Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 052
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
mal4eva1984-Честит имен ден и от мен!!!

# 361
Ами да си призная ако не слушам по цял ден музика в магазина и не шия гоблени-скоро ще ходя към един хотел в Морската градина в Бургас с много решетки по прозорците(демек лудницата) или в  най-добрия случай ще си пусна интернет в магазина! Затова си мисля,че все още бивам!
А за пожеланията-Благодаря от сърце! Да ви се връща Тройно!!!

# 362
  • Пловдив
mal4eva1984, честит празник и да си изкараш прекрасно денят.

# 363
mal4eva1984 , Честит Имен Ден!   bouquet
Да си го прекараш страхотно! И по възможност извън net-а.  Wink

# 364
Ами да си призная ако не слушам по цял ден музика в магазина и не шия гоблени-скоро ще ходя към един хотел в Морската градина в Бургас с много решетки по прозорците(демек лудницата) или в  най-добрия случай ще си пусна интернет в магазина! Затова си мисля,че все още бивам!
А за пожеланията-Благодаря от сърце! Да ви се връща Тройно!!!

Ауууу, градска .....  Hug    love001
Скрит текст:
днес имаме среща градските от форума в 14.00 часа Ще ли можеш да присъстваш и ти!  PraynigТака поне няма самосиндикално да пристъпиш към заведението за което спомена! Peace

# 365
Добър ден на всички и аз реших да се запиша в темата с едно музикално въпросче .Дали може някой да ми помогне да разбера как се казва тази песен и кой я изпълнява ?  http://www.vbox7.com/play:d261392373  
А ако и този филм свърши със смърт на Керим или Фатмагюл - това ще е последния турски филм който ще гледам.
Скоро гледах финала на "Езел" и там главната героиня умира и в " До последен дъх "умира главната героиня и в "Менекше и Халил" умира Халил общо взето турските филми с тежък финал,поне с такова   впечатление съм останала.
Много се надявам с Керим и Фатмагюл да не е тъжен края........ newsm78

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 11:08 от Miki Viki

# 366
mal4eva1984, честит ти празник! Жива и здрава бъди и много щастлива! Hug

В последна сметка, момичета, няма никакво значение как му стои това пусто (тясно!) сако! Важното е, че човекът си е много сладък и секси! Че и талантлив!

# 367
  • В Града на липите

mal4eva1984, честит имен ден. Много здраве и късмет   bouquet
И дано денят ти е пълен с много положителни емоции.

п.п. Славенка, това в скрития текст, което ме разбуди сутринта, твое творение ли е? Не спираш да ме изумяваш  Hug Беше прекрасно.

# 368
  • Разград
http://tvarsivi.com/player.php?y=11&z=2012-03-14+08%3A46%3A00 - Видео от награждаването

# 369
• Здравейте, мили момичета! Привет на всички!   bouquet   bouquet   bouquet
• Късметлия съм, че попаднах на вашия форум и чрез него на един дъх изгледах всички епизоди на "Каква е вината на Фатмагюл". Запленен и омаян съм от сериaла! И аз като вас (само, че притаен на балкона) с нетърпение очаквам четвъртъците и вашите репортажи. Благодаря ви за хубавото настроение! Незаменими сте! Много сте готини!

smile3501

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 14:13 от •ahoy•

# 370
Добър ден на всички и аз реших да се запиша в темата с едно музикално въпросче .Дали може някой да ми помогне да разбера как се казва тази песен и кой я изпълнява ?   http://www.vbox7.com/play:d261392373
А ако и този филм свърши със смърт на Керим или Фатмагюл - това ще е последния турски филм който ще гледам.
Скоро гледах финала на "Езел" и там главната героиня умира и в " До последен дъх "умира главната героиня и в "Менекше и Халил" умира Халил общо взето турските филми с тежък финал,поне с такова   впечатление съм останала.
Много се надявам с Керим и Фатмагюл да не е тъжен края........ newsm78
Току що видях кой изпълнява песента   и  
Поздравявам
всички фенове на този страхотен филм с тази хубава песен с пожелания за хубав и усмихнат слънчев ден и също така Честит имен ден на всички именници!!!!!!

# 371
Здравейте и от мен...

Аз не съм от ветераните, но скоро четох старите теми и веднага се сетих къде е   bouquet

ето го преведен  Heart Eyes      http://www.youtube.com/watch?v=XHJAwz-gvv4

newsm51
Тeşekkür newsm51 newsm51 newsm51

# 372
•ahoy• , ахой! Пишеш в мъжки род. Мъж ли си? Ако да, пиши! Ще бъде интересно!  newsm10

За Берен и Енгин да се върна. Спомням си, че на благотворителната вечер за Ван седяха един до друг, но дори не се погледнаха. Не знам какви са им отношенията и честно не ме интересува. Само ще кажа ЕВАЛЛА за най-красивата и нежна любов която поднасят чрез екрана за нас.  smile3501

# 373
  • На изток от рая...

mal4eva1984, честит имен ден! С пожелание за здраве, късмет и слънчеви дни!!!

# 374
  • Пловдив
Мараба кукли  Hug Марианче, мерси за доматките, много ги тача  Wink Joy Но и реколтата на  цял декар да ми пратите, па тая- костюма му е малък  Peace И хич не съм съгласна, че е защото е висок, несъразмерен и др. Ами погледнете на Мустафа Б. как му стои костюма  Wink, па и той височък ми се  види  Joy Joy Joy Да не говоря Кенан Им. как изглежда в костюм,направо се като го видя  Heart Eyes Енгин просто ще го пукне костюма, защо да отричаме очевидното  Rolling Eyes Вероятно скоро не го е слагал този костюм и не е очаквал, че толкова му се е спрал  hahaha (в никакъв случай не е надебелял  newsm48 )

zlatinaq, не ми се хвърляй на врата! Не съм минала в твоя отбор. Ако ще си говорим за стайлинги - висящото дъно на гащите на Мустафа ми изпреварват тесния костюм на Енгин.

Оф, нищо не разбираш бе, то това е по сценарий

mal4eva1984 да ти е живо и здраво името и най- вече ти  Hug

•ahoy•

Сакън, недей да стоиш на балкона  Praynig От кога чакаме някое момченце да се престраши  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт