Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
     Байрактарова, съвсем ме разби с тоя метър от татово време, ами поме ролетка да беше по-безопасно е. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy А и по-лесно се работи с нея и по-деликатно. Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU&feature=related

Само да не изтанците този песен мислете му, мацки. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 01:41 от HristinkaD

# 541
Ааааа аз казах да ме броите и мен за меренето на температурата Joy Joy Joy Joy
Според мен не може да е кючюк.размера  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Айде, айде  ти сама се отброи hahaha hahaha hahaha
Ени за колана ли питаш Joy Joy Joy Според мен си му е добре hahaha hahaha

И аз мисля че е  точен размер колана  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тц,тц,тц отброила съм се била .Просто леко залитнах в страни.Уж сте самарянки докторки ,вие за човещина не сте ли чували.При болемн човек казах ,че отивам.лежи завалата на болнично легло едваааа диша.И аз ей тъй да му помогна.Пък вие тука като някакви хишници веднага сте ми наобиколили захарното петле.Ей няма да се разберем така момиченца   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

хайде сега па визита при друг болем ами нашето захарно петленце кой ще му измери температурата ааа  Peace кат та нема ша викним друга болногледачка ,бол бол кандидатки има ,тъй че много не ходи при други дворчета и болни че да не ни заразиш шекерчето  Peace

# 542
  • Гърция
Bayraktarova много голям тоя метър бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Аз от глава до пети ли ще го меря или самоооооооооо колана му  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ОХ и на това ли да те уча бе дете - хващаш го от единия край и до къде стигне hahaha После и по формулата за окръжност, че ми трЕбе и диаметъра hahaha Ади бакълъм чакам хабер от теб hahaha hahaha

# 543
  • Гърция

Скрит текст:
Момичета, поогледайте се,  и ако не идва влак преминете ха ха ха  hahaha hahaha hahaha Светле що е то

Е ти направо у джаза ни хвърли hahaha hahaha Обичам я тая снимка Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked

# 544
  • Гърция
     Байрактарова, съвсем ме разби с тоя метър от татово време, ами поме ролетка да беше по-безопасно е. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy А и по-лесно се работи с нея и по-деликатно. Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU&feature=related

Само да не изтанците този песен мисле те му, мацки. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз съм си чедо на строител Hug
Ето и помощни средства:
Скрит текст:
който не знае това е отвес Peace

За песничката  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 545
# 546

Скрит текст:
Момичета, поогледайте се,  и ако не идва влак преминете ха ха ха  hahaha hahaha hahaha Светле що е то

еххх Румка какви фотки ми туряш аз вече ша легам а ти пак ме разсъни  Shocked Shockedша ма бие моя Савашко,че не спрях да сехиля  Joy Joy а той милия се мъчи от сумая ти врем да спи   hahaha hahaha

# 547

Joy Joy Joy JoyОх, мускулна треска ще имам утре на лицето и корема. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама вие сте виновни с тия фотки и писания. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE&feature=related

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 01:42 от HristinkaD

# 548
Bayraktarova с около 5 епизода съм на зад .
Хриси мерсаж за песентта   bouquet
Начи сега почвам да смятам и като го пресметна размера ще съобщя колко е дължината ,колко е дебелината  Joy Joy Joy Joy
Руми страхотни фотки   bouquet

# 549

Joy Joy Joy :35

# 550
  • Гърция

Румка ти до кардиолог ще ме докараш hahaha hahaha

Свет какво лягане от кога не сме се събирали така не мои ме оставя сама  hahaha hahaha
От сън спомени нема Mr. Green

# 551

Joy Joy Joy JoyОх, мускулна треска ще имам утре на лицето и корема. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама вие сте виновни с тия фотки и писания. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ееее хади сега Хриси пак ние виновни  Peace Peace че ний нищо не сме направили бе джанъм  newsm78 newsm78

# 552
Хей дружки
Скрит текст:
не е ли по-добре с това а какво ще кажете най безопасно и пооооооооооооооо

# 553
  • Велико Търново
СВЕТлинка ,ма що ма душко да са криим от Бубето.Чи тя ръка трябва да ни стисне и по рамо да ни потупа,чи даваме сичко от себе си за здравето на момчето.Чи то да не е сапун да се изтърка.Ша и го върнем живо и здраво/благодарение на наште дохторици/ и поохранено,чи чок зор видя шекерчо с новата роля-все тъжно и умислено гледа,пък ние ша му дигнем настроението като види що народ мисли за него.

Внимание,докато пишехте,в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

Още 2 отговора.

Още 1 отговор.

Е и кога ще доиде моят ред?

Още 2 отговора.

# 554
  • Гърция
Свет по - тихо се хили, то какво ти хилене на мен очите ми станаха на палачинка Shocked Shocked Shocked

Хриси за Тони Бракстън newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт