Програмата "Личен асистент"

• 101 688
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Всички социални са за съд

# 331
Не знам точно как определят кой асистент на какъв договор ще го назначат. При мен лично казаха, че понеже аз и мъжа ми работим жената ще бъде назначена на 4 часа на граждански договор със заплата 156 лв. Но защо така решиха не мога да кажа.

# 332
А бе как решават- аз вчера звънях на  горещите телефоните и те нищо не казват конкретно.  Сигурно първо си оправят техните хора, после най-тежките случаи, което е много субективно и за останалите по 4 и 6 часов договор, а повечето отпадат от програмата.
А някой, знае ли дали може да се обжалва/ съмняваме де/ ?
Единственото добро нещо, което ми казаха, е че тази година бройките ще бъдат два пъти повече, което е една надежда, да се набутаме и ние- аутсайдерите.
Успех на всичи!

# 333
  • в полите на Балкана
Анета в линка, които съм дала преди няколко поста има бр. асистенти за всяка Д"СП".

# 334
Аз днес ходих до социални.Моята молба я подадох на 02 и все още никой не идва за анкета.Като отидохме ровиха  в документите и едвам я намериха.Обещаха утре да дойдат.За всяко нещо трябва да ги подканваме-иначе ще се пишем отписани.

# 335
Анета в линка, които съм дала преди няколко поста има бр. асистенти за всяка Д"СП".
Като гледам за Варна 60 бройки-такъв голям град, разбирам,че няма нужда напразно да се надявам. За Провадия например са също 60 бройки, ееее-" Де Илия, на кирия"
Който е писал рограмата, как е определял бройките, акъла не ми стига,то по-скоро на него не му е стигнал.  #Crazy

# 336
Аз сега като погледнах по горе посочения материал със социалните служби не мисля, че за цялата Варна са 60 бройки.Има посочени отделни дирекции и за всяка отпуснати определени бройки

# 337
Момичета,знаете ли дали ще се обадят предварително от социалните или направо ще дойдат?Ако няма никой вкъщи,когато дойдат какво следва?Нали не си мислят,че 10дена ще стоим у дома и ще чакаме?

# 338
Момичета,знаете ли дали ще се обадят предварително от социалните или направо ще дойдат?Ако няма никой вкъщи,когато дойдат какво следва?Нали не си мислят,че 10дена ще стоим у дома и ще чакаме?
Ще ти се обадят по телефона, няма какво да се връзваш да чакаш в къщи.

# 339
Аз сега като погледнах по горе посочения материал със социалните служби не мисля, че за цялата Варна са 60 бройки.Има посочени отделни дирекции и за всяка отпуснати определени бройки
Е, според теб, колко са за Варна, може и да не разбирам, сподели ...?

# 340
Ами аз незнам.Ти погледна ли материала.Там има 4 ДСП с определени бройки.За нашия град,който е четри пъти по-малък от Варна има 70 броя.Просто не си го обяснявам за цяла Варна да са само 60 броя.Изглежда много "умни хора" разпределят бройките. newsm78

# 341
  • в полите на Балкана
Бройките се определят в зависимост от проекта с  които е кандидатствала съответната соц. служба. Peace

# 342
   При нас нещата вървят доста бързо.Мина анкетата.Започнаха интервютата.Днес бях на интервю.Малко се поразстроих.Необичам да разказвам за проблемите си,натоварвам се излишно.Но дано този път е за добро.Към края на месеца трябва да се обадя за резултат.

# 343
Не знаех,че и на интервюте ще ни викат.Това задължително ли е?

# 344
   При нас нещата вървят доста бързо.Мина анкетата.Започнаха интервютата.Днес бях на интервю.Малко се поразстроих.Необичам да разказвам за проблемите си,натоварвам се излишно.Но дано този път е за добро.Към края на месеца трябва да се обадя за резултат.
Успех kikaval ,какви бяха въпросите към теб, може би ще ти е трудно да споделиш, ама ако нямериш сили сподели. Мерси !

Общи условия

Активация на акаунт