Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 108
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
Оххх, прашУляк  Joy
Дано е розов  Mr. Green Hug

# 586
Оххх, прашУляк  Joy
Дано е розов  Mr. Green Hug

Mr. Green тъй казва доки ... за сега  Crazy Hug

# 587
ихааа Mr. Green Hug не съм прочела или съм забравила, че моя дзвер ми изпива мозъка  Laughing ама хубаво съм го нацелила Mr. Green Hug

# 588
Аника, то толкова бързо страничният ефект не идва  hahaha При мен проблемите с мерака започнаха след вторият месец употреба  hahaha После минах на лайка,  метна и маточина да си наместя чакрите  hahaha

Диначе, ти да не мина да се черпиш по комшийски за Донито, че й желаеш леки 9 месеца  hahaha

Фейтче, гледам хич не ти се свиди прашеца, я вземи сложи тази феичка в подписа, че винаги да се чувстваме наръсени  hahaha

# 589
Мушшшш под прашеца...Ние бебеправим от 3 месеца,но не следя ову-просто правим любов и чакаме нашето малко чудо.Ако не става така може би след време ще правя тестове за овулация,знам ли,засега сме се оставили на произвола на съдбата,дано стане newsm78

# 590
  • Велико Търново
Дони, ето го и най-красивия финал на всички перипетии, през които мина. Много се радвам за вас - да е жив и здрав младежът, а и вие също, за да го отгледате обичан и обграден със спокойствие  Hug Hug Hug
Антонелка, остава да си направя снимка на тръбите, иначе всичко друго уж е наред  Hug
ВК, не съм спирала да те мисля, но съм сигурна, че ще се върнеш скоро, вдигнала гордо носленце  Heart Eyes Heart Eyes
Ейнджъл, добре дошла сред нас и скоро да се похвалиш с положителното тестче  Peace
Бени, щом няма друг начин и се налага - ще лежиш. На последните метри си  Hug

Благодаря на всички за пожеланията за мъжо. Оказа се, че е лепнал някакъв ужасен вирус - вчера повръща ужасно много и вдигна 39,4 Т. Веднага го натоварих на колата и го закарах в Спешното. Мисля, че и в къщи можех да си го лекувам, но явно се презастраховат заради високата Т. Но, слава Богу, днес беше пушка като отидох да го видя. Обаче и тази вечер ще се гушкам със спрея  Mr. Green

# 591
Яже, от ония лошия спрей, дето го ползват чичковци полицемани ли  smile3519

# 592
  • Велико Търново
Мише, де да го знам и аз какъв е - някакъв лют шА да е. Още не съм го изпробвала, но само някой да ме предизвика - ще го напарфюмирам яко  smile3508

# 593
Вай вай вай, дано не ти се наложи, а мъжленцето още утре да си го прибираш да си го гушкаш  Hug

# 594
Честит бебок Дони
Бъдете живи и здрави, радвайте се на новият член на семейството и дано сте много, много щастливи, сега семейството ви е пълно   bouquet

Аз никакво време нямам напоследък. В Сряда летим, мъжът ми е болен -смърка и кашля, май и темп. дига  ooooh! ooooh! ooooh! друсам го здраво сега, че ако се разболеем точно преди да заминем -ужас. Овулацията ми наближава, боли ме ниско долу.....каквото това

Това е от мен засега, ще видим какво ще стане, дано да ни се размине болестта. Tired

# 595
  • Пловдив
Здравейте, прекрасни!!! Не мога да ви изчета днес цял ден!!! На всички родили мами честити бебчета!!! За виделите двете чертички стискам силно палците за успех до финала!!!
Блонди разбрах за розовите гащички, свикна ли с мисълта за малка принцеска!  Hug Разбирам, че и първите ти резултати са хубави! Много се радвам и аз!!!  Hug Hug Hug
Днес пак видяхме пишоната на малкото ми момченце!!! Вече е 550 грама и всичко си има детето, развива се прекрасно! Уж влезнах в 6/я месец, а съм качила има няма 3 кг, колкото/толкова сега!!! Ям повече от мъжа ми, ама ей на метаболизъм!!!  hahaha
Айде да ръсна малко син прашуляк, да отменя Дони в ръсенето!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 596
  • shumen
Честито Дони.Да е жив,здрав и много послушен Васко.
Ама и аз съм една заспала-сложила съм АБ ама без микробиология.Днеска си я взех и съм с Е.Коли и ми изписа гинката Цистирен Хроно.Билково е.Дано се размина само с него,че АБ не ми се иска да пия.

# 597
Фейтче, гледам хич не ти се свиди прашеца, я вземи сложи тази феичка в подписа, че винаги да се чувстваме наръсени  hahaha

Ама изобщо не ми свиди  Mr. Green стига да се сетя и ръся, че като се сетя и аз колко се редих на "първа линия" за този прашуляк  Crazy

Иначе е идея за подписа, но така се губи ефекта на изненадата  Mr. Green Hug

Яже ... радвам се, че вече сте добре вкъщи  Hug

Прахче, лек път и бързо оздравяване  Hug

Angel's дано не се трудите още дълго време  Praynig Hug

Кукле Идвай на помощ, че не останахме  Whistling Hug Иначе за кг. не се притеснявай ... имаш още време до девети месец - тогава съм чувала, че най се качват  Crazy

# 598
Момиченца-кокиченца, имам въпрос  Mr. Green /почва се/
Задължително ли е да има зацапване при захващането на яйцето?
Помня, че миналата година имах, но то беше към 5-6 седмица. Пък сега още няма нищо.
Бени, желая ти скорошна, прекрасна среща с пухкавото бебче  Hug
Фейт, ама не ръсиш всеки път значи....  Crossing Arms

# 599
Ла Ви, от три бременности само при една съм имала имплантационно зацапване. Изобщо не е задължително да имаш..общо взето се случва рядко.

П.П. При 5-6 седмица вече не става въпрос за такова зацапване

Общи условия

Активация на акаунт