Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 555

Румка ти до кардиолог ще ме докараш hahaha hahaha

Свет какво лягане от кога не сме се събирали така не мои ме оставя сама  hahaha hahaha
От сън спомени нема Mr. Green

Руми ако продължаваш с тези фотки ша бегаш от Козлудуй до Варна да ми търсиш кардиолог,че нали знаеш с какво слабо сърце съм  bowuu bowuu

то и на мен не ми се ляга ,толкова ми е готено с вас   newsm03 newsm53
ама моя спи в стаята и само мрънка аз се правя на разсеяна ама да видим до кога ша издържи  bowuu bowuu

# 556
  • Гърция
Bayraktarova с около 5 епизода съм на зад .
Хриси мерсаж за песентта   bouquet
Начи сега почвам да смятам и като го пресметна размера ще съобщя колко е дължината ,колко е дебелината  Joy Joy Joy Joy
Руми страхотни фотки   bouquet

Охо Ени назад си Peace
Е айде де от кога чакам хабер от теб - ползвай формули Naughty искам точни измервания да не караш на око Naughty

# 557
  • Гърция
Хей дружки
Скрит текст:
не е ли по-добре с това а какво ще кажете най безопасно и пооооооооооооооо

Руми и ти ли искаш да се класираш у отбора на изследователите - Буйрун Peace Чакаме хаберлер и от теб bowuu Еи това е тема на висота - лекари, изследователи - класна работа Hug

# 558

Joy Joy Joy JoyОх, мускулна треска ще имам утре на лицето и корема. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама вие сте виновни с тия фотки и писания. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE&feature=related

Ееее хади сега Хриси пак ние виновни  Peace Peace че ний нищо не сме направили бе джанъм  newsm78 newsm78

Светле я си седни на д  и не се излагай ти ще си спинкаш , а аз ще бия на много голяма тръстика по-голяма от  днешната нали знаеш пък не се оплаквам, че ми се спи.

# 559
Еее чакай де то тая работа да не е лесна   Joy Joy Joy Joy.Трябва хубаво и точно да се измери и пресметне  Joy Joy Joy Joy Joy
Сонче точно така.Освен хубави работи да му направим и да е щастлив друго няма да стане. Joy Joy Joy Joy Joy

# 560
  • Гърция
СВЕТлинка ,ма що ма душко да са криим от Бубето.Чи тя ръка трябва да ни стисне и по рамо да ни потупа,чи даваме сичко от себе си за здравето на момчето.Чи то да не е сапун да се изтърка.Ша и го върнем живо и здраво/благодарение на наште дохторици/ и поохранено,чи чок зор видя шекерчо с новата роля-все тъжно и умислено гледа,пък ние ша му дигнем настроението като види що народ мисли за него.

Ето това е приказка - добре, че и километраж нема hahaha hahaha

Изследователския екип да не забравите нивелира - колко градуса е наклона hahaha hahaha hahaha

# 561

Румка ти до кардиолог ще ме докараш hahaha hahaha

Свет какво лягане от кога не сме се събирали така не мои ме оставя сама  hahaha hahaha
От сън спомени нема Mr. Green
Руми ако продължаваш с тези фотки ша бегаш от Козлудуй до Варна да ми търсиш кардиолог,че нали знаеш с какво слабо сърце съм  bowuu bowuu

то и на мен не ми се ляга ,толкова ми е готено с вас   newsm03 newsm53
ама моя спи в стаята и само мрънка аз се правя на разсеяна ама да видим до кога ша издържи  bowuu bowuu

Скрит текст:
Е Светле стига де доктора кардиолога е на 2-рия етаж. мед. сестра е един етаж над мен сега ги будя и веднага ги телепортирам при теб hahaha hahaha hahaha hahaha

# 562
  • Гърция

то и на мен не ми се ляга ,толкова ми е готено с вас   newsm03 newsm53

И на мен винаги съм за отбрани компании - ето какво може да сътвори една духовита женска компания. Адмирации от мен за всички тази вечер Hug  bouquet  bouquet

Хриси мяткай следващото парче Peace
Изследователките Саваш звани да провери работния процес Mr. Green

# 563
    Олеле, ама вие извадихте още измервателни уреди. Joy Joy Joy Joy Joy JoyА подходящо облекло извадихте ли? Китка си имаше едно секси черно, а вие мацки? Joy Joy Joy Joy Joy
  Моя смях зарази и Нета ми и мамата не ме иска. Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=Hat1Hc9SNwE&feature=related  

# 564
Ами Руми като ни пускаш все такива фотки дето направо ми докарват на секундата сърцетуп  newsm53

# 565
  • Гърция
Еее чакай де то тая работа да не е лесна   Joy Joy Joy Joy.Трябва хубаво и точно да се измери и пресметне  Joy Joy Joy Joy Joy
Сонче точно така.Освен хубави работи да му направим и да е щастлив друго няма да стане. Joy Joy Joy Joy Joy

Какво стана, Мац да не се умори или изпоти - сподели ако трябва ще държа изследвания материал Mr. Green

# 566
Хей дружки
Скрит текст:
не е ли по-добре с това а какво ще кажете най безопасно и пооооооооооооооо

Руми и ти ли искаш да се класираш у отбора на изследователите - Буйрун Peace Чакаме хаберлер и от теб bowuu Еи това е тема на висота - лекари, изследователи - класна работа Hug

Не  Байрактарова аз само ви подсигурявам инструменти нали ще ви трябват.колко повече има по-добре.

# 567

Много я харесвам тая фотка.  #Crazy  #Crazy

# 568
  • Гърция
   Олеле, ама вие извадихте още измервателни уреди. Joy Joy Joy Joy Joy JoyА подходящо облекло извадихте ли? Китка си имаше едно секси черно, а вие мацки? Joy Joy Joy Joy Joy
  Моя смях зарази и Нета ми и мамата не ме иска. Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=Hat1Hc9SNwE&feature=related  

За момичетат, които ще се обличат, аз ще пропусна тази част hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 569
А и това може да ви потрябва да не се изгубите hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт