Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 030
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Оф, нищо не разбираш бе, то това е по сценарий

Ахаааа! Значи в сценария пишело: Мустафа подсмърча под прозореца на Фатмагюл. Преден план - сълзи се стичат по лицето. Заден план - дъното на гащите виси нещастно.  Thinking

# 376
Ето и още една весела песничка за феновете на Керим http://www.dailymotion.com/video/xk25pp_engin-akyurek-tuttu-fyrl … ty-kalbimi_music#

# 377
Здравейте  wavey Two Hearts Kissing Heart

Костюма на Енгин е тамам ,тамам Heart Eyes и не само....толкова сексапил излъчва ooooh!  bowuu Embarassed Two Hearts

А колкото до това,че не били заедно на наградите  Thinking и на мен ми се иска една официална снимка да си направят с наградите- за протокола- все пак учавстват в общ проект...но има нещо явно- и то не във взаимоотношенията им само newsm78  защо екипа на един от най- рейтинговите сериали от две години не е поканен в шоуто на Беяз Naughty кой ли не мина оттам ,само нашите - не са участвали още Thinking  защо няма интервюта с Енгин и Берен дори и по отделно- не става въпрос да ги гонят папараците и да ги питат французина гадже ли е или с кого се целува Енгин под чадъра- става въпрос за професионални интервюта за сериозни медии,да ни разкажат за работата във филма,за своя поглед върху ролята ,която изграждат...недоумявам от това информационно затъмнение....аз лично много искам да ги гледам в шоуто на Беяз...но  newsm78 и за това си мисля,че не всичко опира до отношения между двамата Praynig

mal4eva1984   Hug Да си жива и здрава и много щастлива!

Скрит текст:

# 378
mal4eva1984 Честити празник желая ти много здраве,щастие и късмет.

# 379
Lilims ,а дали нещо не им изнася на съседите заради каузата на самия сериал newsm78,все пак се вадят донякъде кирливите ризи на определена прослойка в тур общество /то не че само там е така/

# 380
Може и да е политика на екипът на филма,защото освен откраднати снимки на части от екипа как пият кафе на групички в паузите  обща снимка няма.Направи ми впечатление че на сватбата на актьра ,който играе Вурал ,нашият човек не го видях.Беше Берен, Ердоан / не мога да му запомня името/,но Енгин йок Не ми се вярва с нито един актьор от екипа да си няма приказка или да е в недобри отношения.Може би просто това е негова тктика ,да намали интереса към себе си/неуспешна според мен/

# 381
  • Пловдив

http://magazin.milliyet.com.tr/beren-saat-ten-sasirtan-goruntu/m … 15096/default.htm

И двамата са ни сладури. Представете си какви марки са им тоалетите, а ние се правим на критикарки. А за снимки и интервюта - сигурно са имали покани - но някой друг решава вместо тях. Дано като свърши сериалът поне видим такива. Имат тази практика - по време на снимане, се въздържат. Двамата имат общи снимки зад кадър - доста са. Трябва време да ги потърся.

# 382
  • Пловдив

Ахаааа! Значи в сценария пишело: Мустафа подсмърча под прозореца на Фатмагюл. Преден план - сълзи се стичат по лицето. Заден план - дъното на гащите виси нещастно.  Thinking

Ама разбира се, нещастието трябва да личи от всякъде  Laughing Освен че подсмърча и автентично си бърше нослето с опакото на ръката  hahaha Туй си пропуснала

Хриси, много си мълчалива днес  newsm78 Да не препи снощи  Wink

# 383
Lilims ,а дали нещо не им изнася на съседите заради каузата на самия сериал newsm78,все пак се вадят донякъде кирливите ризи на определена прослойка в тур общество /то не че само там е така/

Славенко,улучи право в десятката!Знаеш ли колко му стана гадно на моя колега като го разпитвах дали вече изнасилвачите са излезли от затвора Mr. Green Изключително болна тема ooooh! И присъдите-по 5 години-вече били освободени ooooh! А момичето отдавна изгни Cry

# 384
Хайде сега хванах и Берен в издънка! И то аз, дето съм и луда фенка.
На фотото на краката и се вижда целулит.  Thinking И тя била човек!?  Wink
Стига сме се вторачвали, че ще си скапем хубавото впечатление.  Peace
Отивам в ъгъла!  newsm43

# 385
Мараба кукли  Hug Марианче, мерси за доматките, много ги тача  Wink Joy Но и реколтата на  цял декар да ми пратите, па тая- костюма му е малък  Peace И хич не съм съгласна, че е защото е висок, несъразмерен и др. Ами погледнете на Мустафа Б. как му стои костюма  Wink, па и той височък ми се  види  Joy Joy Joy Да не говоря Кенан Им. как изглежда в костюм,направо се като го видя  Heart Eyes Енгин просто ще го пукне костюма, защо да отричаме очевидното  Rolling Eyes Вероятно скоро не го е слагал този костюм и не е очаквал, че толкова му се е спрал  hahaha (в никакъв случай не е надебелял  newsm48 )

zlatinaq, не ми се хвърляй на врата! Не съм минала в твоя отбор. Ако ще си говорим за стайлинги - висящото дъно на гащите на Мустафа ми изпреварват тесния костюм на Енгин.

zlatinaq на теб този костюм май повече ти харесва...
Скрит текст:

# 386
Крюела Златина за стърчането на Мустафата под джама на Фатма и висналите дънки...
Следната картина-Мустафата го раздава нещастен рапър и рапира следната песен /като серенада за лщбимата мома/

Аз съм Мустафа-а-а-а
С най умната кафа-фа-фа
И обичам Фатма—а-а-а
 За звучност /Смрък-смрък/
Тя бе моята любима-аха аха
Но едни тримааа-аха-аха
Изнасилиха тази персона-а-а
А мен ме пратиха на пилона-а-а
Гол до кръста мъж да го раздавам-аха-аха
И на ласките женски да се отдавам-м-м
Аз казвам не искам /смрък-смрък/
А те ми викат ще те натискам,аха-аха
Фатма,сега стоя под дъжда-а-а
И с цяло гърло рева-а-а-а-а
/смрък-смрък/
Защото разбрах какво е било да си сама-а-а
Като мен изнасилен в нощта-а-а-а
Смрък-смрък..........

# 387
Здравейте,
Някой знае ли къде има 65 и 66 епизод преведени. На финала съм, а не мога да ги намеря с бг превод.
 Моля помогнете Crazy

# 388
  • В Града на липите
Злате, ама как позна. Препих, ама малко. Те колежанските вечери така, събереш ли се с колежки и отиде се не видя. Само три пъти споменах Енгин, ама те нищо не разбират, и продължиха да ми наливат в чашата, белким млъкна.
Иначе, не ща да се възгордявам, не ми е в природата  Grinning, обаче дъното на гащите на Мустафа си е мое откритие  Joy
И що се отнася до костюмите на Енгин в Облака, защото аз там с друго не го видях облечен, в повечето случаи изглеждат размъкнати и с два номера по-големи. Обаче има една сцена, в хотела, когато отиде да притисне баща си, като научи от Ремзи какви ги е надробил Аслан бей, там направо му беше като излят. Още ми е пред очите.

dari_p, 65-ти още не е преведен. 66-ти го чакаме да излезе утре по канал Д в 21,00

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 11:56 от hrissi_sz

# 389
  • Стара Загора
 hahaha hahaha hahaha
Цитат
Защото разбрах какво е било да си сама-а-а
Като мен изнасилен в нощта-а-а-а
Смрък-смрък..........
Славена браво!!!

Общи условия

Активация на акаунт