Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 51 971
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Разград
AŞK - Fatmagül & Kerim

# 616
  • София
evelin, Joy Joy Joy
 А това е за пристрастените към Облака:

Tara41,много благодаря,напълни ми душата,аз си казах и по-рано,че Енгин май по-ми харесва в Облака,голям мъж,голямо нещо Peace

# 617
Вижте-някой е направил тема за Облака

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647393.0

# 618
  • Стара Загора
Добър вечер и от мен- най-после ви настигнах running .Голям купон сте си спретнали със зодии и професии.Гледам  в темата доста счетоводителки и учителки,аз ни към едната ни към другата група-дали има като мен някой newsm78.И аз да се представя за протокола- по професия съм си зооинженер,но си имам и педагогика завършена,в момента обаче безработна мама след майчинство,на две прекрасни щерки(на 2 и 8 год.).За зодиите -аз съм водолей,а милото е овен....
не че питате де ама аз да си кажа Embarassed и тъй като не съм мн.на ти със зодии ,ако може някой и мен да ме светне за нашето съчетание ще съм мноого благодарна.

# 619
Кати, аз само предавам каквото е писала Тамара Глоба: "Крайно рядък съюз. Козирога за Близнаци е тайна, която го привлича със своята загадъчност. Хладният и непристъпен Козирог изглежда интересна маска, и на Близнаци им е любопитно какво се крие зад нея. Но пък Близнаците на Козирог му приличат на дете: несериозни, повърхностни, наивни. Обикновено бракът м/у Козирог и Близнаци се проваля с трясък, а ако се държи, то е заради стремежа на Козирога да "поправи" Близнаците. Или, на нетипичността на тези знаци."
Това е четиво за развлечение, понякога ти подсказва някои истини, но само толкова. Книгата на Гудман също е интересна.

# 620
  • В Града на липите
Като споменахте Облака, и не мога да не споделя:
Току що гледах 11 епизод. Ама как свърши само. Направо имам буца в гърлото. Такъв четириъгълник не бях виждала. Харун и Нарин ги сгодяват. От едната страна Мустафа вързан с вериги за леглото, за да не ги спре. От другата Сердар, сърцето му кърви, не можа да стигне на време. И в средата Нарин, като някоя объркана птичка, опитваща се да излети на свобода без да знае, в какъв кафез попада.
Думите на Мустафа, когато я пусна още са ми в главата:
”И кой излъгахме сега? Да не би Бог? Да не би да не познава сърцето ми? Нарин е моя жена и на този и на онзи свят.”

# 621
Водолей - Овен
Любовна връзка и брак между тях може да се осъществи благополучно и ще бъде щастлива при условие, че силният Овен не се стреми да убие ярката индивидуалност и оригиналност на Водолея, който пък не бива да предизвиква ревност у Овена.

А ето и за другите зодии:
http://astro.velida.net/index.php?cmd=zodiacalunions

# 622
и аз съм от пристрастените, ама ако може докторчето, че тоя мустакатия нещо.... Wink добре, де, отстъпвам го на вас, нали съм си ларж Laughing

# 623
Благодаря Валентина. Има доста истина в това не знам как като сме толкова различни не се е сгромолясал още брака ни но при две деца къде да ходя Laughing За мене лично Козирозите мъже са доста праволин ако праволинейни и от там идва и скуката но това е друга тема ще съм благодарна ако някой ме светне къде в нета мога да прочета нещо по темата зодии

# 624
Овен - Водолей:" Активния по природа Овен винаги го привлича готовия за промени и авантюри Водолей, готов на всичко заради приятелите си. Бракът на Водолея, уважаващ личността, свободата и самостоятелността на партньора, и Овена, получаващ от Водолея безгранични простори за творчество и развитие, може да бъде идеален съюз."
Не знам от колко време сте заедно, но моят личен опит говори, че мъжете Овен никак не са лесни, дори когато са добри и обичат. Поставят жената на пиедестал, което не значи че я боготворят, а че очакват много от нея.  Hug

# 625
Ха видях че  Малчева вече е задоволила любопитството ми ама много съм разочарована значи - то излезе че само с водолей могат да се случат безоблачно нещата - сега почвам да се ровя кой е водолей Laughing Laughing Енгин не е - нали newsm78 - жалко Laughing

# 626
лелеее колко сте изписали не смогвам да ви прочета а и изпуснах края  така да се каже на сериала...

# 627
И аз тия дни съм в Облаците, благодаря много за снимките. Сърцето ми иска и оня мустакатия, и доктора също. Хриси, тази сцена, която описваш, и за мен е от най-драматичните и една от тези, които ме трогват и карат да простя греховете на Мустафа Булут. Обаче снощи гледах до средата еп. 29, красиви сцени, доктора каква елегантна стойка има, сякаш е проф. танцьор, и нежен...спирам.
Скрит текст:
Който е гледал края, нека сподели мнение, но Нарин и в леглото го галеше, сякаш е Атеш, а не любим мъж. Почвам да се чудя и на нея, и на ФГ, колкото и да са невинни,толкова ли нищо не им трепка, нали обичат!?

# 628
и аз съм от пристрастените, ама ако може докторчето, че тоя мустакатия нещо.... Wink добре, де, отстъпвам го на вас, нали съм си ларж Laughing
Тара, огромно "Благодаря"! Hug  bouquet Kissing Heart newsm51 Страшен чаровник е! Чак се учудвам - аз по принцип хич не си падам по светлички/бозави, де/ Simple Smile

# 629
Думите на Мустафа, когато я пусна още са ми в главата:
”И кой излъгахме сега? Да не би Бог? Да не би да не познава сърцето ми? Нарин е моя жена и на този и на онзи свят.”

Общи условия

Активация на акаунт