Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 036
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Довършвам си мисълта от предния пост и отлитам да правя нещо друго / дано се успокоя /
Някой да си спомня дали в 65 серия въобще дойде реч и мисъл за делото на Керим, което беше за 05.03. - или по презумпция само се разреши след показанията на Хаджер ?
Много въпроси някак висят във пространството - например какво стана с изпитите на Фатмагюл - когато Керим беше ранен и в болницата тя се яви, но не го взе - кога ще е поправката - ама тя пък в последните седмици /серии / да е взела учебник или тетрадка
Така ще бъде и с ушиването на булчинската рокля май - от проблем на проблем - ето ти месец юни / тъкмо ще дойде хубавото време за "градинска" сватба /
А и още нещо се сетих - за думите на Мустафа в телефонния разговор с Керим. Ясно е защо той ги каза, само не ми е ясно защо тя сподели нещо толкова лично с Мустафа ? Вярно е, това е истината - но мисълта ми е все в тези думи и как бяха разтълкувани. Страхът и да не бъде повторен кошмара от онази нощ беше огромен - но дали това признание  щеше да спре Мустафа - по скоро имаше отлагане / затова беше и телефонното му обаждане - гавра към чувствата на Керим /.

# 421
Здравейте!
Аз пак ще ви върна малко назад, ама докато ви догоня и то минало и заминало.
На мен също ми направи впечатление, хладното отношение между Берен И Енгин. Дори питах преди време дали сте чули нещо за техните хладни отношения ?
От една страна, казват че Енгин е нервен тип. На такъв си и прилича, не е особено весел човек, някак залага повече на сериозния тон,това съчетано и с притеснителност води до една доста голяма дистанция към хората около него.
............................ Според мен, той е този който поставя дистанцията. Мисля си, че е консервативен мъж, не харесва хора като Берен и Есра/примерно/.Спомняте си,какви купонджийско пиянски снимки имаше из нета.
Това, разбира се са само мои лични догадки.
Вярно е, че играят изключително добре. Това ми е достатъчно.
Но тази завеса, която Енгин  спуска пред себе си по-скоро увеличава интересът към него, отколкото обратното.

..................
п.п.dani_ka, за интервюто отново огромно благодаря! Hug  bouquet

много типично поведение - относно рожденната дата на Енгин, за съжаление нямам час, но той има съвпад на Слънце, Сатурн и Плутон. Нормално е да е дистанциран. Щеше да е интересено да се види и домификацията, асцендента и пр. положение на планетите, но няма час  #2gunfire
а на мен ми е любопитно.....

пък и с Луна в Овен си е избухлив, но би трябвало да се контролира заради съвпада на Сатурн и Слънце
Редактирам за последно  Simple Smile има и съвпад на Венера с Уран - това предполага бързо, внезапно влюбване, но също такова и разлюбване... вярно, че са в различни знаци, но все пак си е съвпад.

# 422
Марта, на мен не ми направи впечатление Керим да се върза много на тези приказки. Дори напротив - знаеше, че не е истина и дори не им обърна внимание.

# 423
Здравейте момичета, някои може да ме критикуват, че "не чета", но исках да попитам на сватбата на Вурал, която според това което четох се е състояла края на февруари не ви ли се струват малко прекалено леко облечени гостите, или просто мястото на събитието не е в Турция.
http://vbox7.com/play:9ef81f17b3

Извинявайте ако вече е обсъждано, но това гледах преди малко и реших да споделя

Започнах и Облака да гледам, но там нещата ми се виждат прекалено далечни като манталитет и традиции / тия сватби между братовчеди  Shocked Shocked Shocked, бракове с по няколко жени... /.
Просто може би аз не мога да ги приема за нормални.

А иначе искам да благодаря на всички, които по един или друг начин /било с преводи, било с колажи или клипове/ допринасят за доброто настроение в темата   bouquet  bouquet  bouquet

Лек ден на всички, ще ви следя от балкона

# 424
petroliana ,сватбата на Бугра бе миналата година през лятото  Peace

Хриси,как ли е изглеждал Мустафа само по пяла вратовръзка  Thinking,вица е страхотен  newsm10

# 425
  • Разград
Здравейте момичета, някои може да ме критикуват, че "не чета", но исках да попитам на сватбата на Вурал, която според това което четох се е състояла края на февруари не ви ли се струват малко прекалено леко облечени гостите, или просто мястото на събитието не е в Турция.
http://vbox7.com/play:9ef81f17b3

Свадбата е на 22 юли 2011, а не февруари.

# 426
  • Разград

Has ödül töreninden resimler gelmeye devam ediyor ayaklı gazete editörü OKTAY İNCİ'ye teşekkürler..

# 427

Мерси! Знам си аз, че трябва да гледам сутрешния блок на канал D, к'во са мотам с нашите?

Момичета, нашето момче си е интровертно, така малко драматичен, но навътре  Grinning! В едно интервю, мисля с гръцка журналистка, по повод сериала Брак с чужденец, той казва, че няма стереотип за жена, може да е всякаква като външност и характер. Просто е на принципа да усети привличането и химията, другото няма значение!  Grinning Колко хубаво! Така и моите шансове се увеличават /аз не съм първа хубавица все пак, но имам други достойнства  Mr. Green/

# 428
Хаха леле колко съм зле, тогава все още не се интересувах от сериала, и сега ме подведе датата на тази статия http://www.tvtv.bg/news/view/id/4900

Ама и тия нашите сайтове са много актуални хихихи  Shocked Shocked Shocked

Извинявайте момичета  bouquet

# 429
От руския форум:

Някои  сайтове и вестници са публикували интервю на режисьорката Сарал. До финала остават около 15 епизода. Съдът е на 14 юни, решението ще е в последния епизод.  След това ще се покаже живота на Фатмагюл и Керим след делото. Керим няма да влезе в затвора. Престъпниците ще получат справедлива присъда. Финалът ще бъде силен и неочакван. Екипът работел за това краят да е добър и щастлив.
Сватба щяло да има след три епизода. Т.е. няма да бъде на финала.

Приемете го като слух.  Peace

# 430
  • В Града на липите
Марта, не ми се вярва Керим да влезе във филми заради онзи разговор. Все пак я намери вързана, тя насочи пистолет към Мустафа, освен това той я пита: Нарани ли те? Защо да го лъже, а и в този момент как би могла.
Ще се отнася до това"Защо тя сподели нещо толкова лично с Мустафа?", мисля, че беше просто импулсивен отговор, не ми стори споделяне. В момента в който го изрече, по-скоро ми прозвуча, като "Той не е такъв, не би ми причинил, нищо за което още не съм готова, за разлика от теб".
Но всеки го е разбрал различно явно.
Що се отнася до делото за убийството на Вурал, не мисля, че ще мине без съда. Все пак засега само събираха доказателства. Показанията са си показания, мисля че трябва да се представят и в съда. Щом е обявена дата, значи трябва да има и процес.
Да не се изказвам неподготвена, че не ми е ясно тяхното законодателство.

Круела, дано да е вярно. Направо ми оправи настроението.  Преди време се надявах сватбата да е на рождения ден на Керим, дано съм познала. И без това никога не го е празнувал, това ще му коменсира всичките пропуснати пъти.

# 431
От руския форум:

newsm61 smile3516 smile3515 smile3515 smile3515 smile3514

Скрит текст:
Кой ми открадна статията,това щях да го публикувам на 1 април  Outta Joint

Крюела звучи много добре този слух и логичен

# 432
  • Стара Загора
А аз се сещам за още нещо неразрешено-делото на Рахми.Спомняте ли си,когато се прибра от ареста и Мукадес попита Йомер свободен ли е вече,а той и каза,че ще има дело и след това ще бъде съден.Макар че Ердоан оттегли о бвиненето няма ли да има дело newsm78?
  Cruela  Hug  bouquetблагодаря  за слуховете-а дано са верни!!!

# 433
Круела златна ти ръка както казват комшиите.Най-после нещо свежо от 3 серии насам.Значи сватба към 70 епизод-идеално  Joy Тези  слухове  ми  харесват и ще ги приема заверни #Crazy

# 434
От руския форум:

Някои  сайтове и вестници са публикували интервю на режисьорката Сарал. До финала остават около 15 епизода. Съдът е на 14 юни, решението ще е в последния епизод.  След това ще се покаже живота на Фатмагюл и Керим след делото. Керим няма да влезе в затвора. Престъпниците ще получат справедлива присъда. Финалът ще бъде силен и неочакван. Екипът работел за това краят да е добър и щастлив.
Сватба щяло да има след три епизода. Т.е. няма да бъде на финала.

КРЮЕЛКА    love001  love001  love001 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт