Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 043
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Разград
На Бура/Вурал жена му и тя ли е артистка?
Скрит текст:

Burcu Kara Gülsoy

# 406
Ужас Sick ,горките бели мечки,жалко и за нас,белите /и не само/ жени Cry Cry Cry

# 407
Мерси, не съм го гледала,. Чудно ми един ден нашето момче за коя ли ще се ожени? Обикновено хубавите ябълки прасетата ги ядат, ама знае ли се. Навремето гледах "Любов назаем" и бяхме луднали по Еркан Петекая , жена му беше такъв орунгел, чудехме се откъде я е намерил...та ние тук видяхме пак много целувки, в онзи филм само по врата и бузите се целуваха

# 408
  • В Града на липите

Мисля си, че сценаристките са решили да ни изкарат през носа и търпението еп.62

# 409
...та ние тук видяхме пак много целувки, в онзи филм само по врата и бузите се целуваха

#Crazy Само аз ли не съм ги видяла тези много целувки?  Thinking newsm78 Rolling Eyes

# 410
  • София
Добро утро!

Хайде и аз да взема отношение по въпроса за стайлинга. Laughing На Енгин може да му стои перфектно само сако, шито по поръчка... Mr. Green поради простата причина, че има нестандартно телосложение. Той е доста висок, торсът му е издължен  заради ръста и копчето на сакото идва малко по-високо, отколкото би трябвало, оттам и впечатлението, че му теснее.  Laughing На запетайка като Каан Ташанер естествено, че по друг начин начин ще стоят сака. Както знаем дрехи се шият по стандартна номерация, а напоследък и по "китайска". hahaha

Не съм съгласна с мнението, че Берен не е достатъчно добра в този сериал. За мен е уникална тук, толкова добре пресъздаде образа на Фатмагюл, цялата гама от чувства и преживявания. Енгин също е великолепен и аз просто не мога да си представя други артисти в тези техни роли.

... Миме, това е постта, който чаках от сутринта, за да го цитирам ...... предполагам и други след мен.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 12:41 от rivva

# 411
Цитат
  Само аз ли не съм ги видяла тези много целувки? 
според мен, една целувка и половина, не е много!

# 412
http://tvarsivi.com/player.php?y=11&z=2012-03-14+08%3A46%3A00 малко видео от вчерашните награди

# 413
  • В Града на липите
Един виц, специален поздрав за Злати:

Скрит текст:
Срещат се Енгин Акюрек и Фърат Челик. Фърат е нещо угрижен, Енгин го пита:
- Какво ти има бе, аркадаш-маркадаш?
- Абе, голямо излагане онзи ден. Ходих на един прием и на поканата пишеше "вход само с бели вратовръзки".
- Е, ти нали имаш бяла вратовръзка?
- Имам, ама другите бяха и с дрехи...

п.п. Злати, м/у другото обичаш ли моцарела, да ти гарнирам другия път доматите  Laughing

Вале, пропускаш онези три целувки по дланите.

# 414
Апропо, като им гледам трейлъра и снимките май и в 66 епизод няма да има целувка.  Sad

# 415
  • София
Здравейте!
Аз пак ще ви върна малко назад, ама докато ви догоня и то минало и заминало.
На мен също ми направи впечатление, хладното отношение между Берен И Енгин. Дори питах преди време дали сте чули нещо за техните хладни отношения ?
От една страна, казват че Енгин е нервен тип. На такъв си и прилича, не е особено весел човек, някак залага повече на сериозния тон,това съчетано и с притеснителност води до една доста голяма дистанция към хората около него.
От друга страна, някакво шесто чувство ли що ли  ми подсказва, че Берен не е имала нищо против  Енгин, възможно е дори да е била завладяна от чара му.Според мен, той е този който поставя дистанцията. Мисля си, че е консервативен мъж, не харесва хора като Берен и Есра/примерно/.Спомняте си,какви купонджийско пиянски снимки имаше из нета.
Това, разбира се са само мои лични догадки.
Вярно е, че играят изключително добре. Това ми е достатъчно.
Но тази завеса, която Енгин  спуска пред себе си по-скоро увеличава интересът към него, отколкото обратното.

Отностно костюмът /и аз да кажа, нали Embarassed/, не знам модерен ли е или не, но това че му е леко тесен на мен ми създава усещането за още по-едър мъж и ми е мноого секси Crazy.

п.п.dani_ka, за интервюто отново огромно благодаря! Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 12:39 от Л_Д

# 416
  • Пловдив
Вени, онзи от спойлера го искам от костюма нагоре  Wink Joy Joy Зори, Кенан си е  newsm74,  просто най- готиният.
Скрит текст:
Току що разбрах, че ще е гост актьор в Безмълвните  Peace

Ама какво толкова сте се затормозили за размера бе. Питайте докторите да ви кажат- 3см си е необходимо  Wink, другото е женска лакомия  Mr. Green Виж ,за мечките си е проблем    Rolling Eyes

Вале, не се коси, след този сериал вкупом ще цопнем в друг  Wink Hug

Хриси  Hug, ами щото има какво да покаже Фърат, затова е по вратовръзка  smile3534

Всичко обичам и си ми и личи  Joy Joy

# 417
Цитат
Вале, пропускаш онези три целувки по дланите.
Да, пропускам по дланите и по бузките, и ако продължава така, ще загубя търпение, сама ще му се хвърля на врата! (хем аз съм от срамежливите) Embarassed

# 418
  • Разград
Engin Akyürek - I'm sexy and I know it

# 419
Привет, момичета, а и момчета!   bouquet

Сега ви попрочетох назад и разбрах за събитието с наградите.
В една от задните страници от събитието има Берен Саат седнала с новото й гадже - певец.
Заглавието на статийката е "Берен Саат пияна от любов". Laughing
В статията пишат, че Берен била много весела и доволна на мероприятието.
Питали я "Ще има ли сватба?", но тя само отговорила "Засега сме много добре."

Понеже се питате защо не са заедно на снимките с Енгин си мисля, че на
събитието първо Берен е с придружител и второ - струва ми се, че в живота
двамата са много различни по характер. Берен изглежда доста по-отракана,
че и влюбчива. Laughing Почти на всеки 3-4 месеца е с ново гадже или с Мукадеска
в някой бар, в смисъл е по-отворена и по живота.
Енгин явно е по-затворен и освен в някое кафене с прители, други снимки май
не сме виждали.
В сериала си изпълняват ролите супер, но честно казано кой знае каква
химия не усещам да има между двамата в романтичните сцени, доколкото има
такива. Rolling Eyes Знаете за какво говоря, гледали сме филми и сериали, при които
привличането между актьорите просто витае из въздуха Heart Eyes, но тук такова
нещо аз лично не усещам. Rolling Eyes
Затова така и не паднах този път във филм и Слава богу. Laughing
Наслаждавам си се историята в сериала и не храня надежди за връзка между
сладурите, но естествено нямам нищо против да бъда сюрпризирана с такава. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт