Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 035
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
V_K, и аз като другите се надявам това да е просто ужасна, нелепа грешка, пълнят ми се очите в момента  Praynig Praynig Praynig
Сигме, стискам палци да мине одитът по вода  fingerscrossed
rainy, благодаря ти, че ме разсмиваш винаги  tooth
white duck, прекалено къса ти е графиката все още, за да може да се каже кога е ову-то. Моя приятелка също беше забременяла 5-6 ден на МЦ.
Моята леля най-накрая дойде след 2-дневно канене, наказах я с една 30-минутна тренировка за краката  Crossing Arms
Бени, чакаме те с най-сладкото вързопче  Hug
Жоржи, дано и твоят ден е толкова цветен, колкото правиш нашите  Hug
Angel - това си е стандартна овулация - 6 дни цикъл + 6 дни след това = 12-ти ден.

# 706
Здравейте, момичета  Heart Eyes Успях да ви изчета  Flutter , но сигурно ще пропусна нещо  Hug Hug Hug
Честита сбъдната мечта  на мама Дони !!!
Каролче- бързо възстановяване ти желая , мила, радвам се че вече си вкъщи и нека завинаги го загърбиш този проблем  Praynig Hug Hug
Ла ви - лека и безпроблемна бременност ти желая  Heart Eyes Hug Hug
 Сад лейди- тихичко честито и на теб , нека имаш една наистина щастлива бременност  Heart Eyes Hug Hug
 Бенитка- очаквам завръщането ти с най- хубавата вест  Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ви кей- Hug Hug Hug надявам се резултатите от изследванията да покажат , че всичко е било от кюретажа и дано това е последното изпитание през , което минаваш за заветната цел- едно здраво бебче  Praynig Heart Eyes Heart Eyes
 Рокси , Деситка, Данаека- да ги преборите окончателно гадините  и повече да не се връщат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Перуника- смело и отговорно решение сте взели , поздравявам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . И аз мисля като Блонди - не самото раждане е от значение, колкото това да отгледаш и възпиташ едно дете, да изпълниш деня му с усмивки и обич  Hug
Ангелче, Къдравелке- добре дошли , а в скоро време и  всяка със сбъдната мечта  Hug Hug Hug
Фейт, Руанделке - радвам се за хубавите прегледи  Heart Eyes
Пате- ранна овулация може да има и от смяната на времето, на мен това ми се е случвало именно пролет  Peace
 Надявам се настъпилата пролет да донесе много хубави щъркелови вести  EFP stork-boy stork-girl
 Аз се съмнявам този месец да се е получило, май заобиколихме яйчо , но все пак не го отписвам . И тъй като не успях да заделя време за ре. снимка преди ову-то , ще чакам началото на новия цикъл ,за да я направя, за всеки случай  Wink
  Слънчев пролетен ден ви желая   Nature Sun With Face Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 707
  • Варна
V_K,
нека първо видим биопсията какво ще покаже, но каквото и да е е  хванато навреме. Ще се оправиш, сигурна съм Hug
Каролка,
същото и за теб Hug
Сигме,
надявам се скоро да се похвалиш, че притесненията са зад гърба ти и да се почерпим по случая thumbsup

# 708
ВК, моля се предполагаемата диагноза да е грешка Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Трябва да бъдеш силна, мисли положително, не губи вяра Hug Hug Hug Hug
Сигме, палчета за одита Hug

# 709
  • В градината...
V_k, нали знаеш, още нищо не се знае  Peace Понякога за съжаление, а друг път - за радост - медицината не е точна наука. В този ред на мисли - в настоящият случай всички ние се надяваме и се молим просто да е станала голяма грешка  Praynig Hug Hug

# 710
ЗДравейте!!

Благодаря ви за подкрепата и че ме мислите толкова!!!  Вчера ми излезе решението на онко комисията за предстоящото лечение.. Ще мина през химиотерапия и лъчетерапия. Почва да ме свива под лъжичката като си помисля какво ми предстои. Началото на другата седмица трябва да ми махнат и конците..сигурно имам 20 шева най-малко  Sad

Hug Hug Hug Hug

# 711
ех, момичета , почнах да ви чета от там , където последно бях писала аз. Радостно чуство ме изпълваше , докато гледах всички вас , които бяхте писали за мен и бяхте отговорили на въпроса ми. Благодаря ви от сърце.  Heart Eyes
след това обаче, радостното ми чуство почна да замръква от лошите новини, които прочетох. Ох, ей сега ще си поплача и ще ми мине, но искам да ви кажа , че стискам палци и аз съм с вас.

# 712
В_К, много съжалявам, миличка, за проблемите и тревогите, през които преминаваш. Силно стискам палци да се окаже просто грешка от натрупаните процедури една след друга. Пиши за всичко около и ни дръж в течение, с теб сме  Heart Eyes

Каролке, силно те прегръщам  Hug

Не знам, момичета, защо трябва да се случват тези неща...  Cry

Сигме, палци  Hug

# 713
  • Габрово
Момичета трудно ми е да ви следя, но винаги когато имам време го правя. Тази тема ми е дала много емоции и виртуални дружки.

Много се радвам, на новите ни бебета. Да са живи и здрави.

Каролка, V_K, кураж за това през което преминавате. Имате моята положителна енергия и вярата ми, че ще се оправите  Hug.

Сигма, стиснати палци.

Радвам се, че Аника се е завърнала активно  Hug.  

Честито на успелите. В тази връзка, Блонди ей преполови бременността, неусетно за мен  Wink.

Късмет на всички  Grinning

# 714
Добро утро момичета  Hug Hug
Вк мила просто незнаеш как се чувствам като чета твоя и на Каролка постовете ,много ми е мъчно ,ама много с цялата си душа се моля за вас момичета ,много се моля всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Сигма стискам палци Hug Hug
Лек ден на всички Hug

# 715
Ахххх, защо такива новини Confused
ВКHug Hug Hug
Каролка Hug Hug Hug
Просто незнам какво да кажа момичета, много ми стана тъжно Sad
 Фейт, честита прическа, мила Heart Eyes. И аз си смених цвета преди 2 дни 4470
Сигме fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 716
 Hug Честита пролет, пчелички  Hug
ВК, стискам много палци, моля се за теб, аз също мисля, че може да е грешка и силно се надявам за това  Praynig Всички сме с теб, мила  Hug
Каролке,  Hug  Hug  Hug
Сигме, стискаме палчета и за теб  Hug Сигурна съм, че всичко ще е ок  Hug
Перу, аз също се възхищавам на решението ви и те поздравявам най-сърдечно  Hug Каквото и да решиш, знам, че ще бъдеш най-добрата мама  Hug
Патенце, не знам аз за овуто, но наистина тая Т може да е инцидентна, виж как ще се развие натам графиката  Hug
Ру, само хубави новини да ни носиш  Hug
Пониии, добре си ни дошла, как мина гостуването  Hug Боря ги гъбките, няма да им простя  Mr. Green
Фейти, порасна ли тумбачето,Честита ти прическа, Блонди, а при теб, я да ни лепнете по някоя снимка  Mr. Green  Hug
Меци, пак ли си затънала в работа, появи ли се цикльо  Hug
Ай, какъв пост направих само, ама пак съм пропуснала нещо, затова на всички останали много гушки  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug

# 717
  • София
V_K - радвам се,че ще поискаш 2-ро мнение,даже ако се налага и 3,4 и 5 както ти е казала mecani.

KaRoLa - при някой химеото преминава леко. Вжаното е крайния резултат положителен.

Споделяйте момичета,с колкото може повече хора,за да ви олеква. Не го крийте в себе си.

# 718
Меци проблем ли е така като се мести овуто?

# 719
  • София
Меци проблем ли е така като се мести овуто?
Трябва да го гониш  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт