Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
    Ени! До утре, къз!  Ами момичетата могат само да съжаляват, че на са с нас и Илка, и Дими, и Танчето.Ама тя пак реди буквички и няма време за купони.

http://www.youtube.com/watch?v=UZtPUcg0Jvg&feature=related
   http://www.youtube.com/watch?v=FenKVtzRr0I&feature=related

# 586
  • Гърция
Руми лека и благодаря за салепа  bouquet Hug

Е вие изполягахте всички Hug Лека момичета беше ми много приятно - наистина си се получи женско парти между приятелки Hug
Сладки сънища на всички и от мен Hug

# 587
# 588
ова фотки много , но за днес стига да
 hahaha hahaha hahahaДа се посмеем дружно, че от утре пак ставам сериозна Mr. Green сега ме хващате с музата hahaha hahaha hahaha

bouquet  bouquet  bouquet ЗА поредната доза прекрасна музика. Тази песен на Дженифър ми е любима Heart Eyes

Руми нямаш ли още спец фотки newsm78, че Ени се затрудни с толкова малко материал hahaha hahaha

Байрактарова фотки много , но да оставим за друг път,че всички се поизморихме какво щв кажеш Joy Joy Joy  Хайде  Як шам лаш!

# 589
  • Велико Търново
Лека нощ.
Ако малката щерка не ме изгони от компа може и да осъмна тук като миналата събота.
Сега отивам да нагледам адвоката,че му трябва спешно приятелско рамо да изплаче болката от гадното си детство.

# 590
     Лека нощ и сладки сънища!

Последен музикален клип за всички преди сън.  До утре, ЛиН-ки!

http://www.youtube.com/watch?v=S_E2EHVxNAE

# 591

Голям и горещ купон беше и утре ще сме като Ясемин. Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Сервирам ви закуска в леглото. Joy Joy Joy

# 592
  Ха такааааа, Добро утро  Hug

Мислех си, че ще ви заваря в разгара на купона, а то...вие сте прекъснали на най-интересната част и вече сте по леглата и наоколо тишина... щях да пусна петльо, ама то и за него твърде рано още, пък е и почивен ден, ще ви оставя да поспинкате, но ще приготвя топло кафенце към закуската на Хриси. Хрис благодаря  Hug беше super
   Ще взема и Омерчо с мен, та да оставим Ясето и Савашко малко на спокойствие да се погушкат

Хей и умната като напускате яхтата сутринта, кой какво забравил, че после да не търсим Пепеляшка пак...

Скрит текст:

прясно изцедено сокче с много витаминчета за подобряване на тонуса

и аспиринче ако има някой "пострадал", но мисля че не е нужно

Лек и прекрасен уикенд момичета  Hug дано успея по някое време да ви преслушам

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 04:02 от usmivkata546

# 593
  • Гърция
Хриси, Усмивчице   bouquet  bouquet  bouquet

Нещо сънят ми избяга, та...

Скрит текст:
Реших да ви споделя идеите, които ми се въртят за юбилейната тема. Ще очаквам и идеи от вас, а каквото и да решите аз съм за, защото хубава тема в хубава компания е ясно, че резултата ще е положителен. Например аз подготвям една малка снимкова ретроспекция /с 3-4 ключови снимки от всеки епизод/ гарнирана с мини разказ за една голяма любов и една трудна, наглед невъзможна борба за щастие. Няколко неща са готови вече, но те са за другата тема Peace
Ето няколко идеи, които ми бръмчаха из главата, докато тези дни се замислих как по - специално да отбележим юбилея/няма да се разминем и с наздравицата/, който не е никак малък Hug

- може в един пост да се съберат всички клипове правени от момичета в темата за Лин/не че няма линкове на 1 стр./ , а това да се получи като една красива музикална кутия. Може и по клип в пост, но така има опасност да се повтаряме Peace

-  може да се съберат всички колажи или поне по голямата част на момичета от темата.

- може от всяка една тема да се извади по 1-2 цитата/сериозни анализи, стихове, инфо, забавни постове/. Разбира се с цитат и от различни потребители за да е по - пъстра. Задължително един цитат от БЗ от лайв превод Peace

- може в 1 пост да се благодари на всички участвали в преводите, защото без техния труд едва ли емоцията би била същата, а и до днес ние ползваме именно този труд, защото съм убедена, че всяка от нас преповтаря епизодите със субки, където емоцията е в пъти по - голяма от дублираните.

- може да се съберем една вечер и заедно да изгледаме 1 любим епизод и поне малко да усетим вълнението от онези специални лайв вечери.

