Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

Лелеееее, какви палавнички!

Я да ви раздам по един, че тази сутрин едва ли имате сили... Joy Joy Joy

Руми, и сега какво ....трябва да вървя да меся в натур...че като гледам и край...не издържам Joy
Байрактарова, прекрасни идеи, ще бъде интересно и запомнящо се Heart Eyes
Усмичице, Хриси, Светле, Ели Hug Hug Hug Hug

Хубави почивни дни на всички!

# 601
    Танче!   wavey  smile3503

Пак си работила над подписа си.Честито!  Heart Eyes  Peace

http://vbox7.com/play:c330729c1e

# 602
   Хриси, единият му край на подписа ще го освежавам постоянно, да не омръзва гледката Joy Joy Joy

# 603
# 604

Добър ви ден,прекрасни мои дружки,Линки-калинки!
Иде ми да се захапя от яд,там докъдето не мога да стигна,че снощи съм изпуснала купона Mr. Green
Прекрасна вечер сте имали,милички! Laughing Laughing Laughing Laughing
Отдавна не се бях наслаждавала на това,което сте правили снощи!
Ама снощи моите мили реални приятелки бяха решили,че ни се полага малко разпускане извън домовете ни.Едва си отворих очите тази сутрин,но беше и за мен хубава вечер!

Байрактарова - супер идеи си дала!Много,много ми харесват! Peace
Хриси, днес /ако не ме извлекат пак,че едно слънце като се е усмихнало.../ ще бъда с твоите клипчета!
Танче - толкова хубав подпис си направила Peace Честито Hug
/ ако го сменяш - казвай - да си "крада" преди смяната/

Светле, Руми,Сонче,Усмивката,Радост,Ели,Ени,Иле

# 605
  • Велико Търново

Тези дни като чествахме РД на Бубето и се замислих какъв е съюзът между Риби и Овен/на мен са ми интересни такива неща, но не като плоските хороскопи от вестниците Naughty/  По - късно случайно се натъкнах на един сайт за подобни неща. След като изчетох доста за моята зодия там установих, че за много неща са  познали hahaha
Та сега ако ви е интересно ви предлагам едно четиво за кафето Hug На който му е интересно - заповядайте Hug

Съюзът жена Риби и мъж Овен Peace
http://astro.beltcho.eu/12_Pisces/fm01
[/spoiler]

Въпрос за деня:
"Вие как си представяте, че се е развил живота на Назан след финала?"

Байраче txtloves newsm51,само да не ме ускубеш за обръщението,ама другото много дълго и официално,/пък и докато го напиша и забравям мисълта си/страхотни идеи си нахвърлила.А тоя хороскоп едно към едно е описал характера ми.

# 606
  • Велико Търново
Добро утро момичета,опа то станало добър ден

Ама то Еджевитчо виновен,че се успах.Добре че вие сте ранобудни,че и шетливи и досетливи и рано,рано сабахлем сте се погрижили за сънливки като мен Embarassed Embarassed Embarassed
Танче  Kissing Heartсто на сто ни готвиш изненада,познаваме си те ние.
С Кеии Hug двечките мълчите,мълчите,а после ние така  #Crazy #Crazy #Crazy,чудим се кое по напред да гледаме.

Явузката,знае той какво да гледа.Другите гледат сиренца-миренца,а той плъшока му със плъшок, гледа най-готиното сиренце-Ясето.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 13:38 от soniapetkova

# 607
# 608
Еееех най-сетне я сколасах и веднага хоп в нашето райско кътче а тук тишина,тишина  newsm09 аркадашки Йок   Weary
но виждам че Танечка сабахлен се е отбила  Hug Hug Честита ти премяна ,много си стилна  bowuu bowuu
Димеее Hug Hug

Сонечка Hug Hug той Явузчо си остана само с гледането ,че сиренцето си имаше кой да си го хапва сладко,сладко  bowuu bowuu

Хайде джанъмки време е за следобедното ни кафенце newsm17 newsm17 newsm17

Скрит текст:

а за тези които не се страхуват от калорийките да си вземат ,кой каквото обича   chef  chef

# 609
А това получава всеки дръзнал да пипне сиренцето на Агата

# 610

ядосали се Ага Саваш беж с 200 къде ти видат очите че става страшно  bowuu bowuu

# 611
# 612
Светле, замириса ми на кафенце,аз ще си похапна и шоколад, защото мнооого го обичам

Навън е чудесно време, ходих на разходка, истинска пролет

Аху е на меден месец в Дубай, красавицата добре се забавлява. Изглежда е като Нургюл, чаровна, комуникативна  и купонджийка

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_cem_mutevazi_ve_zeki_.htm

# 613

Прекрасна събота

http://www.youtube.com/watch?v=ZDwPCh5gQF0

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 16:46 от eliNIM

# 614

Общи условия

Активация на акаунт