НОЕМВРИйските душички преди година бяха само две чертички

• 31 235
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
bubche, ние също сме 7100кг на 4 месеца,но нищо не каза ЛЛ  newsm78

# 586
  • София
Ама Ема я сложиха на диета не толкова заради килограмите, а заради честота на ядене, не ми дават да я кърмя повече от 6 пъти в денонощието, защото й се претоварвал стомаха и затова има кръв в изпражненията, но пък гастроентеролога каза, че била слон Twisted Evil

# 587
bubcheto15 и от мен благодаря за табличката .
aneleto поздравления за захранването , само успех ти желая . а иначе с коя лъжичка го направи ?
че нали моя малък мъж папа оризова каша , но ще сме категорично на шише , май май.

# 588
И ние бяхме 7 и 300 на 18ти на консултацията.Увеличиха ни и капките по 2 защото главичката й отстрани била леко мека и каза да и давам задължително сок и да стои поне 10минути на слънце.Много се притеснявам с този рахит

# 589
Момичета помагайте, а също и Консултанти по кърмене освен децата се разболях и аз  Cry. Кърмата ми намаля, защото малката не и се сучи много като е болна, преди вечер дохранвах с кърма изцедена от през нощта, но сега няма, че нощем се приспива с кърмене много пъти. Наложе ми се вчера и днес да дохранвам с АМ няколко пъти, а досега бе само веднъж. Кажете ми какви лекарства мога да пия за температура, имах болки в гърлото, но спряха, а също и запушен нос (него отпушвам със св мас). Слагах оцетени чорапи и пих парацетамол, но четох някъде че мога само по три на ден. А и вярно ли е, че детето ми дриска, защото го кърмя с Т Embarassed.

# 590
  • DE
За захранването от личен опит мога да споделя - картофът запича, тиквата разхлабва. Морковът също запича, така че смесвайте от време на време с тиква, за да няма запек..

# 591
  • София
 albena30, не мисля, че се сещам за нещо повече от това, което правиш. Не мисля, че разстройството на бебето ти се дължи толкова на твоята Т, колкото на неговата (нали и то е болно...макар че съм чувала, че по-топлото мляко има такъв ефект). Знам, че за гърло нищо не може да се взема докато кърмиш Sad Евентуално типа олипс ( но за ментата съм чувала, че спира кърмата) . За количествата- ако имаш сили след хранене доизцеждай...
Скорошно оздравяване  Hug
Ще започна да давам комбинирани пюрета, само да ги въведа  smile3521
Бубче, тази гастроентроложка как изглежда, че на 7-кгмово бебе може да каже, че е дебело  Tired Иначе аз самата смятам, че повече от 7-8 пъти най-много на денонощие трябва да се храни и да има един по-дълъг интервал, за да почива стомаха..

# 592
  • Добрич
Момичета помагайте, а също и Консултанти по кърмене освен децата се разболях и аз  Cry. Кърмата ми намаля, защото малката не и се сучи много като е болна, преди вечер дохранвах с кърма изцедена от през нощта, но сега няма, че нощем се приспива с кърмене много пъти. Наложе ми се вчера и днес да дохранвам с АМ няколко пъти, а досега бе само веднъж. Кажете ми какви лекарства мога да пия за температура, имах болки в гърлото, но спряха, а също и запушен нос (него отпушвам със св мас). Слагах оцетени чорапи и пих парацетамол, но четох някъде че мога само по три на ден. А и вярно ли е, че детето ми дриска, защото го кърмя с Т Embarassed.

Албена,опитай да доизчеждаш след всяко кърмене през деня,нали малката яде по-малко казваш-би трябвало да остава. Така ще събереш от цял ден за да дохраниш вечер,а и ще увеличиш производството. Ти не си ли ходила на лекар за да ти предпише нещо. На мен при хрема ми бяха изписали капки Ксилметазолин за носа,но ги слагах много предпазливо,въпреки че ЛЛ се съобрази с това,че кърмя. Температура не съм имала и незнам кое е позволено в този случай. Пих също и хомеопатични тогава. Иначе си слагах и памук леко напоен с клеева тинктура в носа,също помага.
Малката как е?
Бързо да оздравявате!

# 593
albena30 Аз когато бях настинала пих Осцилококцинум,а за гърлото смучех през час Хомеожен 9 и чайчета.Бяха ми изписали и антибиотик,но аз така и не го започнах.А тогава свеки се беше обадила на мъжа ми и му казала да не ми дава да кърмя бебо,защото тогава кърмата не била хубава... още ме е яд като се сетя #2gunfire
Желая бързо оздравяване на всички. Hug

# 594
Мами да споделим!
Бяхме на консултация-8,950 грама,на 4 месеца и 18 дни ,откачи ми ръцете вече,69 см  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 595
Албена 30, когато аз настинах , педиатъра ми каза, че не е желателно да пия нищо щом кърмя, но все пак ми препоръча таблетки за смучене Салвигол (които са меко казано отвратителни и доста скъпи ), 1/2 саше тайлол хот на ден и още нещо беше, ама не помня. Иначе дали мога да пия хомеопатия-осцилококцинум, хербитосин и т.н. попитах ето тук:
http://www.podkrepazakarmene.com/
Тук има консултация с фармацевт, задаваш въпрос и до 24 часа ти отговарят. Та от там ми казаха, че не желателно да ги пия, препоръчаха ми единствено клеева тинктура.
Питай ги за всеки случай.
Дано съм била полезна.

# 596
  • Пловдив
aneleto поздравления за захранването , само успех ти желая . а иначе с коя лъжичка го направи ?
че нали моя малък мъж папа оризова каша , но ще сме категорично на шише , май май.
с тези:
http://www.avendi-bg.com/bg/items/children/2_3/babyaccessories-brand1/258/

# 597
Еха, пак много сте писали  Shocked
Ние спим с боди с къс ръкав и гащеризон или боди с дълго ръкавче и ританки + одеяло  Peace
Не захранвам така че съм пас по темата    Flutter
Дойде ми музата за заглавие на новата тема  Naughty

С Великденски яйца, ще се чукат НОЕМВрийските слънца

PS! Много съм зле сто пъти го редактирах този пост  Mr. Green
Хайде лека вечер! Blush

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 23:51 от Mishlence_2

# 598
С червено яйчице,ще........ бузките на НОЕМВРИйското дете  Mr. Green
Много ми се спи и немога да го измисля  newsm46

# 599
. Кажете ми какви лекарства мога да пия за температура, имах болки в гърлото, но спряха, а също и запушен нос (него отпушвам със св мас). Слагах оцетени чорапи и пих парацетамол, но четох някъде че мога само по три на ден. А и вярно ли е, че детето ми дриска, защото го кърмя с Т Embarassed.
аз взимах ефизол, Хомеожен  /мн съм доволна, по времене на бремемността ме спаси от болно гърло/, тантум верде за смучене и парацетамол, може и осцилукокцинум,макар че той действа бавно  !!! - бързо оздравяване  Peace

има ли майки които дават Осцилукокцинум на бебета? Нашата ЛЛ още от първия месец ни препоръча 1/2 от тубичката в малко вода веднъж седмично профилактично или при болен член от семейството  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт