Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 51 990
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Гери, нямаш голям шанс
Скрит текст:
В представителите на същия знак, Везните виждат не само своето отражение, но и партньор, и противник. Благополучен брак е възможен, само ако Везните са от различни типове
цитирам Тамара Глоба, не се сърди на мен, моля!

# 496
...
Тя казва: със Скорпион интимната страна е бурна, страстна, дълбока;

Е, аз съм скорпион, момичета внимайвайте, нищо , че съм от новите и аз претендирам за челно място в списъка  Laughing

# 497
е то и аз съм скорпион
и аз да се нареждам тогава Wink

# 498
Здравейте,момичета!Настигнах ви...... newsm39 Относно Характера на Енгин....аз си мисля следното,по-точно го свързвам със зодията му-везни.Имам голям опит с везните-баща ми везни/12 .10/,майка ми везни,бившето ми гадже-везни,мъжът ми везни,синът ми везни........копнах го това,но то си е абсолютно така:
-Везни са чувствителни, притежават чувство за хармония и красота, както и чувство за равновесие, но винаги се колебаят преди да вземат решение. Любезният и весел характер крие понякога техните безпокойства. Склонни са да бъдат: романтични, зависими, непостоянни, снизходителни, готови за сътрудничество, екстравагантни и понякога материални. Сред интересите на зодия Везни са: умение да бъдат добри партньори, стремеж към справедливост, мир, добра компания, красота и контакти.

-Характерно за Везните е, че дори телесните им размери и пропорции да са в нормата, те винаги изглеждат пухкавки. Много често представителите на тази зодия имат трапчинки на бузите и брадичката и чаровна усмивка. Косата им е чуплива, леко вълниста.

-Мъжът Везни обикновено е гладко избръснат. Той много държи да изглежда внушително. Говори тихо и има плавни движения. Облича се стилно, хармонично.

-Обичат: спокойствието, разбирателството, комплиментите, добрите маниери, музиката, танците, собствения си глас, собственото си отражение в огледалото, добрия вкус, украшенията, нежността, флирта, кокетството, сладостите, развлеченията, красноречието
Мразят: успеха на всяка цена, невъздържаността, бруталността, лошите маниери, непохватността, насилието, изгубеното положение.
-със самото си присъствие Везните успокояват обстановката. Те са най-добрите миротворци, лесно успяват да убедят и двете враждуващи страни колко са сбъркали,но не се натрапват и не обичат да са център на вниманието......

Може още много да се пише за тях,но това са по-важните им черти........разбира се,важне е и асцендента,а също и географското положение и т.н

Абсолютно вярно за колебливостта на везните... Но, като въздушна зодия са много добрички ...Имах пет годишна ученическа любов с момче родено на 13.10  - това и от опит го зная...

Но да продължа - гледах вчера по китайския хороскоп за Берен и Кенан .., няма да ги бъде дълго ...Той тигър , тя плъх - дават ги абсолютно несъвместими... Оффффф , вкарах се и аз във филми - не и отива този мъж , нищо , че е близнак като мен.., та той е по- нисък от нея , ушите му като на прилеп , а ноздрите му от едното ухо до другото... Това момиче не мисли ли , че ако си го вземе за съпруг дъщерите  приличат на бащите си...!? ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 499
Здравейте, момичета ! Да ви почерпя с едно следобедно кафе, че сутрешното го пропуснах:

mal4eva1984, да ти е живо и здраво името   bouquet

Cruela, благодаря за хубавото инфо  bouquet Слух, не слух -  аз го приемам като чиста монета,но  думите за силен и неочакван финал ме карат още сега да се замисля за запасяване с кърпички

А, стигнали сте и до зодиакалните знаци  Grinning Така като чета написаното от Валя с Енгин ще се допълваме чудесно  Embarassed
Скрит текст:
дано само  мъжът ми да не се зачете  тук  tiptoe

# 500
Тамара Глоба да си гледа рабтата, аз па не вярвам на хороскопи. Аз само да го фокосирам нашия младеж, такъв хороскоп ще му врътна, че ще ме преследва после бая време.  Twisted Evil Wink Laughing Laughing

