Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 108
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета  Hug
И аз влизам да честитя на Дони прекрасната новина! Да е жив и здрав малкия Васил и много да радва мама и татко!

Данаека и при мен излязоха коли бактерии в МБ и док ми изписа Аугументин. Доста се чудих дали да го пия, защото АБ не съм пила от години и съм им  противник, но не ми се рискуваше заради бебето, а и щом го е изписал доктор го пих, вчера свърши. Сега на 5.04 съм на третата ФМ и ще пусна още веднъж секрет дано съм ги избила, само се притеснявам сега от гъби след този АБ.
Времето навън е прекрасно, а аз го гледам от къщи и пазя леглото. Вчера на ЖК док ми каза че плацентата трябва още да се вдигне и аз лежа и чакам, а то в тези седмици вече я се вдигне я не.
Като тръгна да ходя обаче и усещам тежест ниско долу, понякога даже си придържам корема имам чувството че ще падне, а не е  и толкова голям. до сега съм качила 6 кг.

Хубав ден на всички и бебеносна седмица ви пожелавам

# 616
Добро утро и от мен по никое време ама какво да се прави тази часова разлика  Laughing
Аника дано всичко е наред с малкия сладурчо  Praynig
Бени полежи сега ти се е паднало не че знам за после ама всички казват че почти няма време за такива екстри  Hug и леко раждане  Hug
Сигме изтървала съм какво ти предстои утре ,но късмет  Hug
На всички лек и успешен ден  Hug
Аз или чакам всеки момент ову или снощи мина,но ще дерзаем пък ако не докторите ще го хванат  Mr. Green
 Hug

# 617
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Честита първа пролет на всички. Нека ни донесе много радости и слънчеви моменти

И да се обърна с въпрос, с който ме застреля една приятелка. Та правила тя тест- Шуърчек на първи ден от закъснението и се появила втора, но бяла черта, според нея. Аз не бях чувала за подобно нещо и й казах да направи един и с първата урина (тя не е в БГ и покрай нея няма как да пусне ЧХГ... не си мислете, че не ми дойде на ум). Някой с идея какво може да е това  newsm78

# 618
Здравейте, прекрасни,
Линко, кофти е наистина, че трябва да пазиш леглото в това хубаво време. Зареди се с филми и книжки и дано скоро всичко е наред.
Сигме, мерси за закуската, стискаме палци за одита  fingerscrossed fingerscrossed
Къдравелке, дано да хванете момента Simple Smile
Рейни  newsm78 не ми се е случвало такова чудо...
Хубав ден и честита пролет!

# 619
Деси, дано се справите бързо с гадините Hug
Сигме newsm22
Бени, устискайте още малко Hug
Аника fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за детенце
 Хубав ден на всички Hug

# 620
Рейни, да направи още един, просто... Може  на самия тест нещо да му има...

# 621
  • София

Ла ви, тя утре ще си купи, сега нямало от къде.. не мога да повярвам, че на запад не е толкова лесно, тук на 5 мин. имаш аптека и тест  Tired Tired Tired Просто аз за първи път чувам за бяла черта.. за това реших да попитам. Може и самия тест да е бил дефектен....

# 622
# 623
  • Варна
Рейни,
явно е дефектен, чертата не трябва да е бяла.
Сигме,
стига се нерви, ще ти излязат бръчки под очите Hug Стискам палци за утре.
Аника,
ще се оправи Коки, няма страшно Hug За напредването - отстрани сигурно изглежда така, но за мен времето никога не е течало така бавно Crazy

# 624
Здравейте сладки
и честита първа пролет   bouquet
ДОНИ ,честита радост, да е жив и здрав малкия Васко , да пълни дните ви с радост и смисъл ,а вие да му подарите най-спокойното детство
ейнджъл добре дошла и скоро в отчетни

сигме fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

бени малко остана , почивай си  Heart Eyes

данаека дано се преборите с гадините  #2gunfire

ети чакаме снимков материал  Mr. Green

в_к много те мисля

аника едни палчета и от мен за Коко ,дано всичко е наред

# 625
  • до едно тепе
Дони да ви е жив и здрав малкия Васил,да слушка,да папка и много да ви радва. smile3525
И като нагласите някакъв режим ви чакам на главната с количката.Между другото и другите мами,бременни и бъдещи бременни да се чувстват поканени Whistling
Сигме не съм чела назад ама тва не ми пречи да те нагушкам Hug
Месечко после няма да усещаш как минава времето Laughing
Толкоз от нас,че да посвърша нещо из къщи докато малчо спи за поредните 10 мин ooooh!

# 626
  • София

Мерси, мацки  Hug
И аз си помислих, че сигурно е дефектен, защото не съм чувала за подобно явление, макар че на нея й желая да се окаже далтонистка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А днес колко е хубаво и слънчево, а аз стоя затворена в офиса...  Rolling Eyes След малко мисля да се поразходя в обедната поне малко навън, че гледам като гладно куче наденица  Mr. Green

# 627
  • София
rainy - страхотна снимка си постнала,доразхожда ми се в този парк.

И аз мисля следобяд да се пошляя навън. Времето е страхотно.

# 628
  • В градината...
Аз да се похваля - реших да разредя малко отчаянието си, като отида днес до Агенция за закрила на детето и попитам какви документи да си подготвя за осиновяване.

# 629
Перу,  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт