КИВИ + КОМ = КИС - 19

• 54 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Привет драги мои съфорумки  Hug Hug Hug

Седмицата започва страхотно - слънчицето грее, топличко е, отпуска съм  Laughing Laughing

Лусия, стискам палци за сестра ти  - важно е да открият какво й е точно, за да се назначи адекватно лечение  Praynig  Дано не е нещо сериозно, мила  Hug Hug Hug
Юле, ти днес си кръстница. Дано да си изкарате весело и ако може да споделиш някое фото  Peace

Така, в най-скоро време очаквам от всички цветарки да показвате красоти. Много моля, толкоз труд хвърлихте предната и тази седмица, редно е и да се пуфалите с резултата. Аз не съм по саденето, много обичам цветя, но друг да се грижи за тях. Иначе подобаващо ги удостоявам с ах! и "Много са красиви!" ... разбрахте ме, нали  Joy Joy Joy

# 91
Lucia, стискам палци, всичко ще бъде наред, вярвай!  Hug Дай Боже, до края на седмицата да имаш по-добри новини.  Praynig

И аз мислех да се пооплача, но на фона на тревогите на Луси, моите са бели кахъри. Даже вече ги гледам откъм смешната страна. И така: тръгваме в петък да водим баба в Русе, че вече се запролети и сърцето я тегли към къщи. Обаче в събота трябва бързо да се връщаме, защото мъжът ми заминава в командировка рано сутринта в неделя. Трябва в 6.00 да бъде на летището, а за наш късмет точно същата нощ сменят и времето.  ooooh! Тръгваме ние, уж рано, ама чак на обяд. Нищо, пристигаме към 17.30, пътувахме добре, влизаме в апартамента, пускаме водата и ... започва трагедията. Всичко, наистина ВСИЧКО в банята е било замръзнало!  #Crazy Първо шурна вода от водомера, после от крана, с който се спира водата към апартамента, после се оказа, че тоалетната чиния в напукана и се разпадна пред очите ни, когато пуснахме водата в нея, после сифонът на мивката се оказа разцепен по средата, меките връзки на бойлера също бяха спукани....... Направо филм на ужасите. И то в петък вечер! Хукваме с мъжа ми да търсим кранове, водомер, тоалетна чиния ... и каквото още трябва. И после се хващаме да ги сменяме само - няма от къде да търсим помощ! Не съм си представяла, че ще ни се наложи да се справяме и с такова нещо! Обаче мъжът ми, нали ми е кадърно момче  Heart Eyes , успя да оправи всичко. Не питайте как се сменя тоалетна чиния, която се оказа залепена с почти цяла торба цимент за пода! Нямаме и инструменти. Добре, че се намери един съсед, който ни даде голяма бормашина и с нея пробивахме дупки, докато успеем да разбием всичкия цимент и да изчистим мястото за новата чиния. До среднощ с борихме като прасета с тиква, обаче накрая имахме сменен водомер, чисто нова тоалетна и бойлер с гореща вода.  Laughing Изкъпахме се и заспахме като убити. А на другия ден дооправяхме кранове и други дреболии и след това "тичахме" до София, за да събираме багажа за другия ден. Сега съм като прилеп, но ще се оправя.  Mr. Green Обаче, все още съм в стрес - никога, никога не съм и сънувала, че всичко може да замръзне чак толкова и то в апартамент, в блок, не някъде на село по двора! Ужасна зима, ей! Чак не ми се вярва, че мина.  ooooh!

Пожелавам ви хубава седмица и само топло, усмихнато време и добри случки на всички ни!

# 92
Токущо получих най-добрата новина-резултатите на сестра ми са добри и я изписват.Всичко се е дължало на жлъчката.Благодаря ти,Господи,благодаря и на всички вас  Hug Сега с подходящите лекарства и диета дано всичко се нареди.  Praynig

# 93
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug
Аз два дена немога да влезна в темата нещо ми изписва на монитора че не мога да влизам имало вирус и ако влезна ще се скапе компа Shocked Shocked
Сега влезнах от другаде по всевъзможни пътища но важното че успях Party
ЛУЧА РАДВАМ СЕ ЧЕ СЪС СЕСТРА ТИ ВСИЧКО Е НАРЕД Hug HugДа и даде Бог здраве и бързо въстановяване.
ФЕЙЧЕ, БРАВО НА ВАС  Hugкак сте се оправили с този кошмар не знам.По  лошо нещо от водата няма  ooooh! текне ли няма спиране ooooh! ooooh! ooooh!
Добре че мъжа ти е майсторче  и си е направил всичко Hug

# 94
Здравейте мили  момичета   bouquet

Люси, толкова се радвам за теб аз почнах да чета от предните страници и направооо като те прочетох ми се сви и на мен душата. Знам какво е  голяма тревога за толкова близък човек и като стигам до тук и като те прочитам ееее, ама толкова се зарадвах  Simple Smile Hug Hug Hug Поздрави на сестричката ти, дано  всичко е минало и вече да отшумява  newsm51 newsm51 newsm51

Фейче, ама и вие сте имали ега си премеждията. Добре, че всичко  в крайна сметка се е наредило и ядове големи са това и притеснения, но краят е хубав, пък и като не касае здраве мисля, че се оправят нещата  Peace  Айде сега отпусни се малко , че сигурно си  кълбенце от нервички и то после избива като се разминат нещата  Hug Hug Hug

Мастерче  Hug Hug Hug Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Извинена си извинена си  bowuu, и чакаме най-най-най хубавата новина, че ме сърбят ръцете и почвам да плета терличките  Laughing Heart Eyes Hug Hug Hug

Юле, как върви кръщавката  Heart Eyes Hug, да се отбиеш после тука и  Бистрето ти е казала и фото ако има да покажеш  Hug

Момичета, вчера си пооправих малко сакъзчетата и мушкатите, има измръзнали орязах ги и ги махнах, от оцелелите  имаше хашчета та начупих и набодох, каквото стане, здраве да е. Не съм ги изкарала все още навън още са си до прозореца на тавана - сутрин отварям вратата на терасата вечер я затварям. Страх ме е, че тука  в Русе ...... Фейчето ви е  обяснила  какво става тука  Mr. Green Иначе  и в градината нищо не свърших. Скъпия ряза дръвчетата и две големи кайсии има  изряза ги  много , едни огромни клони - целия двор в клони и два дни после ряза тия клони, даже има още. По тая причина де  не можах и магданоза да сложа и едни други  цветя  мислех ама... карай когато се очисти и  офрези, тогава ще, лято дълго все ще никне  hahaha

На всички  мацки  лек ден  Hug Hug Hug

Докато се натутам с моите дълги обяснения и Зичето ме спреварила  Wink  Зичонкааа  Hug Hug Hug

# 95
# 96
Добро утроооооооооо  Hug Hug Hug Hug Аз сега ставам  Laughing Laughing Laughing Сега ще закусвам, кафенце ще пия и излизам. Тук грее слънчице, така хубаво ми е осветило стаята, че ми е супер гот  Peace
Хубав ден!

# 97
  • Пловдив
Добър ви ден Hug
Монче,Бистре Hug Hug
Аз пооправих в къщи , мусака сготвих ,карах колело  Mr. Green абе готова съм днес със задължителният списък. Mr. Green

Другите къде сте  Hug   Hug

Имам предложение да си направим група в ФБ  Peace то и без туй там кисним всички повечето време Wink
Хайде изчезвам да си надробя една салатка да хапна че нали съм на диета и цигари отказвам тези дни ,  Sunglasses много работи на веднъж Mr. Green да видим до къде ще я изкарам  Joy Joy Joy hahaha

# 98
Добър ви ден!
Само да ви кажа че съм на линия , ама по после ще пиша , че ме е налегнал бач, нали вчера не бях на работа.... та тъй
зичка - нИ съм съгласна с фейсгрупата... моля.... трудно ми е да следя отговорите там... не се орие.нтирам, а ако почнем да пишем на две места... тук ще го зарежем.  Tired

Ох, после ще дописвам

# 99

зичка - нИ съм съгласна с фейсгрупата... моля.... трудно ми е да следя отговорите там... не се орие.нтирам, а ако почнем да пишем на две места... тук ще го зарежем.  Tired

И аз съм на същото мнение.....Аз също си дезактивирах акаунта там.....Поради същата причина...Нямам време за две неща.....

# 100
  • Пловдив

Скрит текст:

Скрит текст:
И аз съм на същото мнение.....Аз също си дезактивирах акаунта там.....Поради същата причина...Нямам време за две неща.....

ОК момичета няма да правим  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Добро утро момичета   bouquet

Вчера имах ден за моткане, така се случи. Имах гости отдалеч, та се отдадохме на релакс и да се видим. Днес ще наваксвам, че е краят на месеца  Mr. Green 

Много хора се губят тук  newsm78  Дано да е заради хубаво време  Peace

Пийвам набързо по едно кафе и запрятам ръкави, че няма време. Който желае моля да се приъедини за кафето  kaffeetrmker_2 Coffee  food010  Малко набързо сервирано, ноо наистина бързам  Embarassed

Спорен и усмихнат ден ви желая момичета   
Heart Eyes Hug Hug

# 102
Привееет!Вчера не успях да пиша,че имах много ангажименти.После от децата не се вредих и само успях да ви прочета.Днес също много бързам,но без вас не мога.  Hug Анкасче,благодаря за кафето,аз вече съм на второто и да се надявам последното за днес,че с мойто кръвно  Rolling Eyes
Лек и успешен ден желая!

# 103
Здравейте,здравейте
Позачезнах,ама ме налегнаха ангажименти,та нямах време никакво
Сега седнах за малко и заминавам на работа
Гадно ми е като нямам време за писане,но от задачи има дни и компа не се пуска
Много се радвам на хубавото временце,че зимата си отиде
Не мога да свикна с новото време и все ми се спи
Радвам се ,че и вие сте добре
Пожелавам ви един ден изпълнен с много положителни емоции
Аз отивам да се приготвям за бачкане-тия деца ми изпиват силите

# 104
Ееееее, ама стига дееее  Sad 
Къде сте  бе момичета  Thinking

Бързо да се явите тука на отчет  Heart Eyes Hug newsm17 newsm17 newsm17

Аз приключвам месец и затова така, то че понякога човек и не му се пише и това е ясно, ама много зачезахне това не е било до сега, айдееее ще викна Зичето и ще вземем точилките   341uu smile3534 smile3534 smile3534

Люска, как е сестричката ти ?

Теди ти как си? Почна работа ама .... пази се ейййй  Hug Hug

Много усмивки на всички ви желая и ви чакам да знаете  Hug Hug   love001  love001  love001 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт