Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 080
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте  Simple Smile
Нека е честито бебчето на мама Мимс, нека много радост да им носи, а мама бързо да се възстанови   bouquet
Петре, добре си се завърнала, мерси за закуската  Hug
Данаека, браво на бебчо  Hug
Блонди, вече с розова лентичка  Heart Eyes
Мириам,  Praynig  Hug
Каролка, плашиш ме с това едно изречение  Praynig  Hug
Рейни, браво, че се чувстваш по-добре, все така бързо да минава, и все пак направи ли пица  Mr. Green  Hug
Хубав ден на всички ви  Hug  Hug  Hug

# 166
Честито на виделите две чертички
Честито, и на момичетата станали мами,да са живи и здрави рожбите им и много да ги радват
Аз да се оплача,лелята ме навести сутринта и надеждата с нея ми
Sad Cry
Успех на всички момичета

# 167
  • София

Ама много сте кротки днес... да няма някаква буря?
Я да си признаят скоро нечакащите, че има 2 които по мои сметки са около 14-15.... да не се скатават  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 168
Добър ден и от мен, чакам аз уж да се насъбере мат'риал, който да коментирам, за да не спамя само темата, а то като се събере, и забравям кой какво е казал и пак съм на стартова позиция  Mr. Green
Рейни, я си признай ти за кога нечакаш?
Петре, много хубава закуска, ама за нас, диетуващите, само ябълките на сигма ни се полагат Laughing
Мириам, и аз стискам за петък! Трябва да си направим календар - за коя дата на коя от нас да стискаме, съвсем ще заякнем в ръцете  Laughing
Maria_An, не унивай, докато имаме МЦ, има и шанс, поне още в критическата не сме попаднали  Crazy
Блонди, аз май не ти честитих розовичкото  ooooh! Аз ще се абонирам за твоя прашец, че и аз за такова си мечтая, не че на синичко ще се разсърдя, де....

# 169
  • София

Еййй веднага да ме захапеш, нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама ти пък не си казала  smile3534 , а иначе с тази разместеност на циклъла, ако до края на месеца не дойде ще си направя тест  Twisted Evil

# 170
Момичета, искрено ви благодаря за пожеланията! Много ме трогнахте и направихте деня ми специален  bouquet
Никито, тихичко честито  fingerscrossed
Блонди, честити розови гащи  newsm18
Рейни, бързо да се оправяш. Аз го играх същия филм миналия месец - много болна, с гадене и повръщане, пих лекарства и накрая като ми закъсня 5 дни бях супер шашната. Но леля не ме пропусна, за последен път, надявам се. Стискам палци скоро да си по-добре.

# 171
Привет! Hug
Аз пак на 12 стр  ooooh!
Гледам сте обсъждали глупостта ми със зелката  Joy тогава го разказах само за смях да става, моля Ви! В отчаянието си човек прави страхотни глупости ooooh! Tired Не си го причинявайте!!! Забременях както е казала Сигмичка, защото си нормализирах хормоните и изчистих кистите!
А относно кистите, явно пак съм пълна Cry тестчето е -  Confused но не ми идва, умирам от болки в кръста, коремът ми е подут, гърдите ми ще се пръснат, а леля няма  ooooh!
Блонди, честити розови гащи! Heart Eyes И аз искааааам  Mr. Green бързо да ме наръсиш с розов прашуляк!!! Flutter Hug
Ники, честито! Hug
Рони, ЧРД!!! Да си жива и здрава и скоро мама!!!  bouquet
Рейни, скорошно оздравяване!  bouquet
Мимс, честита рожба! Heart Eyes  bouquet
Хубав ден на всички, аз отивам на разходка с чавенцето, което ви казва "Здрастииии!" Mr. Green Hug
Коко чаровникът Simple Smile Коки-мамина отмяна

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 14:18 от Аника_Б

# 172
 Joy Аничка, бая на посмяхме на твойта.....гръб.
Маминият благ е  Heart Eyes

# 173
Здравейте и от мен Hug Hug Hug
Отново съм в отбора,след като изпратих досадната леля  PartyМъж ми се връща тази вечер и сериозно се заемаме с бебе правенето luvbed дано това е нашия месец Praynig

# 174
  • София

Аника, съжалявам за отрицателния тест, но няма леля, има надежда  Mr. Green
А Коко много сладко позира, особено на първата снимка  Heart Eyes

Сега се сетих, че Меци се оплакваше, че няма лелка... какво стана ?

Миле-на, хайде едно новогодишно бебче  Mr. Green

# 175
ей момичета, днес не сте много активни. Thinking
я да ви питам тогава, то може и да има тема по въпроса, но незнам къде е. Та, да ви питам както съм бременна в първи триместър може ли да се ходи на зъболекар? опасни ли са упойките? и въобще кога се ходи, ако имаш кариесче? newsm78
ПС: благодаря за  отговорите за ФК и Пренатал. и аз така реших да пия само пренатал, защото видях, че в него се се съдържа двойно, че и отгоре количество фолиева киселина.

# 176
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
mims83 Честита дъщеря Катрин Simple Smile да е жива и здрава и много щастлива Simple Smile
Аника_Б Много е хубав Simple Smile  Hug
Ходих на док., пак по старата схема по два пъти в седмицата... Simple Smile
И сега една почерпка за рождения ден на мъжа ми:

Лек ден Simple Smile

# 177
Ruandelka, според мен трябва да предупредиш зъболекаря си, че си бременна и той ще прецени може ли да ти сложи упойка.
Аника, благодаря за пожеланията. Аз вече съм мама, ама искам пак  Wink Дано да е рано за тестчето Simple Smile
Бени, жив и здрав да е мъжа ти   bouquet

# 178
Та, да ви питам както съм бременна в първи триместър може ли да се ходи на зъболекар? опасни ли са упойките? и въобще кога се ходи, ако имаш кариесче? newsm78
ПС: благодаря за  отговорите за ФК и Пренатал. и аз така реших да пия само пренатал, защото видях, че в него се се съдържа двойно, че и отгоре количество фолиева киселина.

Може, но след третия месец май беше и имаш прво на още един преглед по ЗК заради бременността  Crazy

Аника голям сладур сте сътворили  Hug Хайде сега и една слудурана  Praynig Hug

Бени .... ЧРД на мъж ти   bouquet
Да е жив и здрави скоро горд татко   Hug

Време е за днешната порция прашуляк  Crazy

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 179
  • Сливен
Бени, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт