Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 476
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Привет и от мен!

Тути, Жоржи, Бебо79, честити обички на вашите принцеси!  Hug

Новото време ни обърка определено! И нещо и аз не мога да се настроя. "Работим" по старото време.  Wink
И ние така. Не можем да се приспособим, одеве едвам я склоних да легне, порева си, ама знам, че ако не настоявам в 6ч ще заспи отново с рев и после ще ми разкаже играта цяла нощ...  Confused Дано по-бързо се приспособим...

Всички зачервени дупета, гърленца и хремави нослета да оздравяват бързичко!  Hug

Ние днес бяхме на разходка. Тук също духаше, но поне не беше студено по обед. Намерихме си една градинка на завет и дръпнахме голяма игра с една друга принцеса на моя колежка, пък и връстница почти Wink . Дано утре утихне, та да може всички да се наиграят.

Вал, днес отскочих до "Мечо Пух" и пак съм много доволна. Накиприхме супер сладки обувчета и пантофи на идеална цена просто. А и продавачката е златна, добре че е тя да даде съвет, че аз още съм толкова неориентирана какво да гледам и търся...  Rolling Eyes

Сега съм се заела да оборудвам дребното с лятни дрехи, гледам яко по сайтовете за интересни оферти...

# 556
  • sofia
29-31.03 има -40% в Комсет- търсете там колички.
Още веднъж благодаря на многото отзовали се на проблема на бебе Лия.
Тути, Тутииии

Честито на всички с обички. Аз имам лош опит с каката- гной и болки, та хич не ми е мерак.

# 557
Валл, "изискването", да е готово едно дете за гърне е да изкачва стълби само.

# 558
Честито на всички малки принцеси оборудвани с обички!
И аз бях решила да слагаме вчера на Кали, но с тая хрема и ревове покрай чистенето на носа и капането на капките, реших да не я травмирам допълнително. Още повече, че трябва да сложим и ваксина до края на другата седмица. Момичета, я кажете колко ви струваше поставянето на обичките, че тук ми казаха една цена от близо 50лв.  newsm78

Буби, разглеждах сайта на Чиполино днес и да те питам, на някои странички вие със Зори ли сте?

# 559
Оф, ужасен вятър днес. Мартин е със сополи, текат като реки
Исках да ви питам вашите деца колко зъба имат вече и все 2х2 ли излизат?

Марти има 7 зъба, 4 отгоре и 3 отдолу. Вече 3 месеца не е вадил зъби. Вадеше ги в комплекти, но отдолу от страничните резци изби само единия, другия вече месеци го няма. Вече почвам да се вкарвам във филми Cry Случвало ли се е при някой от вас такова нещо, взех да мисля за рахити, за липса на калций и какво ли не

# 560
  • sofia
Ралиии, ку-ку!
Уж не се шашкаше. На Лия не са и по двойки. Успокой се, ако е рахит брой и нас  Crazy

# 561
како рала, на дара между първия и втория й зъб минаха повече от 3 месеца, после пък изкара 4 зъба за 2 дни и после още два, ама тях не съм видяла с какъв интервал ги е изкарала, не знам защо реших, че нищо не й расте тогава и един ден просто ги намерих. идеята ми е, че няма правило да растат два по два, както и какво време ще мине след това до следващия, не се вкарвай във филми!

аз днес скокнах само до шивачката. щеше да ни отнесе! дара горката само мижи Simple Smile

и ние караме още по старото време и е голям зор. сега се псиспива, явно ще трябва да я будя, че иначе ще стане в 21 ч. готова за игри, а мама и татко секс имат да правят Laughing Laughing Laughing

# 562
Ралиии, ку-ку!
Уж не се шашкаше. На Лия не са и по двойки. Успокой се, ако е рахит брой и нас  Crazy

абе аз за минута дори не бях се замислила, но от 2 дни свекърва ми само за това ми говори и явно успя да ми пусне муха в главата. Тенкс, сега ще ида да и кажа, че тя е луда, а не аз  Laughing

Елч, мерси и на теб за успокоението. Аз не давам още кисело мляко та и затова се замислих дали не му липсват млечни на Мартин и вече мисля да започна да давам кисело и извара

А иначе - не насексихте се с тоя твоя мъж, бе  hahaha Явно съм пропуснала, ама за къде се стягаш този път

Вече давам мило и драго Марти да проговаря, че е едно постоянно мучене, сочене и напъване. Все едно му е на върха на езика, а не може да го кажа. Вчера даже от зор да ми каже нещо се наака Joy

# 563
 Laughing Змеят е точно със същата зъбна конфигурация като при вас, какоРало, даже и последният зъб изби преди 3 месеца. Какво ли би ми дошло до ъкъла, но за рахит и за избиване по двойки зъби не бих се сетила и аз, а съм си параноя отвсякъде.  Joy Hug

# 564
Краси също е с тази зъбна конфигурация 4 отгоре и 3 отдолу. Обаче избиха първо 2 долу, после 2 горе, после един от долу и така станаха 3 и от 2 седмици следващите 2 отгоре.

Компреса от извара само като спи детето ли се слага?

# 565
Тенкс гърлс  bouquet успокоихте ме

И друго се сетих да питам. Ето тези подходящи ли са за деца на възрастта на нашите

Втората ми питанка е: кога вече се свалят пръчки от леглото на детето
И кога започват да се хранят сами

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 18:52 от kak@r@la

# 566
Вече давам мило и драго Марти да проговаря, че е едно постоянно мучене, сочене и напъване. Все едно му е на върха на езика, а не може да го кажа. Вчера даже от зор да ми каже нещо се наака Joy
ахахаха, голям зор ще да е било! Laughing Laughing Laughing
но и мен това сочене и сумтене ме побърква вече. виждам я, че разбира, да проговаря и да сме "чиста работа" Sunglasses

рали, аз така досадих на темата ти как си успяла да пропуснеш моята сага не знам Laughing
другият петък съм кума и си купих точно роклята, която исках, на която обаче някой далтонист беше зашил изключително накриво дебел ред разноцветни мъниста. та сега една шивачка се поти над брилянтните ми идеи за подобряване на фасона на роклята Laughing ама добре се справя - махна мънистата, сложи сиво под бюста, което се спуска и надолу, направи ми и дълъг до земята шал, ама доволна съм много. остана само да ми измайстори една китка за сакото.

# 567
  • София
Оф, ужасен вятър днес. Мартин е със сополи, текат като реки
Исках да ви питам вашите деца колко зъба имат вече и все 2х2 ли излизат?

Марти има 7 зъба, 4 отгоре и 3 отдолу. Вече 3 месеца не е вадил зъби. Вадеше ги в комплекти, но отдолу от страничните резци изби само единия, другия вече месеци го няма. Вече почвам да се вкарвам във филми Cry Случвало ли се е при някой от вас такова нещо, взех да мисля за рахити, за липса на калций и какво ли не

Како Рали, ние сме като вас - 7 зъба, като в началото ги вадеше по двойки. Последният път обаче извади само един от долните странични резци и сега е с 4 отгоре и 3 отдолу... не се шашкай

и мен ме интересува кога започват да се хранят сами. Малчо не посяга към лъжицата, само чака с отворена уста като гардже

# 568
Тенкс гърлс  bouquet успокоихте ме

И друго се сетих да питам. Ето тези подходящи ли са за деца на възрастта на нашите

Втората ми питанка е: кога вече се свалят пръчки от леглото на детето
И кога започват да се хранят сами
Това е много сладко, според мен. На каката към 2 години и го дадох.
Все още пада от леглото, ако е до ръба, но прегради се махат като започнат да прехвърлят крачето да прескачат. Топчо успява да св прехвърли в кошарата, но отвътре навън засега не смее Simple Smile т.е. все още го окошарвам като трябва да свърша нещо.
Той се храни сам от 7 месечен. Лъжица все още не ползва като хората, с вилицата се справя относително. Кака му на тази възраст ползваше без грешка и двата прибора + детски нож за хранене (не е остър, няма как да се пореже с него).
Можеш да даваш всичко, което става за ядене с ръка, вкл. гъсто пюре. Това в случай, че детето дъвче. Ако още не може, за да се научи, може да се храниш пред него като показваш как храната се слага в устата и се сдъвква. След няколко опита би трябвало да започне имитацията Simple Smile

# 569
аз давам данонино на обяд. дара не яде почти нищо тогава и давам по едно само и само да хапне нещо различно от хляб и солети.

иначе, како рала, дано яде кисело мляко марти, дара само като го види отдалече и върти главата. а аз тоооолкова обичам кисело мляко!

Общи условия

Активация на акаунт