# 501
О, Нелкинс, така ме успокои, тоя Кенан никак не ми харесва.  Whistling

# 502
за Риби и Близнаци (Берен и Кенан)
"Напрегната игра между два интелекта. Рядко им стига търпението за дълъг брак, т. к. Рибите не прощават непостоянството."
Обаче да се върнем на филма, Керим е Овен, а ФГ - Близнаци, нали така?
"Такъв брак прилича на ярък приключенски роман. Близнаците красиво и ловко ухажват Овена. Те започват да изпитват огромно влечение. И двамата са импулсивни, винаги готови за подвизи, пътувания, приключения. Дори женени и с деца, могат във всеки един момент да се отправят на край света. Близнаците имат нужда от силен партньор, а Овена, ако не е груб, е способен да удържа Близнаците. Те са и любовници, и приятели. С времето, в брака, и двамата си изработват оптимална стратегия и тактика на поведението, а домакинството и привързаността към децата правят този брак още по-устойчив."
Е, момичета, има надежда за нашите гълъбчета! Успокоих се!

# 503
  • Разград
♥Engin Akyürek•.♥.•Son Defa

# 504
Къде изчезна zlatinaq?  Thinking Ти да видиш колко съм добра?!  Hug На прощаване!  bye

Скрит текст:

# 505
за Риби и Близнаци (Берен и Кенан)
"Напрегната игра между два интелекта. Рядко им стига търпението за дълъг брак, т. к. Рибите не прощават непостоянството."
Обаче да се върнем на филма, Керим е Овен, а ФГ - Близнаци, нали така?
"Такъв брак прилича на ярък приключенски роман. Близнаците красиво и ловко ухажват Овена. Те започват да изпитват огромно влечение. И двамата са импулсивни, винаги готови за подвизи, пътувания, приключения. Дори женени и с деца, могат във всеки един момент да се отправят на край света. Близнаците имат нужда от силен партньор, а Овена, ако не е груб, е способен да удържа Близнаците. Те са и любовници, и приятели. С времето, в брака, и двамата си изработват оптимална стратегия и тактика на поведението, а домакинството и привързаността към децата правят този брак още по-устойчив."
Е, момичета, има надежда за нашите гълъбчета! Успокоих се!

Joy Joy Joy Joy Joy

Остава да зададем въпрос и за часа на раждане и веднага им правя хороскоп на сродните знаци - имам книгата на Линда Гудман...!? Joy Joy Joy Joy

Забелязах , че и Бихтер беше близнак , сега и Фатмагюл - какво са се вгледали в този знак...Аз съм близнак..!? newsm78 Joy Joy Joy

# 506
nelka123,нали знаеш че Близнаците са опасни,верни приятели и малко си падат по окултното

# 507
Четох, четох, уморих се, бе!

От всичко, което прочетох, най-много ми харесаха слуховете, които е постнала Крюела.
Крюелка,  Kissing Heart

Аман с тоя костюм! Когато му е таман, костюм му седи страхотно. Този от снимките очевидно не му е по мярка - голяма работа! На Берен й откриха целулит - голяма работа! Айде всички манекени да се пробват да играят като Енгин и Берен и да видим дали ще успеят да омаят толкова народ по цял свят.

Вале, на тебе ти се сърдя!  Crossing Arms Сега какво, на зодии ли ще се обиждаме?

Славенка и Хриси, днес музата на Бризчето на вашите рамене кацнала.  lovekiss

# 508
Понеже днес явно не съм в най-добра кондиция - си изгледах 62 серия за оправяне на настроението. Какво ми направи впечатление / сега доста се взирах - даже документирах /. На къна-вечерта -  всички бяха щастливи - едно семейство забравило всички тревоги за момента, отдало се на мига. Пееща Фатмагюл и естествено неотделящ се от нея поглед.
Скрит текст:

Другото което е - за първи път Мукадес осъзна, че по-важен от нея в семейството за Фатмагюл е татко Фахретин. Когато Фатмагюл поднасяше тортата, първото парче беше за Мерием и Кадир, тука Мукадес протегна ръка и сконфузено я прибра - второто парче торта беше поднесено на тати.
Скрит текст:

# 509
  • Пловдив
Къде изчезна zlatinaq?  Thinking Ти да видиш колко съм добра?!  Hug На прощаване!  bye

Скрит текст:

Липсвам ли ти  Embarassed  Wink Мееерси  Hug Мале, мале, на онези двете кикиморки ще им се изкривят вратовете  Joy Сигурно добре ще да изглежда отзад  newsm08

Куркума  wavey, де одиш джанъм   Hug Не ми е вкусно без теб  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт