Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 484
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Добър ден!
Вчера изби 4 зъб на Калина-отново отдолу,горни няма и няма. Grinning
Дупето на малката като е червено чез значение в каква степен мажа с Павлодерм.Миналата година горе-долу по това време беше с отвратително червено дупе,до ранички чак(някой по-рано спомена за Пуфиса  #Cussing out),месец и половина мазах с какви ли не кортикостероиди,изписани от кожен,пробвах и бабешки илачи,но само това кремче помогна.Тогава намерих инфо за него тук.  WinkА,и никакви мокри кърпи и миене само с топла вода.
Вчера бе доста топло при нас , но с кофти вятър и...кокошчица днес е с хрема  Confused тъкмо уж се оправи от бронхита,сега май настина. Close давам вит.Ц и капя капки.
Как сте с новото време?
Хайде после пак

# 541
Новото време ни обърка определено! И нещо и аз не мога да се настроя. "Работим" по старото време.  Wink

Кремовете с кортикостероиди затова са бързо ефективни, заради кортикостероида вътре, но пък са адски вредни. Като мажете с тях го правете на супер тънък филм и само засегнатите участъци, не и наоколо, и не на голяма площ.

Днес няма да се излиза, тук духа гаден, силен и студен вятър. За сметка на това мрънкането е на 6.

# 542
  • sofia
И при нас духа, ние също сме затворници.

# 543
Мда,времето е гадно Twisted Evil Направих две кръгчета с количката около блока,чудих се през цялото време как да задържа найлона отгоре на количката,който буквално хвърчеше от силния вятър и се прибрах,защото това не беше разходка,ами направо мъка Crossing Arms

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 14:44 от ral_r

# 544
  • София
Хай:)

И ние се проветрихме добре навън. Малката беше по тънко яке, дано не съм я простудила. Уф, и следобеда хич не ми се стои вкъщи, тя издивява тук, май пак ще я помъкна нанякъде.

Дайте идея къде в центъра мога да купя лятна количка тип чадър. Вчера гледах в Хиполенд, но нямаха от най-леките. А на мен ми трябва да мога да я мъкна по стълбите в едната ръка, докато детето е в другата.

Тути, успех на курса.  Hug

Новото време и нас ни обърка. Малката заспива след полунощ, става 10-11 Crazy Ама здраве да е.

Хубав ден на всички!

# 545
Ха, добър ви ден!

Хремата на Кали вече почти изчезна. Още в петък вечер минахме на Виброцил, три пъти на ден, по едно впръскване във всяка ноздра. Още в събота секрета започна да се сгъстява. Днес почти го няма. Адис, вашата хрема как е?
Ние вчера обикаляхме морската градина, голям вятър беше, умрях от студ, но малката отнесе плувката още в колата на отиване и доста си поспа. На всичкото отгоре махат всички капани по плажа и човек няма къде да седне да изпие една бира. Има 4 работещи кръчми и в почивните дни познайте какво е.
И днес излизахме, ходихме за храната. Бая се бях замислила дали да не отскочим с колата, но реших да е с количката, да глътне малко въздух. Диването заспа точно преди да се приберем и отнесе час и половина в количката в коридора.

Емили, бързо да се оправяте  Hug Пускай на Сами да гледа реклами и тогава пробвай да му даваш лекарствата.

Люба, ти вече си взела мерки, но да си напиша и аз  Mr. Green Мажа с едно правено кремче, правят ми го в аптеката в Харманли и е много ефикасно. Иначе и аз съм чувала много добри отзиви за Бочко. Разбира се тичане из къщи по голо дупе е най-доброто лекарство, но да има кой да чисти след бягащите хлапета.

# 546
  • Пловдив
еййй и  аз да се разпиша...

Емили аз съм давала сумамед и на двамата - док . каза че е най лекия АБ за децата - лек, лек колко да е лек - антибиотик е  Confused
Дава се веднъж на ден и е за 4-5 дена / 1 шише/. След това са ок - и на двамата добре им подейства.

При нас едно и също - зъби, мрънкане, неядене . Вече няма да взимам кухня - въобще не я иска, сочи към нашето ядене и от това му давам и предпочита нещата да се ядат с вилица, не иска супи  Whistling.

Стаско вече изкачва стълби, държейки се за парапета или на 4 крака лазейки нагоре  Laughing , но на гърне не иска да стои /нали детето било готово за гърна като можело да изкачва стълби/.
На парка има един шадраван,сега е празен , висок е около 40 см. - влиза и излиза от него с голям кеф. И само иска да ходи на пясъка.

