Програмата "Личен асистент"

• 101 642
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
ами питах ги нали и трудовата книжка ми подпълниха-незнам не ме плаши

# 556
Здравейте аз съм на 6 часа назначена и съм на трудов договор.

# 557
Сега си видях документите пише Трудов договор най-отгоре.Пише,че мужду двете страни се сключва трудов договор.Само ,че ми го сключиха от 5 а не от 1 март

# 558
Момичета мерси,че казахте да си погледна и аз моя договор.На трудов сьм,но нали сьм патка заспала.

# 559
Ти на 8 часа ли си .Знаеш ли дали ще ни удържат нещо от сумите

# 560
На 6ч.сьм.Ще ни удържат от парите естествено.

# 561
  • гр.Гоце Делчев
Момичета водите се на непълно работно време ,но ви се удържат върху сумата от 234лв.  всякакъв вид осигуровки  и данък 10% .Така,че няма да ви изплатят чисто 234лв.,а по малко удръжките ви са 48,89лв. и чисто ще получите 185,11лв.В бързината не съм ги изчислила както трябва,а исках да помогна. Embarassed

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 16:12 от pepi1963

# 562
  В случая не се знае Mr. GreenНа 8 часа е 312лв-миналата година чисто ни превеждаха 244лв,смятайте за 6 часа колко ще превеждат на 234лв,около 70лв са удръжките,мисля,че някъде имам разпечатка поотделно кое и по колко се удържа

# 563
Аз пък да попитам, щом са толкова стриктни в удръжките на всякакъв вид осигуровки, дали ще начисляват % проф. опит /% прослужено време/ или там както му се казва?  newsm78

# 564
  • гр.Гоце Делчев
Клас прослужено време се казва Таня ,но ме съмнява да ви го начисляват макар,че е редно тъй като сте на трудов договор.Той е %взависимост колко години трудов стаж имаш върху основната заплата.Осигуровките при трудов и гр.договор са задължително пенсионно осигуряване за лицата родени след 1960г.-2,2%,здравни осигуровки 3,2% и ДОО -6,7%за гр.договор ДОО е 5,8% и 10% данък ,който се получава след като се приспаднат осигуровките от брутната сума за получаване върху останалата сума .

# 565
  • в полите на Балкана
Миналата година не плащаха клас. Казаха, че трудовият стаж важел само ако е от работа като асистент. За тази незнам. Thinking
pogar , бони  благодаря ВИ за усилията. Дано само се включат повече майки защото само 25 си е едно голямо нищо. Сигурно и в тази подписка както и в другите, които са писани и пращани по институциите сме едни и същи подписалите.

# 566
Добре де като спе на трудов договор кой ни осигурява здравните за пенсия и прочие. С тези  разплащателни карти не ми е ясно нищо от 3 год като асистент не сам видяла нищо подобно на фиш да си знам какво и за какво точно ми удържат. Надявах се че и удръжките ще са по малко на 6 часа ама то с плоския данък като се замислих няма значение. Светнете ме ако знаете.

# 567
Относно класа миналата година ме караха да попълвам нещо за класа и попитах защо ми беше отговорено че ще ми се увеличат парите но аз не видях това както преди казах че нямам представа нито какво удържат ни какво ми дават като клас

# 568
  • гр.Гоце Делчев
Клас прослужено време се начислява по трудова книжка където се описва къде и колко време си работил.При нас е по 1% за всяка прослужена година и се умножава по основната заплата.Работодателя те осигурява също за пенсия и здравни осигуровки.Личните осигуровки за ДОО също включват процент за безработни,обезщетения за общо заболяване,бременност и т.н. и пенсия,ДЗПО е всъщност осигуряване за втора пенсия.

# 569
Има много майки и др.които не влизат тук и нямат и представа за това което се мъчич да правим. Навсякъде има организации на инвалидите поне в по големите градове ако можеше песмото да стане достояние и на такива орг.може би ....... във facebook 

Общи условия

Активация на акаунт