Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Гърция
Хриси направо се заливам от смях rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao ако ме чуе някой ще си каже, абе на тази нищо и нямаше,а сега какво и  стана hahaha hahaha Joy Joy Joy

Руми и аз съм така, но те моите двамата мъже са ми свикнали hahaha hahaha Предупредени са, че съм на парти Hug

И на мен тая фотка ми харесва.Има мнооооого хубав колан тоя човек бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ти не си ли у Керимови hahaha

Божеее ама верно че ако не днес,,щото вече е събота ,то най-късно утре ще я почнем 100 тема ,Байрактарова и другите момичета които са по Старши в любимото ни райско кътче  ша требе да почерпите подобаващо  bowuu bowuu Хиич не ми се скатавайте  Peace
д-р Байрактарова
Скрит текст:
нали знаеш че требе да си набавим от лбимия парфюм на Савашко,че иначе лечение Йок

Бях замислила да почерпя подобаващо за РД на темата, но не бях на линия - въртят ми се няколко идеи, но нека утре на бистър ум да ги обсъдим Hug

# 511
Сонче хайде мила на купона защо не се включваш .

# 512
 Руми, ами ние всички сме за веселата болница вече 3 години.
 Ени, кой ти гледа колана, къз.Гледан под колана. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Светле, права си Байрактарова да не се спотайва и да мисли за почерпка. Joy Joy Joy
Ами да, 100 теми са това.И като гледам колко народ е минал и заминал през темите мале леле.

# 513
  Хайде, сега и за тая фотка се хванахте! Joy Joy Joy Joy  Светленце, да не си извадила случайно и метъра? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Една любима песен за всички тази вечер на купона.
Скрит текст:
Да кажа за тези, които не знаят, че това е синът на Силви Вартан и Джони Холидей.

http://www.youtube.com/watch?v=SKBf9rlTwBQ&feature=list_rela … zsgJWfpwOq7FsEurC

Че коя друга фотка да хванем не че няма и други, но тази си е много хубава - има, има метър. Чакаме да обяви резултата hahaha

мерките съм ги взела много отдавна  bowuu bowuu
ама не казвам  Stop ще ви подскажа размера  си е  Чок Бююк  bowuu bowuu

# 514
  • Гърция
Хриси, че колана си е марков как няма да го гледа hahaha hahaha
Не се спотайвам чакам да ударим 100 те bowuu hahaha hahaha
Нали си знаете, че най си обичам вас Heart Eyes, а темата си ми е като дом Hug

# 515
   Димито, утре ще съжалява, че не е тук на купона.  Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=TLlIJstoQ4Y&feature=related

# 516
  • Гърция

мерките съм ги взела много отдавна  bowuu bowuu
ама не казвам  Stop ще ви подскажа размера  си е  Чок Бююк  bowuu bowuu

Скрит текст:
На мен жокер ми не трЕба аз ползвам научни методи hahaha hahaha hahaha

# 517
Момичета мен утре ме чака много работа то вече е утре, а вие се погрижете добре за темата, че като се върна вечерта да релаксирам с вас.
Може да сме за веселата болница, но поне си има  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaзащо да сме.ха ха ха Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 518
Хм ми тука какви интерсни разговори се водят за размери  Joy Joy Joy Joy Joy пък аз да седя у Керимови.Не ща, искам тук.Та кво викаш Светле бююк ли бил размера аааааа  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 519
   Хайде, сега и за тая фотка се хванахте! Joy Joy Joy Joy  Светленце, да не си извадила случайно и метъра? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Една любима песен за всички тази вечер на купона.
Скрит текст:
Да кажа за тези, които не знаят, че това е синът на Силви Вартан и Джони Холидей.

http://www.youtube.com/watch?v=SKBf9rlTwBQ&feature=list_rela … zsgJWfpwOq7FsEurC

Че коя друга фотка да хванем не че няма и други, но тази си е много хубава - има, има метър. Чакаме да обяви резултата hahaha

мерките съм ги взела много отдавна  bowuu bowuu
ама не казвам  Stop ще ви подскажа размера  си е  Чок Бююк  bowuu bowuu

Светле, Светле спиране нямаш мерки теглилки и още нещо. Joy Joy Joy Joy Joy

# 520
  • Гърция
   Димито, утре ще съжалява, че не е тук на купона.  Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=TLlIJstoQ4Y&feature=related

Ей Хриска от къде ги вадиш тези златни хитове - невероятна песен newsm51 newsm51 newsm51

Да, но и на нас липсва сега Hug
Диме Hug
Скрит текст:

# 521
  • Гърция
Хм ми тука какви интерсни разговори се водят за размери  Joy Joy Joy Joy Joy пък аз да седя у Керимови.Не ща, искам тук.Та кво викаш Светле бююк ли бил размера аааааа  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама ние те предупредихме, че да не бегаш у Керимови ти не та не, а сега бююк или кючук hahaha hahaha Като се говореше за здравна реформа избяга, а за метъра дойде Joy Joy

# 522
   И аз съм от същата партия милички мои, не съм спряла да си се смея откак съм заела позиция на купона, мускулна треска на лицевите мускули хванах. И за веселата болница да сме пак ще сме си нашата компания, пък да ги видим тогава на глава излиза ли се с ЛиНките.
   Но ми е мноооого приятно в тая компания  Hug  направо ми изпълнихте сърцето тая вечер, много ви се радвам  Hug . Всички си ви гушкам силно и ви пожелавам лека вечер, на липсващите също.  
Скрит текст:
Колкото и да не ми се иска трябва малко да поспя, че съботата ще трудна и тежка, а аз да циркулирам между Агата и Адвоката...почти не съм си лягала цялата седмица...

Благодаря ви за приятната компания ЛиНки, оставям ви с тях, мерете, шерете, само не режете хахаха, Умната  hahaha

# 523
Руми ,Спокойна нощ джанъм Hug Hug

Ами ти джанъм кат хойкаш по сукаците и чуждите дворчета ша отървеш и самолета за Станбула
а ний тук си хортуваме и уточняваме дребните детайли ,че да няма изненади на финала ,кат Яска след петте дена романтика и мноого либоффф и накрая уойт едно Масалче ,нищо че не я видяхме кат са роди ама поне ни я показаха като голяма

# 524

Скрит текст:
Момичета внимавайте когато готвите да не прегорите пилафа, че нали знаете обичая във Ван, аз 1 път малко загорих яденето, но вече внимавам   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт