Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 125
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
И в моята Cry.Круела ще вземе да познае,че е сън пак !!!

# 106
nin4eto, благодаря, попих всички букви от текста! Особено "Адонис е нищо в сравнение с ЕА. Микеланджело може би е щял да ридае и да поиска да ремонтира своя „Davi”, ако беше някога срешнал ЕА. Изглежда, че всяка една желана черта, талант, добродетел, на него са му дадени доста в повече."

" Споменахме ли колко невероятно красив и секси ЕА се явява в истинския живот. Стотици пъти по- привлекателен и по-секси, отколкото на екрана...там някъде наистина има идеален и перфектен мъж и този мъж е Енгин Акюрек."

# 107
 *nin4eto*  това е страхотно благодаря....Момичета не мислители че е време и ние да посетим Енгин и да му занесем една българска мусака.
Скрит текст:

# 108
Вени,тя пък мусаката е баш българско ястие  Mr. Green

# 109
  • София

Днес са връчили  награда на университета "Кадир Хас" на Берен за най-добра актриса за 2011г

... в пресата пишат, че се прибрала от сватбата на Cem Yılmaz в 5ч. сутринта и в 11ч била на церемонията по награждаването.

... дай Боже всекиму да изглежда така след малко сън и  много часове професионални ангажименти.

# 110
Хриси  доколкото си спомням някой беше постнал нещо с превод от Google та там се споменаваше за по романтични моменти.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 15:14 от Veni_Koleva

# 111
  • В Града на липите
Вени, както спомена Круела, може да са свободни съчинения. Не са потвърдени. Засега.

# 112
mariana51, чудесен клип, поздравления и благодаря!  Hug

# 113
nin4eto - благодаря за статията!

Видяхте ли сега?  Mr. Green Не само ние сме "ходили" до Истанбул! Вместо да се поуспокоя, че има и други омагьосани с олигофренско Енгински физиономии се притесних, тези мацки по-зле и от мен! Сега и с тях трябва да го деля  Mr. Green! Еееех, терзая си се аз, ама какво да се прави...
Чакам цяр някакъв, отнякъде!

# 114
rivva за инфото за Берен! Че то ще рече човек там само Енгин е бил и само него са го награждавали.

# 115
  • София

Ак си мислят да минат само с тази прегръдка......то забравете за любовни сцени и романтика....уф,няма да се ядосвам Thinking

А за мусаката:тя е по принцип традиционно балканско ястие-има гръцка мусака/с патладжани/,тя е най-разпространена по света,има турска мусака  и българска мусака-но нашата си е най-хубава,та ние такава ще направим на Енги Peace Peace Peace

# 116
# 117
nin4eto - благодаря за статията!

Видяхте ли сега?  Mr. Green Не само ние сме "ходили" до Истанбул! Вместо да се поуспокоя, че има и други омагьосани с олигофренско Енгински физиономии се притесних, тези мацки по-зле и от мен! Сега и с тях трябва да го деля  Mr. Green! Еееех, терзая си се аз, ама какво да се прави...
Чакам цяр някакъв, отнякъде!

Няма цяр-откога ви разправям,ама не чувате Joy

# 118
  • Пловдив
Марианче, клипчето е  newsm10, хич не е нужно да искам твоята топ 5 класация  Joy Hug

Хриси, че тя цалуФката не беше ли в твоят трейлър  Wink Все се каня да питам тази сладурана на снимката на аватара ти  коя е  newsm78 За мен това си ти, ама  newsm78

Ривка, одеве пропуснах да кажа- cooook ozledim, canim  Hug Hug

# 119
  • София
Публикувана е много отдавна,но аз да я припомня/като се заговорихме в предната тема за роднините им/

Тук Берен е с майка си и баба си,майка й е нейн мениджър,била много упорита и властна майка...... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт