Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Светле много мечти много нещо. newsm78

Руми мечтите са безплатни джанъм  Peace а и що да са само мечти като нищо можем да се организираме и да хукнем към Стамбула се ша си открием Шекерчо с маслинки от 16лв. bowuu bowuu

# 496
  • Гърция
Байрактарова за тази фотка ли става дума  newsm78 newsm78 на мен си ми е Чок харна  bowuu bowuu

А ето това е Heart Eyes друго си е да има колега наблизо bowuu Hug

# 497
Няма  Страшно Светле, ако неможете да се справите я виж колко сме много все някоя ще се притече на помощ нали сме аркадаши newsm78 незнам така ли беше но сори ако не е Joy Joy Joy Joy Joy

# 498
Ей докторките кво става.преглеждате ли шекереното петле Joy.Ей да не го изсмучете цялото аз докато дойда.Обещали сте ми да дадете да меря температурата му. Joy Joy Joy Joy

# 499
Няма  Страшно Светле, ако неможете да се справите я виж колко сме много все някоя ще се притече на помощ нали сме аркадаши newsm78 незнам така ли беше но сори ако не е Joy Joy Joy Joy Joy

Ееее как бе Румка всички сме си аркадашки  bowuu bowuu

Ей докторките кво става.преглеждате ли шекереното петле Joy.Ей да не го изсмучете цялото аз докато дойда.Обещали сте ми да дадете да меря температурата му. Joy Joy Joy Joy

Ами ти джанъм кат си се разхождаш насам натам а и най-вече ако изневеряваш на нашето захарно петле ша отървеш и тва  Joy Joy Joy Joy

# 500
Брей момичета както сме я подкарали не само ще осъмнем ами и 100 тема ще трябва Кеии да открива.

Защо ли е замислен.

# 501
  • Гърция

Върни се малко назад да видиш реакцията на Саваш след като каза, че заминаваш за южните страни hahaha

# 502
   Хайде, сега и за тая фотка се хванахте! Joy Joy Joy Joy  Светленце, да не си извадила случайно и метъра? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
  Руми, ама, вярно големи мечти извадиха нашите скрити таланти. Joy Joy Joy Joy
  Усмивчице,много готин е с усмивка. #Crazy #Crazy

Една любима песен за всички тази вечер на купона.
Скрит текст:
Да кажа за тези, които не знаят, че това е синът на Силви Вартан и Джони Холидей.

http://www.youtube.com/watch?v=SKBf9rlTwBQ&feature=list_rela … zsgJWfpwOq7FsEurC

# 503
  • Гърция
Брей момичета както сме я подкарали не само ще осъмнем ами и 100 тема ще трябва Кеии да открива.

Защо ли е замислен.

Момичета да си се организираме и подобаващо да си отбележим 100 тема - тия дни да нахвърляме идеи. РД не го посрещнахме, но юбилея трябва да се отчете на ниво Hug

# 504
Ени как така ще ни зарежеш  newsm78 ами то твойто си е чиста изневеря ,а Савашко нали знаеш как се изнервя кат усети че някой иска да му отнеме любимата ,внимавай в кртинката джанъм Peace

Точно казано - ще се види после "У празници" както казва Димето.  HugЕ ама много ми липсва тая вечер Sad

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСавашко хич да не се безпокои.Аз на него само с Еджевит може да му изневеря ама то това не се брои нали  Joy Joy Joy Joy Joy
А Керим той е просто любопитство  Joy Joy Joy JoyГоркия болен е легнал сега в болницата.Ходя му на свиждане ама не му меря температурата Joy Joy Joy Joy Joy.Това само за Саваш го правя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 505
  • Гърция
   Хайде, сега и за тая фотка се хванахте! Joy Joy Joy Joy  Светленце, да не си извадила случайно и метъра? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Една любима песен за всички тази вечер на купона.
Скрит текст:
Да кажа за тези, които не знаят, че това е синът на Силви Вартан и Джони Холидей.

http://www.youtube.com/watch?v=SKBf9rlTwBQ&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXf-lGwzsgJWfpwOq7FsEurC

Че коя друга фотка да хванем не че няма и други, но тази си е много хубава - има, има метър. Чакаме да обяви резултата hahaha

# 506
Хриси направо се заливам от смях rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao ако ме чуе някой ще си каже, абе на тази нищо и нямаше,а сега какво и  стана hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 507
Байрактарова за тази фотка ли става дума  newsm78 newsm78 на мен си ми е Чок харна  bowuu bowuu

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/29170_40191563418 … 6764_155333_n.jpg

А ето това е Heart Eyes друго си е да има колега наблизо bowuu Hug

И на мен тая фотка ми харесва.Има мнооооого хубав колан тоя човек бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 508
Божеее ама верно че ако не днес,,щото вече е събота ,то най-късно утре ще я почнем 100 тема ,Байрактарова и другите момичета които са по Старши в любимото ни райско кътче  ша требе да почерпите подобаващо  bowuu bowuu Хиич не ми се скатавайте  Peace
д-р Байрактарова
Скрит текст:
нали знаеш че требе да си набавим от лбимия парфюм на Савашко,че иначе лечение Йок

# 509
Ей Светле страшна си за всичко мислиш само ви подзказах и ти вече си  намерила парфюма на Ясето.

Общи условия

Активация на акаунт