Иска ми се наистина тази 100 тема да се получи различна, красива, празнична и някак си с нея да се окаже уважение към един сериал, който ни разказа приказката за една голяма и истинска любов,  устояла на много премеждия. Всеки, който е писал или пише в темата е допринесъл за това тя да е интересна и пъстра, защото всеки е оставил, частичка от времето си, от емоцията си тук. Hug

Някакви ето такива идейки ми идват  Laughing Но може да се направят съвсем други и различни неща HugДискусията е отворена и с интерес чакам и вашите предложения. Каквото и да изберете с две ръце съм за Peace Само ако се правят няколко неща нека предварително се знае кой какво за да не се повтаряме Peace

Тези дни като чествахме РД на Бубето и се замислих какъв е съюзът между Риби и Овен/на мен са ми интересни такива неща, но не като плоските хороскопи от вестниците Naughty/  По - късно случайно се натъкнах на един сайт за подобни неща. След като изчетох доста за моята зодия там установих, че за много неща са  познали hahaha
Та сега ако ви е интересно ви предлагам едно четиво за кафето Hug На който му е интересно - заповядайте Hug

Съюзът жена Риби и мъж Овен Peace
http://astro.beltcho.eu/12_Pisces/fm01

Това са последствията, когато човек пие кафе при това нес - конска доза в 21:00ч. hahaha hahaha
Сега наистина ви казвам лека момичета и сигурно едва към обяд ще се мерна hahaha hahaha

Въпрос за деня:
"Вие как си представяте, че се е развил живота на Назан след финала?"

# 594
Добро утро! wavey

На всички вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugот мен!

Хей купонджийките спинкате ли а, е спинкайте,че Байрактарова ни е оставила въпрос за дена, а и теми за размисъл, виждам, че Усмивчица сън не ги е хванало и пак се е върнала , но аз си вземам кафенце и то двойна доза, може и сокче, а гледам и закуска в леглото Хриси е сервирала ама вие наистина сте истинки приятели за всичко сте помислили newsm51 smile3525 newsm51 smile3525Много ви благодаря! Тамам аз сега ви оставям да си поспинкате,че днес е почивен ден, а аз тръгвам на път, но довечера като се върна непременно ще видя решението за юбилея . Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy             Joy Joyи да не съм капо ако на някой му трябва по-силна закуска
Скрит текст:

и чайче в компания

А Байрактарова забравих да кажа за съюза между риби и овен ами той е очевиден едно семейство усмихнато  и сияещо от щастие  и любов Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Хубав ден от мен!

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 07:14 от ruminka2

# 595

Добро утро!     bouquet

Хубав и слънчев ден, ЛиН-ки!    Heart Eyes  Heart Eyes

# 596
# 597
Добро утро мили момичета  wavey wavey wavey

Байрактарова  Hug

Скрит текст:
много интересни хрумки имаш  Peace
и аз се сетих за някои неща но по-късно ще ги впиша ,че още ме моя да си оправя харда,че от снощи бая прегря без малко щеше да гръмне  hahaha hahaha
после ще помисля на въпроса за Наазан  newsm78 newsm78

Усмивчице Hug Hug грабвам си от кафето и фрешчето   love001  

Руми  Hug Hug ама ти кога се наспа та си ни направила и мекички   bouquet  bouquet  но тях после ша ги пробам  Peace първо ша си гаврътна 2-3 кафенца с по няколко папироски   newsm53
Хриси  Hug Hug Благодаря за закуската в леглото и ти си ни истинска дружка и се грижиш подобаващо нищо да не ни липсва   bouquet  bouquet  bouquet
Чок Чок красиви гифчета си ни пуснала newsm03 newsm03
ей ги нашите гълъбчета вече са се събудили  bowuu bowuu Савашко мноого хубаво събужда нали  bowuu bowuu
много гладни бе ,явно снощи Савашко бая труд е положил и е Чок аджиктън и сега няма търпение да чака разни сосове за спагетките и хей тъй натюр ,даже и да не цапат чинии направо от тенджерата си похапват  hahaha hahaha ама умно нали след това Ясето няма да мие половин час на мивката  Peace

Хайде джанъмки ставайте Савашко вече ни чака за да направим събрание ,ще чакаме Еничка да ни прочете докладната си за мерките и ..... bowuu bowuu

Приятни и Весели Почивни дни !!!

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 09:58 от Свет_ВАРНА

# 598

внимавайте къде ходите ,че да не ви завали ето такъв дъжд и да ви свари неподготвени Peace

http://www.vbox7.com/play:06be44e3

# 599
Добро утро момичета, купонясвали до зори!

Благодаря за кафенцето и закуската!

Байрактарова добра идея за юбилей, може би и Кеии има някакво предложение

А за двойката със зодии риби и овен, харесват ми и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт