Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 078
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
Мише, толкоз ли съм зла бе Joy И аз китки щях да ти нося чак У Хамериката  Mr. Green Hug Hug Hug

Maria_An84, имаш шанс за бременност, разбира се, не се знае как се покачва ЧХГ, така че...или бягай на кръвен или изчакай и направи още един домашен.  Praynig

# 121
Как ще си лоша, не си!  Щото който се размрънка, ти първа скачаш и ни вкарваш у ред.  Mr. Green  А китките си ги чакам  Blush

# 122
Как ще си лоша, не си!  Щото който се размрънка, ти първа скачаш и ни вкарваш у ред.  Mr. Green  А китките си ги чакам  Blush

Ти майтап си правиш, ама ще видиш като ти цъфна с едни кратунки (таз година и такова сях) hahaha Грабвам кратуните под мишница и прекосявам океана  hahaha

П.П. аз си чакам салатите и алкохилищата от теб и Лола  Mr. Green

Край на спама, вече слушам!  Blush

# 123
F.a.t.e
Благодаря ти за калкулатора като изчислих по него ще почна да тествам на 27.03.
Изчислих го на 33 дни понеже 2 месеца ми идва така

Моля ... и  дано се получи  Hug

Maria_An84 най-добре кръвен и дано е положителен  Praynig Hug

Дони да доложи ... сега всеки ден ще те мисля  Praynig Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 124
  • Велико Търново
Sadlady, прави ли тест днес  Rolling Eyes
Бени, "учтивите" системи минаха ли?  Hug
Мари, дано с нужните лекарства се оправят нещата  Hug
Естелка, ти какво направи с изследванията? Ходи ли на лекар  Hug
Ееее, браво на мама Етигра  Hug Знам, че е минала през много перипетии, но явно всичко си е заслужавало. Да е жива и здрава рожбата й и всичко лошо да е зад тях   bouquet
Весе, и за вас здраве и любов   bouquet
Прахче, много хубаво да си изкарате и да се върнеш с най-страхотния подарък в корема ти  Heart Eyes
Мише, щом избледнява чертата значи ония хормон пада. Което означава, че най-вероятно ще е някаква ранна О  Hug
Зазу, много късмет оттук нататък  Heart Eyes
Рони, честит празник! Да не се оттървеш от здраве и късмет и следващия РД да го посрещате с един член повече   bouquet
Роксана, аз на твое място щях да взема болничния и да пазя леглото. Но ти си знаеш най-добре  Heart Eyes
Евелина, важното е, че имаш най-голямото богатство  Simple Smile
Никито,  Praynig се всичко да е наред до края  Hug
Йори,  Hug

Юхууууу, и под Фейтски прашец се паднах  newsm44

# 125
Момичета само ви занимавам с моите глупости,но искам да споделя с вас.
Освен този никакъв цикъл които имам,а и от миналата свдмица до днес при при напъване да свърша някоя по тежка работа получавам една тъпа болка вляво и все едни лоши мисли ме обземат Sad

# 126
  • София

Люти чушки, само ако не са много люти, да не кажа, много обичам нелюти люти чушки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Запасих се с лимони и отнесох и един ананас, ей така че ми се прияде като видях  Mr. Green

Никито- тихичко честито и само положителни емоции   bouquet

Зузаноо, ама аз ич ти не вЕрвам, че слушаш  hahaha

МарияАн, само кръвен ще покаже  Peace

седлейди, явно ще пишем сценарии за някоя нова драма  Mr. Green

# 127
  • Sydney
баба Яжка утре ще кажа дали пак са ме "поканили"  Laughing Hug
nikkito Честито и лека Simple Smile всичко ще е наред  Praynig Hug

# 128

Зузаноо, ама аз ич ти не вЕрвам, че слушаш  hahaha

nnnuu tongue

# 129
Рейни, можеш да пробваш и с клеева тинктура, аз много я уважавам, става и за капки за нос и за мазане на гърлото и за пиене, аз за по-сигурно си я правя домашна.
Зазу, много хубави новини дано вече да няма нищо притеснително!
Ники, честито положително тестче!
Фейт, ти какво имаш предвид за Дони на нея нали датата за секциото и е 19 март? Thinking
Ети, честит ти син! Бъдете винаги щастливи заедно!

# 130
лелеее момичета колко много сте изписали... 9 страници, това за един ден ли?
ще се върна да ви изчета, обаче искам да ви попитам нещо: пиех фолиева киселина по време на опитите, сега след като забременях си купих Пренатал , който има ФК. И двете ли да ги пия или само мултивитамините ? При двете да не се предозира нещо?

# 131
Мерси за подкрепата на всички,остава да изчакаме за следващият час при лекаря и да се реши какви са следващите стъпки.Освен при мъжа ми ,проблем имам и аз с овулацията и незнам дали сме за Икси.И тук не съм наясно какво се поема от здравната каса,трябва да се поинтересувам.

# 132
  • Сливен
Никито, тихичко честито и от мен, пожелавам ти най-прекрасните 8-9 месеца  Hug
Яжке  Hug, работата ми е цял ден на бюро, когато си "реша", че имам работа навън по разните институции, си излизам, не е проблем и понякога да си тръгна по-рано, та затова не бързам с болничните. Пък и съм забелязала, че болките се появяват когато се преуморя, така че ще внимавам. Дано магнерота да помогне и всичко да продължи добре.
Хубава вечер ви пожелавам  Hug

# 133
  • София
баба Яжке, не си правих, нали уж реших да чакам, но лелята още я няма, та днес не издържах и си купих тест, та мисля утре да го направя...чак малко се изкушавам още довечера, хем знам, че е по-добре сутрин  Embarassed

Рейни, драми, саги- каквото дойде-щом ни се удава Simple Smile Аз като си знам какви паранои ме обземаха първата бременност, сега чак ми е странно. Все не успявах да се зарадвам напълно...в момента в който видях 2те чертички и се ошашках да не е пък извънматочна, после да не е това ти или онова ти...и така до сега. Вярна се оказа приказката, че не трябва да ти се случва това, дето си го мисли майка ти  hahaha
ruandelka, мисля, че не трябва да ги пиеш заедно-поне при мен така беше. Но най-добре да се посъветваш с лекаря си.

# 134
Фейт, ти какво имаш предвид за Дони на нея нали датата за секциото и е 19 март? Thinking

Знам, просто е в девети месец и си я мисля  Hug .

Сладката ... няма как да предполагаме - най-добре отиди на лекар ако много те боли или пий но-шпа. Може да е яйчника, но може и друго да е - не знам и аз  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт