Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 108
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
Ла Ви, от три бременности само при една съм имала имплантационно зацапване. Изобщо не е задължително да имаш..общо взето се случва рядко.

П.П. При 5-6 седмица вече не става въпрос за такова зацапване
Да тогава матката вече се разтяга и от това май беше.
Хубаво, значи е нормално да няма, както и обратното...
Мерси Зузи

# 601
Ла Ви, не мисли сега за зацапвания, радвай се на това, което е в теб!  Grinning  Hug

# 602
Ла Ви, не мисли сега за зацапвания, радвай се на това, което е в теб!  Grinning  Hug
така де, издърпай ме за врата дето все надолу гледам /песимистично/  Hug

# 603
Добро утро.
Не мога да спя, нервата ме тресе и додох на работа  Crazy
Кафето  и закуската днес от мен

# 604
И аз днес съм от ранобудните  Mr. Green Hug

Сигме ... мерси за закусчицата и палчета за утре  Praynig  Hug

Хубав и изпълнен с много положителни емоции ден милички  Hug

Хайде да завалят малко положителни тестове  Praynig Praynig Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 605
Добро утро и от мен Hug
Сигме страхотна закуска Party,офф как да се отслабва с такива вкусотии newsm78
Пожелавам ви един страхотен ден   bouquet
П.П Ехааа под прaшеца съм,ние от днес започваме да се трудим за наследник Blush,а дано  ни е на късмет Praynig

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 22:21 от миле-на

# 606
Хоп и аз да се наредя под прашуляка, дано ми е на късмет!
Много хубава закусчица! Аз от вчера съм без сладко и тесто, да видим до кога! Joy

# 607
  • София
Здравейтеее, ето ме и мен Simple Smile

Идвам да видя Дони дали си има бебоче и какво да видя  newsm44 страхотна новина - Да ви е жив издрав малкият Василчо и мнооого да ви радва...

Ла Ви - много се радвам и за теб че се е потвърдива бледата чертичка с още една по - наситена. 9 безпроблемни месеца ти пожелавам Simple Smile

Ангелче Добре дошла мила и скоро с две чертички в ръка Simple Smile

При мен Ову мисля че мина...Но смятам и днес все пак да оползотворя деня  Joy
Гушкаммм виииииииии  Hug

# 608
  • В градината...
Яже, и ние го изкарахме тоя гаден вирус с температурата. ММ имаше чувство, че ще умре.
Айде, бързо възстановяване и възобновяване на действията по главния план!

# 609
 Hug Добро утро и от мен  Hug
Сигма, страхотна закуска, стискаме палци за утре, ще се справиш  Hug
Бени, щом трябва в болницата, няма да се предаваш, още малко остана  Hug
Миленка, Яница, успех в улова  Hug
Ла ви, какви са тези мисли, я само да ни се усмихваш  Hug
При мен лечението продължава, само ме погледна вчера доки и каза, че не са се изчистили тез гадини, тоя път съм с ударна доза лекарстава  Thinking Изписа ми три неща:
Гино-дактарин, Клотримазол и Мико Макс... за мъжо също Мико Макс и крем, та така десет дни лечение и след това цито  Praynig Та аз си продължавам с пробиотика, без хляб и сладко, накупила съм си грейпфрути и само ако не се махнат  #2gunfire
Та това е от мен, пожелавам ви прекрасен ден  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 09:52 от desitkad

# 610
Добро утро! Hug
Ла Ви, аз нямах имплантационно зацапване, така че смятам и двете са нормални, и да има, и да няма Hug не се шашкай излишно Peace
Сигме, недей така де, всичко ще е наред, стискам палците Praynig Hug
Деситка, дано измориш гадините! Praynig Hug
Яже, да оздравява мъжО, а ти да хващаш от оня 9 м. вирус Praynig Hug
Днес сме на ДК, Коки се изрина, май от жълтъка ooooh! много гадно, сега трябва да спра захранването докато се изчисти обрива/май така пише из книгите/. Стиснете едни палци да не е нещо много алергично Confused
Хубав ден! Hug

# 611
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Благодаря Ви пак за палците Simple Smile
sigma супер закуска Simple Smile
Аника_Б дано бързо да се оправя Коки  Praynig Hug
Лек ден Simple Smile

# 612
  • Северозапада
Честита първа пролет!
Бени, от сега ти пожелавам леко раждане!
Деситка, дано този път изтребите гадините
Яже, аз пък съм останала с (очевидно) грешното впечатление, че вече си правила снимка на тръбите  newsm78 Аз си мисля, че ще са ок  fingerscrossed
Ейнджъл  welcome
Звезден прах, приятно пътуване и да се върнете с лондончанче  Hug
Ла ви е бел, то филмите тук са безкрайни  Popcorn
Аника, всичко ще е наред  Hug А за захранването, дали няколко дни без твърда храна са чак такъв проблем за бебетата?
Хубав пролетен ден!

# 613
Здравейте, момичета!
Не се сдържах да не честитя на Дони! Честито, мила Дони! Да ти е жив и здрав прекрасния подарък - Васил, нека да расте весел и безгрижен и да радва всички около него! За теб специални поздравления за борбеността и търпението, които прояви!   bouquet  bouquet  bouquet
Ние с бебата сме добре, малко ни друса някакъв вирус, ама го преборихме Simple Smile Лееко взех да се притеснявам от момента с раждането - вече подкарах 30та седмица и започна да ми се вижда все по-близко. Плануваме да си направим фотосесия с мъжо и шкембето и после непременно ще намина да ви се покажа Simple Smile
Засега ви наръсвам с много заразен прашец и пожелавам повече тестове с 2 черти, следя ви  Praynig Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 614
Добро утро и от мен на всички!Аз сега се връщам от изследвания заради бъбречната ми криза.Слава Богу болките ми отминаха и изследванията са ми хубави,та се пооспокоих и сега ми е едно хубаво ии слънчево о отивам на разходка Grinning.Пожелавам на всички един прекрасен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт