Програмата "Личен асистент"

• 101 661
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
zdr,mami izvinyavam se za latinicata.predi malko mi se obadiha ot socialnite da otida da si vzema zayavlinieto za licen asistent.programata startirala pone za silistra.uspeh na vsicki ....

# 271
  • BG
Здравейте и от мен!   bouquet

Утре ще ходя да проверя какви документи ще искат в нашата община, тази година, и ще споделя.  Peace

Успешен (при нас снежен) ден!  Wink

# 272
    Днес в нашия град в ДСП даваха заявления за попълване,искат към тях да се приложи мед.у-ние за постъпване на работа ,свидетелство за съдимост и автобиография.А за болния - решение на ТЕЛК.Това е от мен.

# 273

ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ, КЪДЕ СЕ ЗАГУБИХТЕ,ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ.ОТ ДНЕС СЕ ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ.КАКВИТО БЯХА МИНАЛАТА ГОДИНА.   АМИ АКО НЕ МЕ ОДОБРЯТ ТОВА МЕДИЦИНСКО И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ ЗА КАКВО ЩЕ СА МИ? - А ТЕ ВСЕ ПАК СА НЯКАКЪВ РАЗХОД
   newsm78

# 274
  Медицинска бележка от градския психодиспансер също искат,и тя се плаща.Не навсякъде приемат все още документите.Например в нашия район ще приемат от другата седмица,може и на друго място да е така.
kikaval,ами те са сигурни ще ни одобрят щом ги изискват,и миналата година беше така,поне за всички деца,не знам сега дали ще бъде същото

# 275
При нас миналата година първо попълвахме едни анкети, след това комисия одобри само 15 души. И тъй като решиха да ни назначат със задна дата ми се наложи на екс да набавя всичко.
Може би е на местно ниво.

# 276
  • BG
При нас миналата година първо попълвахме едни анкети, след това комисия одобри само 15 души. И тъй като решиха да ни назначат със задна дата ми се наложи на екс да набавя всичко.
Може би е на местно ниво.

Сега се връщам от социалните. На мен ми казаха, че се попълвали някакви формуляри при тях, трябвал им ТЕЛКа и нищо друго. Попитах дали са необходими свидетелство за съдимост и удостоверение от психодиспансера и отговорът беше "не".  Thinking След това идвали и изготвяли анкета. Добавиха, че програмата била със срок 9 месеца.

# 277
Днес говорих с нашето СП и ми казаха, че още нямат нареждане за примене на молби. Може би началото на другата седмица. След молбите ще се прави анкета, след това комисия ще определи кои ще бъдат назначени и тогава- подаването на документите.
На много места беше публикувано, че програмата ще е 14 или 15 месеца. А сега 9 , защо карат хората да се надяват излишно!!!  #2gunfire

# 278
  • в полите на Балкана
Аз взех днес бумагите за попълване. 2бр. заявление от името на детете, че исака да ползва такава услуга и от мое име, че кандидатствам за тази позиция и формуляр за автобиография. Свидетелство за съдимост и мед. за работа ако  ме одобрат тогава.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 12:15 от мамаРаче

# 279
Здравейте и от мен.Вчера ми се обадиха от соц.и ми дадоха да попълня 2 заявления че желая да работя по тази програма и на кого да бъда ЛА,автобиография,1 формуляр в който вписвам доходите на мен и мъжа ми и ТЕЛК решението.Днес ги подадох и ще чакам да ми се обадят ако ме одобрят.Мин.год. вадих мед. и св. за съдимост чак като ме одобриха.Казаха ми че с предимство са тези които не са влезли в нац.програма,а след това лежащо болните и децата.В Хасковските новини вчера обявиха началото на приема на документи който ще е до края на февруари а договорите на одобрените ще се сключват от 1 март.Заплатата щяла да е 360лв

# 280
Здравейте!Днес за пръв път подавам документи за личен асистент.Казаха ми да  преценя дали аз или бабата ще е личен асистент.Казаха ми че програмата е за една година.За заплащането ми казаха,че зависи от часовете на които сме назначени-дали 8- 4 или 6

# 281
  • BG
На мен ми казаха, че Европейската програма е 9 месеца - да не стане объркване!

# 282
Ох незнам.Аз съм от Перник.И социалната служителка ми каза, че е за една година.То след две три седмици със сигурност ще се уточни.Майче и социалните не знаят какво говорят.А ще ми кажете ли за колко време става одобряването,какви са изискванията и процедурите

# 283
  • BG
Вчера служителката ми каза, че имало точкова система, по която става одобряването. Не ми обясни с подробности кое колко точки е. Освен това има квота за деца и възрастни.

# 284
Аз подадох молба за ЛА вчера.Не са ми искали свидетелство за съдимост и медицинско.Казаха ми,че за Бургаски окръг има 70места за ЛА.
Благодаря на мамаРаче за помощта!
Това е от мен,сега ще чакам.

Общи условия

Активация на акаунт