До толкова късно е спала само като си легнахме в 3ч на миналата нова година...
).
, дано вече се оправя. Каката започна мн лошо да кашля и нослето й е все запушено, а уж и давам АБ. От снощи започнах да й давам мед със синап. Аз започнах да правя гаргара с запарка от лайка и соден прах - и помага за гърлото. Ще трябва да се оправя със всички бабешки лекове, които знам. Дано не се раболяваме вече нито ние нито дечицата ни!
Освен това голяма част от педиатрите (т.нар. педиатри, които в повечето случаи са ЛЛ) съветват противоречиви неща. Нека наистина РИСУНКА да си харасе една схема и да започне по нея. Ако детето не му хареса или не понесе някой продукт, ще лавира. Така направих и с баткото и с Ники. По-точно от майчинският инстинкт няма
оказа се бременна и съответно излезе болнични и ще се върне поне след година и нещо. Та на нейно място дойде един господин, зарадвах че мъжката им група (около 60% са момчета) ще има мъжко присъствие и ред. Ама на Гого започна да не му се ходи на градина и да изтърва дребни но притеснителни неща. Та усетих че нещо не е наред. После ни затрупа снега и той не ходи почти месец и половина и скоро (преди 2-3 седмици) имаше инцидент с господина, ударил дете, което паднало и се насинило сериозно по лицето. Оказа се че май не е било единствения случай. Та инстинкта ми е подсказвал, че нещо не е наред, без моето дете директно да е пострадало по подобен начин (надявам се да не е скрил).
Препоръчани теми