Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 078
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
Рони честит рожден ден!  newsm51Желая ти всичко най-хубаво и следващия рожден ден да сте най-малко трима.   newsm32
Никито честито и от мен. Лека и безпроблемна до края. newsm07

# 136
  • София

Звездичке, какво е клеева тинктура? Нещо от аптеката дето може да се вземе или по-специално  newsm78

седлейди, ама наистина си е така да ти кажа. А сега като съм болна и се сещай какво става и гърдите ме болят и придръпвания и оле майко, всички синдроми, че ми се и гади  hahaha Joy А е още твърдеееееее рано за каквото и да е разбира се  Blush

Зузано  newsm66 newsm66 newsm66 штЪ докопам кат не слушкаш  Mr. Green

# 137
  • Пловдив
Рони, честит рожден ден! да си жива и здрава и скоро мама   bouquet

nikkito, много се радвам  Heart Eyes Стискам палчета всичко да е наред до финал  fingerscrossed

Рейни, бързо оздравявай  Hug

# 138
запис и се връщам  да чета   love001

# 139
Ихааа, имаме си положителен тест  Party Ники, тихичко честито, нека всичко да е наред до самия финал  Praynig  Hug

...Люти чушки, само ако не са много люти, да не кажа, много обичам нелюти люти чушки  Mr. Green Mr. Green...
Рейни, и аз такива обичам, хаха, само лекинко люти, ама ти добре го описа, и слушай сега, за драми говориш, а ти как си се овайкала, само се моля да е имало за какво да се притесняваш, яж си лимончетата и бързо се оправяй  Hug
Яже, Дони  Hug и за всичкииии  Hug  Hug  Hug

# 140
  • София

Уфф верно е, че съм голяма паника....  Rolling Eyes Ама при мен нещо, като не е перфектно и не важИ. Спирам, ям си плодчетата, пия си чайчетата, а довечера може една греяна ракийка за лекарство, ако това не помогне ще премина към ампутация на главата, че изглежда сега тя ми е най-големия проблем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А иначе вкъщи се случват странни неща, тръгнах да готвя (пица) и установих липсата на цяла тава, обърнах апартамента и я няма, а преди седмица беше тук, не сме я изнасяли...мъжО твърди, че не я е пипал, ама и да я е, трябва да е вкъщи...бих обвинила домашен дух, ама не вЕрвам на такива неща, по-скоро вЕрвам в себе си, че съм способна някоя сутрин заедно с боклука да съм я изхвърлила и нея  ooooh! Явно съм наистина адски много заспала сутрин, ама чак пък тавата да го е отнесла  Mr. Green

# 141
Рейни, идеята за главата ми допадна..от там идват всичките проблеми, шИ знаЙш!  Mr. Green

Ники, стискам палци всичко да е наред!  Praynig

Дони, още по-малко от седмица  Heart Eyes

# 142
  • Пловдив
Момичета, една щъркелова новина  stork-girl

Днес стана мама Мims83 на бебе Катрин, 3.250 кг., 49 см. Мама и бебе са добре. Раждането е минало нормално!

# 143
Рейни, клеевата тинктура я продават в аптеките, ако си купиш първите дни докато не се почустваш по-добре може да взимаш двойни дози на това, което е посочено на опаковката. Доколкото си спомням на опаковката пишеше да не се приема по време на бременост и кърмене, но това е по-скоро заради това, че пчелните продукти се водят алерген. Аз всички в нашата къща включително децата и мен като бременна ги лекувам с нея, тя се води нещо като природен антибиотик само, че както казах, аз моята сама си я приготвям с купен клей, мисля че купената от аптека е по-слабичка.
Мимс, да ти е честито малкото слънчице Катрин!  bouquet

# 144
Ехх ,все хубави неща сте писали  Hug Hug Hug
Честито на новодошлите бебенца ,да растат здрави и шастливи baby_neutral
ники тихичко честито и лека до края
....иии значии с тез зелки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green скоро нЕма да хапна зелка обешавам hahaha
и без малко да се оттъркам в коремчето на дони Whistling

# 145
Честито на Мims83  Hug
Да е жива и здрава малката госпожица, а на мама бързо възстановяване   bouquet

# 146
Аххх, имаме си мартенски бебевалеж Mr. Green

Честита дъщеричка на мама Мимс! Да расте засмяна и здрава малката Катрин! На мама бързо възстановяване!

Ех, че хубав щъркел си имаме  Mr. Green Дони:hug:  !

# 147
  • Велико Търново
Ейййй, днес е хубав ден!
Честито на Мимс - да се гушкат с бебчо и да си се радват дъъъъълги години   bouquet
Роксанка, в такъв случай не се преуморявай и дано Магнеротът си свърши работата  Hug
SadladyPraynig да е положителен.
Рейни, как ще хвърлиш цялата тава, бе, жена  ooooh! Да беше вилица - иди-ела, ама тавата  Crazy
Руанделка, по принцип фолиевата киселина, която е в повече, се изхвърля от организма. Но пък аз като пиех едни витамини, в които видях, че има и фолиева киселина, спрях да приемам Неофолика.  Peace

# 148
Аз ви изпуснах....

# 149
 Никито-тихичко честито , лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug Heart Eyes
 Роксанче - повече почивки и да отшумят бързо контракциите  Hug
 Да са живи и здрави мама Мимс и малката девойка   bouquet
 Дони-  Hug Hug Hug , на 19- ти е родена племенницата ми , голяма твърдоглавка, а толкова и чаровна  Flutter .Ще чакаме и твоето щъркелче вече  Praynig Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug Ще ми липсвате , бързо оздравяване на боледуващите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт