НОЕМВРИйските душички преди година бяха само две чертички

• 31 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Къде е затвореното общество????Върнете гоооо Sad((((((((((((((((((

# 151
  • София
Aichka, ЗО го има, но хора са премахнати от участие там.
Много моля момичетата, които са изтрита да не питат мен, Сникърс или Фио, нямаме идея защо, не сме участвали в триенето.
Много моля Камелка, да постне обяснението за триенето и тук, тъй като премахнатите членове могат да прочетат само тук на какво се дължи, а също така да им даде възможност да си свалят снимките или да ги свали тя.

# 152
Да знам, искам обяснение от нея явно защото по погрешка не съм и приела приятелството!!!
Аз съм една от най активните защо ме изтри???

# 153
Камелия Котева
От днес има нови правила, всеки, който не е съгласен, е свободен да напусне групата и да създаде нова. Не се приемат нови членове. По мое осмотрение ще бъдат премахвани членове, създаващи напрежение. Държа членовете в групата, която аз съм създала, да са в листа ми с приятели. Не приемайте активността като задължение, споделяйте както и каквото прецените, но не излизайте от добрия тон.

# 154
И аз съм изтритааааа.
Просто и аз съм на път да се откажа от всичко. То стана грозна работа. А съм  приятелка с нея. Явно не зависи членството само от това.

# 155
Фио и аз се присъединявам към молбите да не напускаш. Държа на твоето мнение и много харесвам начина, по който оформяш темите ни!!!
Деси бързо оздравяване на бебчето ти.
maya27 виж в синята книжка там има написани какви ваксини се слагат и през кой месец. Има го също и в имунизационните книжки на децата ни.
Преди 10 години полиомиелитната ваксина на каката беше под формата на капки, имаше и една в гръбчето, но не помня коя по-точно.

# 156
  • София
  bouquet Fio  Hug моля те да си тук!!! Много пъти не съм ви благодарила за оформените теми, но ми харесват и оценявам трудът ви.
   bouquet Благодаря ви за отговорите!
    Rolling Eyes аз не оставях Ради да плаче почти никога, изключение правеше рехабилитацията, но той започна да иска само на ръце и винаги да съм до него и да му говоря, та се оказа, че е доста разлигавен по думите на външни хора и сега  baby_neutral се моля да успея да променя нещата без много рев.
 Обръща се и на двете страни, но спря да го прави преди седмици. Знам,че може, но сега е на вълна да се изправя да сяда.
 Доста приятелки започнаха да дават сокчета при захранването и не е имало проблеми, но явно всяко дете си е индивидуално реагиращо.
 Бях решила аз да приготвям пюретата и да замръзявам във формички лед, но опасенията ми за нитрати ме накараха да се снабдя с готови спрях се за начало на Хип, но ще пробвам и други които сте препоръчали.
 Аз нямам отношение за ваксините защото нашите ще са чак от юни.
 Приятелки се отказаха от памперс, но на малкият за сега му понасят добре. Не ми е познат и неприятният мирис на пелените, но си трябва консултация с доктор щом има промяна.

# 157
момичета нека спре спора вече , то наистина май ще трябва нова тема да се почва скоро Sad
За fio , ако все още четеш , недей да се отказваш , всички майки 100 % оценяват това което правиш. ако те няма , съм сигурна че ще спре да бъде цветна и нашата тема.
снощи ми стана мъчно , като се получиха тези препирни и делене на стари и нови , та седнах и изчетох всички теми от вашите бременности още. стигнах до заключеието, че ме е яд че не съм ви намерила по- рано. щях да си изкарам една по-хубава и спокойна  бременност. надявам се да се върне добрия тон и никои да не си тръгва от тук.
знаете ли каква разтуха чувствам сред вас , понеже живеем с пра - дядо и пра - баба , които са диваци е меко казано.  
за ваксините  maya27 ако имаш фб , намери bebebook , впиши малкото си бебче там и има раздел ваксини , дори като наближи дата те информират по пощата , много е удобно Simple Smile
дано Слънчо изгрее , та да има и днес хубава разходка Simple Smile
Слънчев ден на всички.  

# 158
То голяма драма стана тука.Само не виждам смисъл от това.Ако всеки се разсърди за нещо и спре да пише, то ще си останем с тази тема и няма да има нужда от нова Mr. Green Какво толкова е станало?някой направил нещо-друг не го одобрил.Еми здраве да е.Да не е свършил живота.Нека някой да направи друга група и всички желаещи да се добавят и да си пишат там. Flutter

За нитратите, то и в купешките пюрета ги има.За сега и ги правя аз, но скоро ще почна и да купувам

# 159
Здравейте,момичета!

Влизам само да кажа:

Фио ,ти си много ценна за нас и за нашето развитие,защото си от малкото майки с опит,които споделят мнение и даваш ценни съвети,които много улесняват майките като мен -без опит! Не се поддавай на провокации ,бъди много над това!!! А и темите няма да са същите без теб ...сега си афектирана,но те очакваме скоро със нови сили и по-ведро настроение,защото ще те очакват още много теми,които да правиш цветни и да ни радват  Hug

# 160
Ей момичета какво става с вас,следя темите от самото начало,никога не се е случвало такова нещо.благодаря ви за топлото посрещане въпреки обстоятелствата.Да кажа аз за моето дете от няколко дена се опитвам да й дам сок от ябълка опитах първо със купен но не го хареса,реших да и изцедя но и него не го харесва,да пробвам ли със морков или да се откажа за момент ?Хубав ден на всички  Simple Smile

# 161
  • Пловдив
tanciorkata_1, може би бебка не е готова за сок, не я насилвай според мен Peace

# 162
Аз съм против соковете и то от толкова рано.

tanciorkata_1, може би бебка не е готова за сок, не я насилвай според мен Peace
  Peace

# 163
На моята много и хареса сокчето от ябълка,но по късно я болеше корема.На другия ден пак дадох, за да видя,дали наистина е от него, и се повтори същата работа.За това го спрях.

# 164
Фио,не ни напускай!

За обръщането ние се обръщаме от гръб по корем с лекота,но обратното още не можем.
За яденето и ние от няколко дни ядеме по 100-120мл.на ядене,дано да наддадем поне 500гр.този месец.
Сникърс  Hug и ние с каката бяхме 6 месеца без тати,но времето минава и пак ще сте си заедно.
Аз от утре ще си имам помощник,ще идва свекито за седмица сигурно.

Айде лек ден и стига с тия караници.

Общи условия

Активация на акаунт