За червено дупе имазол-паста, судокрем, бочко. Мустела не върши никаква работа.

Опитвам се да спазвам някакъв хранителен режим, че трябва да сваля някое и друго килци, но кантара не мръдва  Tired, нямам цикъл и сигурно и от това се повлиява  newsm78.

Тути - успех. Ако имаш затруднения казвай  Wink

# 547
  • София
Вал, аз съм си с цикъл, но пак не мога да преборя едни 3-4 килограма, че и диета пазя  ooooh! Пробвай това, аз от две седмици тренирам, резултатът е половин кг надолу

http://www.youtube.com/watch?v=udlLaGVDnSs

http://www.youtube.com/watch?v=-dTApo0gkdY

ако не друго поне тонизира

Мелона, виж във Вис Виталис на Стамболийски

Ние пък не усетихме смяната на времето, движим се по новото без проблем

# 548
  • в Надежда-та
Емили,  старата ни ЛЛ беше голяма фенка на Сумамед и Суматролим  (или само тях знаеше Mr. Green) давала съм го многократно на Ники.....АБ е все пак, ще се оправи за нула време Wink

# 549
  • Пазарджик
Боже легнах да приспивам Нели и аз съм заспала Embarassed,стреснах се от вратата/Таня се прибра от Английски/Спала съм поне 10мин.,но пък ми се отразиха добре.
Искам да се похваля ,имаме си обички.Очаквах да е по страшно,плака на второто ушенце /и аз с нея/

Мелона,Вал Hug

# 550
Тути да са ви честити да си ги носи със здраве госпожицата  Heart Eyes и ние й сложихме на Ел голямо фукане пада  hahaha

# 551
Здравейте и от нас. И ние от вчера с обици. Вообще гък не каза детето. Потече една сълзичка и после бягаше по центъра.
на нас засега времето не ни се отрази. заспиваме си в 9 ставаме в 8 . дано е така. ако почне да спи без да се пробужда вообще грешка няма да има Joy

# 552
Здравейте,
аз не смея да се похваля с успех с гърнето. След няколкодневни опити сутрин, човекът сам си показа какво иска. Беше еднократен успех, обаче.
Стълбите ги качва и слиза здраво стиснал моите пръсти с две ръце.
Ходенето - държи ме с една ръка за показалеца и така е способен да измине огромни разстояния. Количката ни е извън строя и междувременно ползвам една лятна за 20 лв от Джъмбо. Мога да дам малко информация за тези, които още не са си купили лятна количка. Предимствата са, че е лека, събира се във всеки багажник и ако е равен пода (идеално равен) върви прекрасно. Оттам нататък, за по-големи градски разстояния при родния пейзаж- не става. Всеки камък се преодолява в буквалния смисъл Simple Smile. На мен личко, ми идва малко ниска и при по-дълги разстояния го усещам. В случай, че планирате да ползвате усилено такава количка, по-добре при възможност вземете по-висок модел и такъв с позиции на гръбчето. Топчо спа седнал няколко пъти, но не е удобно.
По-интересно му е, защото е близо до земята, но днес му беше адски неприятно, защото вятърът му напраши очите (нали е ниско) ..
Зъбите, вече е горд собственик на 6 зъба Simple Smile. Мие ги сам. Нали гледа от сестра си и копира де що може Simple Smile.
Говоренето - много неща казва. Вече има пакет за оцеляване - да иде, ва, кауд (да ям, вода, студено ми е и др. ). Онзи ден успя да каже буканче ( т.е. да му сложат супичка в бурканче за вкъщи) Simple Smile)

# 553
  • София
Ей такава информация ми трябваше, скоро ли купи лятната количка от Джъмбо, планирала съм за тоя уикенд да ходя да видя, иначе новите с позиции на гърба са мисля към 70 лв...(и то Чиполино и т.н.)

# 554
В края на миналото лято я взех за каката като ходихме на морето, за да може вечер хем да излизаме хем децата да спят Simple Smile)
Когато аз я взех, само оранжевото беше на промоция (от 40 на 20+ лв), след това намалиха и другите цветове. Сега в момента не знам каква е цената, но са продукт на Джъмбо и би трябвало да ги има на някаква сходна цена. Аз и чадър купих тогава, но не съм го ползвала все още.

Общи условия

Активация на акаунт