Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 51 998
  • 744
  •   1
Отговори
# 480

Круелко , то изглежда целулит , но не вярвам...Тя е толкова отслабнала , че предполагам е от това да са се нагънали бедърцата... Ръцете и като на Анджелина - мускулче не им е останало- така е и по краката... В събота   като слизаше от лимузината за сватбата това се забелязаше ...

И слабите имат целулит.И според мен не е никакво набиране на бедрата загледай се хубаво в  снимките.Това си е чист целулит...
Скрит текст:

Уф, бе и на мен ми се вижда като целулит! Ама ние станахме бетер свекърви - сакото тясно, целулит, косми, дебели дупета...

Скрит текст:
Сега с риск да ме линчувате - на мен Берен Саат никога не ми се е виждала първа красавица...
Embarassed

# 481
[
Може още много да се пише за тях,но това са по-важните им черти........разбира се,важне е и асцендента,а също и географското положение и т.н

И асцендентът му е Везни.

# 482

Скрит текст:
Сега с риск да ме линчувате - на мен Берен Саат никога не ми се е виждала първа красавица...
Embarassed

Скрит текст:
И на мен Енгин не ми се вижда the best,но си имат чар и харизма двамата

# 483
[
Може още много да се пише за тях,но това са по-важните им черти........разбира се,важне е и асцендента,а също и географското положение и т.н

И асцендентът му е Везни.
Малиии, знаех си, че с този човек сме един за друг - И аз съм Везни и асцедента ми е Везни.

# 484
За смислената ни дискусия са виновни сценаристите! Понеже действието /мустафа, решат, мюнир и тийновете/ и бездействието /Фатмагюл и Керим, ако имаше любовна сцена като хората, щяхме да знаем на кой му е голямо дупето и кой има целулит  Mr. Green / на някои персонажи се развива твъъъърде бавно за нашите нетърпеливи сетива и ей на, на, с много свободно време , от чудене какво да коментираме взехме да им намираме ксури : дупе, целулит и т.н.  Laughing

# 485
Славенка - права си - всеки с вкусовете си Peace

# 486
Slawena , защо го скри това? То е най-важното! Така си е. Може да не са мис и мистър Свят но са си the best! (то като се замисли човек как избират и мис Свят  Thinking ) А бе по-хубаво от нашето няма!  Hug
Аз си ги обичам такива! Сладури!  Heart Eyes

# 487
Slawena , защо го скри това? То е най-важното! Така си е. Може да не са мис и мистър Свят но са си the best! (то като се замисли човек как избират и мис Свят  Thinking ) А бе по-хубаво от нашето няма!  Hug
Аз си ги обичам такива! Сладури!  Heart Eyes

ДИликатност Крюела,да не обидя някоя нежна душа Whistling

# 488
Малиии, знаех си, че с този човек сме един за друг - И аз съм Везни и асцедента ми е Везни.

В последно време отсъстваш и май не знаеш колко те изпревариха на опашката?!

# 489
Четох, че и за Мелтем не е имало кастинг, ролята била за Седа.
Колкото до Везни, били любовчии, под знака на Венера са. Изглежда, не важи за нашето момче.
Скрит текст:
Имам една ценна книжка на Тамара Глоба, там погледнах с кого си пасват Везните. Тя казва: със Скорпион интимната страна е бурна, страстна, дълбока; със Стрелец прекрасен съюз; с Водолей се допълват; с Риби фатален съюз - Везните обичат строгите форми, а Рибите се стремят към единство и разтваряне в партньора. Берен нали е зодия Риби, и те са под знака на Венера. Не знам тя как успява да играе невинната и наранена Фатмагюл, като не се спира, сменя ги мъжете без период на размисъл. На Риби им вървят Козирог, Рак

# 490

В последно време отсъстваш и май не знаеш колко те изпревариха на опашката?!

Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Припомням -
СписъкУ

1. Гери Добрева
2. ......
3. ..........
............[/center]

Човек да не реши да поприключва ей, веднага са решили, че съм се отказала от Керимджъм. Crazy Grinning ooooh!
:

# 491
  • В Града на липите

Гери, споко и аз приключвам, уж. Няма да изпаднеш от списъка, знам че си от върлите фенки  Grinning

# 492
Тук е пълно със счетоводителки.  Hug Още не ми е готова данъчната декларация.  Thinking

# 493
Хриска, души, как ме разбираш.  Hug

# 494
Тук е пълно със счетоводителки.  Hug Още не ми е готова данъчната декларация.  Thinking
Сканирай бележките за доходите и давай насам и без тва вече работя на конвейер.  Crazy Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт