НОЕМВРИйските душички преди година бяха само две чертички

• 31 455
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
мале момичета недейте така , не се карайте , голяма работа станала махнали някои от фб. и сега дай да се изядете . нека не се разваля страхотната ,  шареничка,  тема която е почната . я се радвайте на времето че се затопля , че ще има по-дълги разходки , че нашите бебоци ще правят все нови неща и смешни Simple Smile ха да ви се скарам аз , стига глупости , давайте да пишем по-весели неща Simple Smile

# 91
  • София
Да преразгледам държанието си?  ха-ха  вие се взехте много на сериозно

Здравей Геновева, аз лично имам две деца и мъж, освен това и не съм спряла да работя след като родих. Все пак намирам време да ползвам групата във фейсбук по предназначение  - да споделям информация, с цел евентуално да помогна някого. Не сме параноици, за да си мислим, че ни шпионират свекърви, в случая става въпрос, че в група за взаимопомощ има хора, чиято единствена работа е да влезнат да получат всичко наготово и да си излезнат. Освен това има и такива, които даже и не влизат със сигурност, Идеята на стесняването на кръга на членовете беше точно да останат тези, които се интересуват, търсят и дават инфо по разни въпроси.
Тути, извинявай за недоразумението, в тази връзка иска да помоля всеки, който е активен в групата, а се окаже, че не е там да не бърза да се сърди, а да прати едно ЛС било на мен, било на Сникърс, било на Фио без значение

# 92
Ех, момичета, ще наруша препирните и ще споделя моята голяма радост днес
Ани се преобърна най-накрая от корем по гръб ..... много съм доволна. Най-комичното е, че всеки път като я слагах по корем бях с фотоапарата под ръка за да правя клипче за този момент а, и нали тати ни е надалеч да му съхранявам повече моменти. Изпуснах първото преобръщане, но успях да хвана следващите две.  newsm44
Здравейте! Имам си детенце, родено на 01.12.2011г. Името и е Пламена. Аз съм Магдалена и с интерес  ви следя от самото начало.термина ми беше 27.11.2011г.
добре дошла!

# 93
Еи момичета не се карайте, нали всички сме тук да си помагаме и точно това, че няма кавги и всички са съпричастни е най-хубавото на този форум.

Браво на всички обръщащи се бебоци Simple Smile ние все още го караме мързеливата и не сме се обръщали.
За Фио  bouquet темичката е мн хубава.
Аз дадох на малкия сокче от ябълка(3 лъжички)мн му хареса чак сам си придърпва лъжичката  Laughing , но го спрях, че май ни разхлаби Sad

Лека и непробудна вечер!!!!

# 94
И аз да се похваля, моята маймуна преди малко успя най-на края да се обърне от гръб по корем и то няколко пъти Mr. Green.До сега успяваше само до едно положение, и се връщаше обратно по гръбче Mr. Green .

# 95
мале момичета недейте така , не се карайте , голяма работа станала махнали някои от фб. и сега дай да се изядете . нека не се разваля страхотната ,  шареничка,  тема която е почната . я се радвайте на времето че се затопля , че ще има по-дълги разходки , че нашите бебоци ще правят все нови неща и смешни Simple Smile ха да ви се скарам аз , стига глупости , давайте да пишем по-весели неща Simple Smile

Напълно съм съгласна, излишно е да се карате:)
Ние както се обърнахме няколко пъти от гръб по корем, сега вече не иска:(
Лека вечер:)

# 96
  • София
Ние още втория месец го направихме  ( от гръб по корем при това ) , но с това си остана. Сега пищи ато го сложа на спалнята или повивалника. Иначе полулегнал върху гърдите ми застава на челна стойка  ooooh!.

# 97
Фио Няма как да кажа кои са, написах го така, защото беше писано по горе, че има жени които даже не са родили, а стоят в групата, и не се знаело коя,за какво е там и дали някоя не представлява опасност за другите,понеже се споделяли лични неща.И го написах като хора които нямат място там.Според мене не е справедливо да се премахва някой, който е от самото начало там и тук, и има бебенце, и то само защото не е редовен в писането.Не всеки има възможност постоянно да е на линия.
Rolling Eyes
Честно да ти кажа, ако аз не участвах в тази група и не знаех за какво става въпрос, изобщо нямаше да се включвам със съвети какво трябва, какво е редно и какво е справедливо да се прави!

G_EVA, и аз имам две деца и съпруг (който за щастие вече е при нас) и аз също НЕ живея във ФБ, но като пита някой имате ли кошара, например, мога да отделя минутка и да споделя опит.

Много ми е интересно, ако всички участници в групата решат САМО да четат, то какво точно ще четат  newsm78

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 21:17 от fio

# 98
Точно за това става въпрос....че е махната майка,която взима участие

# 99
  • Някъде там
Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 14:12 от elita82

# 100
  • гр. Стара Загора
много тъпо е това положение с махане и добавяне... голям сериал стана...
то като сме толкова задружни в ЗО и искаме да си споделяме лични неща, не означава, че не може да добавяме нови членове и да обменяма опит с тях...
а да се похваля, че днес за първи път кърмих навън... е беше в двора на църква, че нямаше други по- спокойни места... а малката много се разсейва у нас, пък си представям в градинката, където тичат и пищят една камара деца как ще е ... но се справихме що годе успешно Simple Smile

# 101
Фио мисля,че аз си вземам решенията кое ще коментирам и кое не Wink

elita82 права си, и аз съм го забелязала,че тук рядко можеш да получиш съвет за нещо.

# 102
Ей,момичета ....какво става тук? Няма смисъл от всичко това ..

Здравейте! Имам си детенце, родено на 01.12.2011г. Името и е Пламена. Аз съм Магдалена и с интерес  ви следя от самото начало.термина ми беше 27.11.2011г.
Здравей,Маги! Добре дошла  Hug

Преди време си припомнихме всяка една от нас,какво е почувствала,когато за пръв път е видяла  EFP

Ако искате сега можем да си припомним най-хубавия момент от живота ни,а именно първата ни среща с нашите съкровища  Heart Eyes 

# 103
В този форум ми правивпечатление, че има само няколко майки които си пишат една надруга което е многооооооооооооооооооооооооооо тъпо т.е. майки от фейсбук и обръщат внимание само на техните коментари а на по новите каквато съм и аз като задам някой въпрос и отговор получавам само от време навреме Twisted Evil и то от по новите. И другото което е едва ли не като зададеш някой въпрос трябва да си изчела всичко тук че тогава да прецениш дали да го зададеш защото иначе ако се повтори леле
Всеки отговаря на каквото може и има възможност. Аз съм от форума почти от самото начало и честно казано на доста от въпросите ми тук не е отговорено. Направило ми е впечатление, че се обсъждат неща които в даден момент вълнуват повече хора и не се сърдя! Нека не се нападаме и да запазим добрия тон.

Да преразгледам държанието си?  ха-ха  вие се взехте много на сериозно

Всъщност аз си се взимам доста на сериозно. Мисля че тук сме се събрали доста интелигентни и разумни хора за да си помагаме. Всички ние гледаме деца имаме мъже, готвим, чистим и т.н . Все си мисля че никой от нас не заслужава такова отношение и аз на твое място бих се извинила, най-малкото на хората на които съм споменала Имената тук.  Цялото това недоразумение можеше да обсъди под формата на ЛС и всичко да се нареди, вместо да се нападаме и обиждаме, и най-вече да занимаваме хората с тези неща.

относно обръщането - ние не можем от гръб по корем

Добре дошла на новата мама!

# 104
  • Някъде там
Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 14:12 от elita82

Общи условия

Активация на акаунт