавам да правя коремни преси  Mr. Green

# 517
  • София
Люба, аз не пиша, не пиша, ама като видя такав аклевета по мой адрес не мога да се въздържа. Simple Smile За да не оставате с грешно впечатление всички - АЗ СЪМ ПРЕКРАСНА ДОМАКИНЯ!!!!!

Добро утро!   bouquet
Липсвате, да знаете!

# 518
  • sofia
Добро утро!
Ети,  Hug  hahaha

# 519
  • София, Лагера
Ха добрутро! Най-после да си изпия кафето във форума!  Party
Ние дадохме Пресиян на баба му да 1 нощ и... пак осъзнах приказката "с едно дете като без дете"  Laughing. Тихо, спокойно, ако има врещене, то е само от 1 глас  Laughing

Около нас нищо ново. По цял ден се мотаем по улиците, често в центъра, понякога и с девойките от нашите райони. В квартала са направили 3 нови детски площадки, една строят в момента с което стават общо 9!  Party Предвиждам хубаво лято!  Sunglasses

Бебеш, дано не ви гепи шарката!
Аз пък си търся дете с шарка, ще ми се Тервел да я изкара по-бързо. Ако някой чуе, да свирка! Peace

А от работата нещо ме привикват  Tired и не съм подготвена да реагирам... ще го мисля

Емили, да оздравявате бързо!  Praynig Peace

Хубав слънчев ден на всички!

# 520
Люба, аз не пиша, не пиша, ама като видя такав аклевета по мой адрес не мога да се въздържа. Simple Smile За да не оставате с грешно впечатление всички - АЗ СЪМ ПРЕКРАСНА ДОМАКИНЯ!!!!!

Потвърждавам Peace И след тази реклама....имам в нас едни прозорци за миене Joy

Вчера гледам в блока срещу нас като се хванали тия ми ти женуря да мият едни прозорци, едно чудо ooooh! Аз поседнах  с кафенце в ръка и позачаках да ми мине Laughing  пък и другата седмица ще вали. А и знае ли човек, може да дойде неволята да ми ги измие

Ноеми, къде ги тези толкова много площадки? Аз го водя нашия в училището отпред, нещо ме домързява да стигна по-далече, а и още не мога да се адаптирам към софийската реалност. А май и не искам Laughing Усещам как скоро ще събирам багажите и ще отпрашвам нанякъде. Имам нужда от тишина и чист въздух

Бараба, току що си закупихме една кола от чиполино и на гаранционната карта грееше вашия облик. Чуствам се двойно подсигурена, нещо като родната полиция ни пази Laughing

Между другото мен ме тръшна някакъв жесток кенефен вирус, само се моля да не хваща Марти, че аз едвам оцелях кво остава за такава малка душа. Нямат край тези гадинки #2gunfire

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 15:37 от kak@r@la

# 521
Бараба, току що си закупихме една кола от чиполино и на гаранционната карта грееше вашия облик. Чуствам се двойно подсигурена, нещо като родната полиция ни пази Laughing

Joy Joy Joy  Хахаха, како Рали, разби ме, честно! Със здраве да си я ползвате!  Mr. Green А дано Марти се размине с вируса, пък ти да се оправяш по-бързо! Почнаха ли вече тези стомашно-чревните гадини?! Пфу, няма почивка...  Tired

Пепита, и да не смогнем за Флората, лятото все ще кацнем, нали родата ми е там, няма как да пропусна! Та ще се видим, много ще ми е приятно!  Hug

Ние днес обходихме града пеша. Супер беше, само дето дребното се изръси от една пейка и още ми е гадно, нали знаете какво чувство на вина те преследва после... То нищо особено не се случи, искаше да седне между нас, но не щеш ли как се извъртя и се измуши в дупката под облегалката и думна леко китарката в земята. Порева си, ама на мен ми стана еднооо... Пфу! На всичкото отгоре не можах да я видя изобщо, че пада, понеже ми е схванат врата и не мога да се обръщам наляво... Абе, чудо.. Иначе после си беше веселка, нямаше проблем.  Rolling Eyes

# 522
И нещо важно, на което се натъкнах:

"Водата от пластмасови бутилки, оставена в колата е дефинирана като една от най-честите причини за високи нива на диоксин в тъканите на млечната жлеза, а диоксините са силно канцерогенни. Топлината реагира с химикали в пластмасата на бутилките, които отделят диоксини във водата
Диоксините са токсини, които все по-често се намират в пробите от биопсичен материал от рак на гърдата.Така че жените трябва да бъдат внимателни и да не пият вода от бутилки, оставени на топло!
Пратете това писмо на всички жени, които познавате!
Тази информация всеки трябва да я знае и тя може да се окаже животоспасяваща!
Използвайте бутилки от неръждаема стомана или от стъкло, а не пластмасови!
Нека всеки, който има жена, дъшеря, приятелка знае!
Тази информация се разпространява и от медицинския департамент на армията на САЩ.
Не слагайте пластмасови кутии с храна в микровълновата печка!
Не замразявайте вода в пластмасови бутилки във фризера!
Не поставяйте храна в найлонови опаковки в микровълновата печка!
Диоксините са химикали, които причиняват рак, особено на гърдата...
Диоксините са силно отровни за клетките на тялото ни!
Наскоро Едуард Фуджимото, който е уелнес програмен мениджър в Castle Hospital, обясни рисковете от диоксините в телевизионно предаване.
Той говори за опасността от диоксините. Той каза, че не трябва да използваме
пластмасови съдове в микровълновата печка.
Това важи с особена сила за храни, съдържащи мазнини.
Г-н Фуджимото казва, че комбинацията от мазнини, висока температува и пластмаса освобождават диоксини и те навлизат в тялото ни.
Той препоръчва да се използват стъклени или керамични съдове за погряване на хранителните продукти в микровълновата. Така се получават същите резултати, само че без диоксин.
Полуфабрикатите трябва да се отстранят от пластмасовата си опаковка и да се затоплят в някой стъклен или керамичен съд.
Хартиените съдове не са лоши, но не знаем каква е хартията, затова е по добре стъкло или керамика.
Фолиото, с което е обвита храната съшо е опасно при затопляне в микровълнова и трябва да се маха.
Пратете това писмо на всеки, на когото държите!

Не е зле да се освободите и от микровълновата печка "

# 523
И нещо важно, на което се натъкнах:
Не е зле да се освободите и от микровълновата печка "
Да микровълновите са си опасни и на Краси баща и отдавна е против и за нея специално не топлим нищо на микровълнова, а само на водна баня. Той много държи на това и аз се съобразявам, впреки, че за мен имам по някое прегрешение да затопля нещо на микровелето, но не и за малката. Отделно на това се разрушава и молекурярния строеж и на водата и на храната .

# 524
Бенджи, ние като се запознахме с мъжа ми той имаше микровълнова, но тя си остана в старото му жилище, понеже аз съм против и в момента нямаме. Изобщо не ми трябва.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт